Komlói út végén kora délután egy két lány szinte mindig van.
Komlói út végén kora délután egy két lány szinte mindig van.
Igen, az imént láttam a Komlói úton, közel a Mol kúthoz, az egyik lehajtónál, ahol a kereszt van egy harmincas roma nőt.
Érdekelne, hogy milyen a furulyatudása és az árfekvése.
Köszi az infót. Úgyis van ma dolgom Pécsen 4 óra körül elgurulok arra körbenézek.
Sziasztok!
Petra 25-nél járt már valaki?
Engem Diana (24) érdekel. A képein nagyon jól néz ki.
Csak video szexet vállal.
Szia!
Ő igazából masszőz. :)
Maszír mellé lehet ki tudsz tőle csalni egy kis franciát, nagy fröccsel :)
Tudom, hogy masszőz :)
Arra lennék kíváncsi, valakinek van-e tapasztalata vele? Franciatudása milyen, hogy masszíroz, ilyesmik.
Sziasztok ! Lola kapcsolatban van valakinek tapasztalata ?
Sziasztok
Szandra 31 valakinek megvolt már véleménye.
Köszönöm
Szia 🙂
Én voltam már nála. Nem csak masszíroz van aktus is ezt meglepetésemre én is akkor tudtam meg mikor felhívtam 😃
Belvároshoz közel felújított lakás, szívesen ellalnék ott.
Ki van takarva az arca de ez ne vegye el a kedvedet mert gyönyörű arca és szemei vannak. Személy szerint nekem ez jött be a legjobban. Árak is korrektek. Fél órát voltam vele de azt maximálisan kihasználtuk. Kedves, türelmes, nem nézi az órát. Franciatudása isteni.Én biztos meglátogatom még ajánlom nektek is. 🙂
Kösz az infót :)
Sziasztok, valakinek van tapasztalata Lexy 43rol.? Csak masszázs? Vagy van lehetőség franciás befejezésre.? Köszi!
Szerintem azért, mert megválogatja, hogy kivel szexel. Ha szimpatikus neki élőben is a pasi, akkor van aktus is 😀 Ha nem, akkor marad a masszázs.
Petra 25. Legnagyobb kamu csaj..... Vigyázzatok vele.
Szia, ha ellátogatsz hozzá, akkor nem fogod megbánni. Főleg ha még kedves is vagy hozzá...
hello! alma 44 -nél járt már valaki?
A most aktuálisan "Dorina" néven mozgó C vitamin lányt, Debrecen/Nyíregyháza/Győr/Pécs tengelyen szokták üzembe helyezni! Mindig más néven, a lehetőségek szerint. Inkorrekt hozzáállás, erősen felügyelt, szerződéses céges lány! 😂☝️
Jó szolgáltató nem bánod meg nem kényes alapban mind két lyukat nyomhatod egyikből ki másikba be lehet tolni rendesen!
Szia!Ha szereted a kicsit molett,nagymellű csajszikat,látogasd meg!Kedves volt és simogatott is szex közben!