Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Pédé · Tag (328 hozzászólás) · 9 órája

LiliExclusive masszázsra váltott. :/
Nem szoktam ilyenekkel foglalkozni, de az Ő esetében ez szerintem elég nagy érvágás vendég szempontból. 
Magasan az egyik legjobb szexpartner volt.....

Mende40 · Újonc (89 hozzászólás) · Szombat, 17:50

Ö Niki. Döngetheted ahogy szeretnéd, elöröl hátulrol, felülröl. Bár mejik jukacskájába betegeted ha azt szeretnéd. A szájában is jó a kopreszió. Ö nem egy byafogos fajta. Hívd fel beszélj vele nem harap. Amit veválal azt meg is adja. Nekem sosem volt gondom vele.

Tota · Újonc (6 hozzászólás) · Szombat, 16:06

Sziasztok! Az Apróban “ Autosszex” címszóval hirdető lánykával kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Érdemes meglátogatni? Mit tud? Mennyire eldugott a helyszín? 
Köszi a valaszokat

garden85 · Újonc (4 hozzászólás) · Szerda, 22:34

Elég régi képekkel hirdet .. mennyire fedik még a valóságot ? Arcra? Egy dekorativ Milf mindig jo:)

juliusz78 · Újonc (59 hozzászólás) · Szerda, 09:44

Ilyen hölgyet én is keresek,de masszázs nélkül

Recefice · Újonc (10 hozzászólás) · Augusztus 18, 15:38

Alma! Na őt ajánlom,nemrég voltam,lehet dönteni seggbe. Igaz ,nem mai csibe,de ha anális kell,nem finnyáskodik.

Mende40 · Újonc (89 hozzászólás) · Augusztus 16, 14:29

Vajon van e pécset vagy környékén, olyan lány akitöl lehet hoszabb cumizást kérni? Aki nem hagyja abba ha el élveztem, és hajlandó tovább cumizni. Esetleg prosztata maszázst is beválal?

armo · Újonc (43 hozzászólás) · Augusztus 15, 06:31

Én is keresek ilyen hölgyet vékony legyen v sportos és szeresse a popsi szexet

SteveStifler · Újonc (40 hozzászólás) · Augusztus 12, 14:42

Én voltam vele Kecskeméten. Igazi természetes szépség.Jó lenne pár ilyen csaj a szomszédban  Melle szerintem jobb mint a kepeken. Kedves aranyos ügyes és korrekt. Egyetlen hátránya hogy francia is csak gumival. De így is nagyon ügyes. Én ajánlanám.

Quegmire · Újonc (72 hozzászólás) · Augusztus 12, 10:06

Victoria (30), remélem, marad pár napig, szeretnék eljutni hozzá, igen jó alakja van. Volt nála valaki közületek?

garden85 · Újonc (4 hozzászólás) · Augusztus 11, 22:19

Sziasztok!

Popsi szexre kit ajánlanátok? Aki valóban vállalja is és nem csak hirdeti...

Köszi 

Peti45 · Újonc (1 hozzászólás) · Augusztus 11, 19:33

Üdvözlet! Alexandránál volt valaki mostanában véleménye? 

https://videkilany.hu/108679

PécsiPéter · Újonc (10 hozzászólás) · Augusztus 11, 14:59

Ha meglátogattad örömmel vennék egy beszámolót hogy milyen volt vele. Nekem is nagyon szimpatikus a hirdetése.

Mende40 · Újonc (89 hozzászólás) · Augusztus 11, 12:26

Ruby jol néz ki, lehet meg látogatom. Szeretem az ilyen testalkatú nőket. 

https://videkilany.hu/109587

Mende40 · Újonc (89 hozzászólás) · Augusztus 2, 14:39

Igen őt sokszor negnéztem, csak mindig úgy gondoltam hogy ő is az a tipus, hogy nem érhetsz hozzám meg juj te meg is akarsz dugni. Sok negativ tapasztalat tudom tudom.

Legközelebb neg látogatom ha itt lesz.

SteveStifler · Újonc (40 hozzászólás) · Augusztus 1, 15:21

Én is . még huszonéves csajok közt is ritka az ilyen csinos

Outsider · Újonc (189 hozzászólás) · Augusztus 1, 10:31

Igen. A képeinek teljesen megfelel, a kora valós, bár ő pont letagadhatna belőle nem keveset, és simán elhinném neki. 

TNS · Újonc (134 hozzászólás) · Július 31, 22:22

Hanna jelenleg az egyik legjobb szolgáltató, ha a városban van. Én is voltam nála többször. Igazi dögös, korrekt milf. 

SteveStifler · Újonc (40 hozzászólás) · Július 31, 17:15

A szöszke? Aki arccal hirdet? Alacsony harmincöt- negyven közötti milf? Pár hónapja voltam vele, nagyon csinos nő, olyan mint a képeken.

Outsider · Újonc (189 hozzászólás) · Július 31, 15:02

Hanna is ilyen, bár ennél azért kisebb szilikon mellekkel, de feszes, kedves, kicsi, tehát a leírásodnak megfelel. Most nem Pécsen van, de gyakran hirdet ott is.

Téma indítva: 2010.02.25., 8491 hozzászólás összesen