Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Crash · Újonc (18 hozzászólás) · 2014. augusztus 08. 19:30

? nem volt a végén

hajó · Tag (257 hozzászólás) · 2014. augusztus 08. 16:23

Mondod, vagy kérdezed??? A tel. sz. nem ugyanaz.

Crash · Újonc (18 hozzászólás) · 2014. augusztus 08. 16:13

Amíra = Anett23

béka20 · Lelkes újonc (64 hozzászólás) · 2014. augusztus 07. 21:37

kertvárosban tudtok csajokat príviben is jó!

LordHaus · Újonc (21 hozzászólás) · 2014. augusztus 07. 19:41

Sziasztok

Aura nevű hölgynél volt már valaki, ha igen megosztaná velem?

Köszi

Baracklé · Újonc (14 hozzászólás) · 2014. augusztus 05. 21:30

Hello, nem tudtam eldönteni... nem az a tipikus eset, azt mondta szolizik, meg eléggé sötét is volt. De nekem nagyon bejött!!
Finom anyag és nagyon kedves!

acdc · Újonc (12 hozzászólás) · 2014. augusztus 04. 16:28

Eperkéhez én is szerettem volna menni kétszer is de az előre megbeszélt időpontban nem lehetet elérni ,még egy óra múlva sem !Én részemről  Eperke felejtős.

alitta077 · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. augusztus 04. 15:36

Hello

Volt szerencsém Vivienn-el tölteni 2-szer félórát és nagyon aranyos, kedves lány. Először 3-asban voltam vele (életem első édeshármasa :-) ), a harmadik résztvevő Edina volt. Vele már voltam korábban és említette, hogy van lehetőség 3-asra is. Naná, hogy belementem :-). De sajnos félórába egy hármasnál nem sok minden fér bele, ezért gondoltam, hogy biztos ami biztos, meglátogatom Viviennt még egyszer :-) És nem bántam meg. Csak azért írtam ezeket le, mert láttam egy hete-két hete vagy mikor, hogy valaki leh*zta Viviennt. Véleményem szerint nagyon jó. Aki szereti a vékony lányokat, az imádni fogja. A p*psija, cicije maga a tökély. Egy 10-es skálán legalább 11 pontot érdemel :-)

zs1987 · Őstag (378 hozzászólás) · 2014. augusztus 04. 13:31

Egyszer voltam nála én is, de nem Pécsen, hanem Szombathelyen. Nem tudom, hogy a "minden sz*r" alatt mint értesz pontosan, mert én nem vettem igénybe egy *xtr*ját se, csak az alapot ***moderálva*** neki, ami pécsi vagy kaposvári átlagnak is mondható. Az elején rákérdezett, hogy szeretnék-e **trát is, de nem erőltette, rá se kérdeztem ezeknek a ***moderálva***.

Szerintem is nagyon szép lány, gyönyörű arca, 10/10-es teste van, semmi túlsúly, egy BOMBÁZÓ. Pont úgy néz ki, mint a képeken, nincsenek retusálva, e téren meglepetés senkit se érhet, leszámítva, hogy nem sminkeli magát. Persze akik az anor*xiás 40-45 kilós modellalkatú lányokat szeretik, azok jobb ha mást keresnek, van Pécsen néhány olyan is. :DDD

Törölt felhasználó · 2014. augusztus 04. 07:56

Urak! és legények!---Voltam Eperkénél---nagyon jó volt vele minden!!!!

Törölt felhasználó · 2014. augusztus 04. 07:30

Urak!! és legények,éngem Alma36 érdekelne és ha lehet kérnék egy bőséges és szaftos beszámolót valakitől aki már járt nála privátban  jöhet a válasz!--köszi elöre is!

Törölt felhasználó · 2014. augusztus 04. 07:23

Hát csak annyi hogy legutobb amikor itt volt Pécs városában Kyra25,elég vastagon fogott a tolla,az alaphoz minden sz*rt külön számolt és szép nagy *sszeg jött ki!! Nem mondom jó a teste a pipinek de azért annyit nem ér meg hogy egy v***ont f*z*ssek fél órára--kicsit elvan havazva önmagával szemben!!!

hajó · Tag (257 hozzászólás) · 2014. augusztus 03. 15:46

Hello Juliusz!

A lentebb sokat emlegetett Linának nagyon jó a duplahölgyese, valamint tudom még ajánlani a Vivien-Edina párost, Ők is nagyon jók.

krisz073089 · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. augusztus 03. 13:12

Hello Urak!

Kyra/25/-nél járt már valaki?

Mi a véleményetek róla?

Előre is köszönöm!!

gubás · Őstag (884 hozzászólás) · 2014. augusztus 01. 16:26

Jól, tartod magad..... :D :D :D :D :D

ati100 · Újonc (4 hozzászólás) · 2014. július 31. 19:39

Egyetértek, és bocs Lina, de én nem szerettem volna ilyen sz*r dobálást kihozni az általam ártatlanak hitt véleményemből.

Bocsi.

Én tényleg egyszerűen csak szerettelek volna meglátogatni titeket. 

hajó · Tag (257 hozzászólás) · 2014. július 31. 18:29

Lina!

Én teljes mértékben igazat adok htibi78-nak. Mióta Uránba vagy mindig sikerült elsőre bejutnom hozzád. Előtte, nem mondom volt párszor, hogy körülményes volt eljutni hozzád, de ott a hely adottsága is okozta. Szerintem a törzsvendégeid kedvét úgysem veszi el ez a "vihar a bili fölött". Mi tudjuk miért megyünk hozzád. Ha a többiek által kifogásolt -Hívj 1 óra mulva stb.-n tudnál változtatni, az segítene azon, hogy újak is kipróbálhassák a szolgáltatásaidat és a negatív vélemények szinte lenullázódnának. Nekünk vendégeknek az sokkal rosszabb, ha nem engednek be, mintha már ott vagyunk és netán nem engedsz hosszabbítani, mert jön a következő vendég.

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2014. július 31. 13:33

Nem egészen, mert annak hogyan higgyek el bármit is, aki már az adatlapjára sem képes az igazat írni?

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2014. július 31. 13:32

Érdekes, tegnap még 19 voltál. Na mindegy, no comment inkább...

Lina18 · Újonc (3 hozzászólás) · 2014. július 31. 10:19

***Kérjük az Önreklám mellőzését!*** Lina18

ja 99 éves vagyok nézd csak meg az adatlapomat

Téma indítva: 2010.02.25., 8492 hozzászólás összesen