Sziasztok!
Ismertek Pécsett olyan lányt aki tud szorítani a hüvelyizmaival?
Miből gondolod?
Le merem fogadni, hogy nem lesznek túl sokáig a városban.... :D
Sziasztok!
Virág46-ról kérnék priviben pár infót, ha lehetséges. Előre is köszi
:D:D:D Lia (20) neked "túl husi"???:O:O:O Neki pont vannak retusálatlan amatőr képei is feltöltve, azokon is normál testalkatúnak látom, nem tűnik még enyhén tülsúlyosnak sem. Inkább Bianca és Barbi nagyon vékonyak, bár amúgy ők is szépek, de a három lány közül egyértelműen Liát választanám.
Barbi, Bianca, Lia asszem pont ez a trió rendel egy lakáson. Ha mákod van és pont ráérnek még válogathatsz is. Fiatalok, szépek, aranyosak, bár nekem Lia túl husi. Barbihoz mentem volna, de Biancát vittem mert ő ért rá 1 órát. Hát azt kell mondjam megérte :) Külsőre pont az esetem: magas vékony csaj, kis kerek feszes fenék. Bár inkább a mentalitását emelném ki mert ez a csaj kb. erre született: nincs szájhúzás, finnyákolás meg óranézegetés (vagy csak jókor fogtam ki? ) mindenesetre kicsit sem éreztem, h nyűg lenne neki a szitu. pózcserénél folyamat csak azt kérdezte: na és most hogy szeretnéd? :D Bianca ajánlott!(amúgy a képein annyira nem jön be mint élőben) a másik két csajról nem tudok nyilatkozni
Szia!
Én kiváncsi lennék, ha valaki volt azóta náluk?
Előre is köszi
Nekem tetszett az írásod. A nagy kérdésem, hogy ilyenkor ki tejel kinek, mert végülis mindhárman itt hirdettek.:DDD
Ennek ellenére nem tervezek hármas együttlétet velük, mert a fiúkhoz egyáltalàn nem vonzódom, 100%-ig heteró vagyok. Legfeljebb Kellyxxx-szel kettesben lehetne róla szó. A kèpeit nézegetve teljesen egyet értek veled abban, hogy Kellyxxxnek bombajó feneke van, de nemcsak az a része, hanem az egész teste bombasztikus.:) Amúgy te is nagyon jól nézel ki.
Sajnálom, hogy reklámozásnak lett minősítve, nem ez volt a cél...valószínűleg nevet nem kellett volna írjak..az önreklámozást pedig végképp nem értem, de ez már legyen az én problémám. Talán egy párszor még át kell olvassam a szabályzatot Nem vagyok harag szító, bízom benne, hogy minden inteligens úr illetve hölgy megértette üzenetem lényegét.
Helló mindenkinek! Kimberly 23-ról szeretnék infót kéni.Ha volt már nála valaki itt Pécsen kérem ossza meg tapasztalatait.Köszönöm!
Én pedig olyan f*sz* gyerek vagyok, hogy csak na! :) :) :)
***Kérjük az Önreklám és más hirdetők reklám mellőzését*** Kamilla és Kellynrichard
Sziasztok!
Szeretném megosztani veletek a tegnap estémet. Telefon csörög, egy kellemes férfi hang, párjával érkezne. Okéjó szuper a dolog, gyertek csak. Késöbb visszahívnak, már a csaj beszél. Hihetelenül kedves hang, ekkor és ekkor érkeznek. Akkora szimpátiát éreztem feléjük, hogy alig vártam az érkezésüket. Majd megjelentek..Frenetikusan dögös a hölgyemény,kegyetlen jó p*psival és a pasi is baromi jóképű. Higénikusak, ápoltak, amint beléptek az ajtón a barátság azonnal megkötődött. Pár pohár ital mellett szinte a végtelenségig beszélgettünk és rettentően élveztem. Majd egyértelműen ágy lett a vége. Amit én ott átéltem, leírhatatlan és elmondhatatlan. Mindenki teljes összhangban volt, nem volt szégyenlősködés, ami kifért a csövön azt adtuk neki. Nem fogom az ágyjelenetet részletezni, de higyjétek el, ez volt a kemény, nem a faláb. Aktus után még vagy egy két órát beszélgettünk, majd hazamentek. Én pedig azon gondolkodtam, hogy ki is volt valójában a vendég. Kis történetem lényege az volt, hogy tudjatok róla: ha szeretnétek hármasban szexelni, illetve ténylegesen kizökkeni a mindennapokból és valami *xtrát átélni, akkor keressétek őket!
Számomra ti viszitek a pálmát, nagyon köszönöm nektek ezt a felejthetetlen estét Kellynrichard! =)
Barbi,Biank,Lia infot tudtok adi róluk?Én voltam andi-nál fiatal csaj az tényleg aranyos is de van még mit tanulnia nekem viszont egy bajom volt vele iszonyat rondák a mellei mint egy 200-éves mami-é.
A 24 éves Vanessza? Nem nagyon hinném!!!
Szerintem meg Kiara,Lilu,Carmen!!!
De Tegnap voltam Biancánál,kicsit nehézkessen indult a dolog,mert el volt havazva a Hölgy de ha 2 órát kellett volna
várnom rá azt is meg érte volna!!!
Szerintem most Bianca az aki a mindent belead a dologba!!!
Ilyen Mélytorkos Nőszemély még nem volt a városunkban!!! ;)
A Hasfalba süllyed az orra!!! :D
Andi fiatal szép lány!tapasztalatlan, kell még pár év gyakorlat számára!helysem volt valami tiszta.
Sziasztok! Az apróban hirdető Andiról szeretnék infot kapni.Volt már nála valaki? Előre is köszi!
Én meg tapasztalatból tudom. Soha többször !
:DDD Milyen értelemben??? Én eddig csak rosszakat olvastam róla.
Pécsen jelenleg a 24 éves Vanessa viszi a pálmát!
Sziasztok!
Ismertek Pécsett olyan lányt aki tud szorítani a hüvelyizmaival?
Szia! Ha nincs kedved olvasni Kiara tökéletes választás! Élőben meg még szebbet és jobbat fogsz látni mint a képeken! :)