Te, ennek a nőnek, még segge sincs...... És még Ork is..... :D
Te, ennek a nőnek, még segge sincs...... És még Ork is..... :D
Tőlem, aztán nem tudsz kérdezni, mivel nem járok a munkás lányokhoz, munka közben..... :)) :D
:D :D :D :D :D
:D :D :D :D :D
Miáról semmilyen infót nem találtam, volt már nála valaki?
Pff. :DDD Mekkora kobrád van, hogy nem merte bevállalni veled a dugást??? :DDDDDD
Vagyis az a véleményed, hogy Kiara puncija a legszűkebb? :)
A három lány "szűkség" szerinti sorrendje:1. Kiara 2. Mira 3. Adri Sztem mindhárom ajánlott! Próbáld ki mindet, csak döntsd el, hogy milyen sorrendben.
Ez a Szimonett nem egyezik véletlen a régebben itt hirdető Gabriellával illetve Enikővel? Nekem gyanus.
Daniella közben ismét Natira váltott... :)
Én nem tudom hogy az én teló számomra alergiás lehet Kamilla???---nekem soha nem veszi fel mindegy mikor hívom,most sem veszi fel azt hiszem nincs is már kedvem elmenni hozzá!!!!
Jó hogy a poén lényegét kitörölték.
A szolgáltatás *ra az átlag 1,5 szerese.
Remélem ez még nyomdafesték tűrő.
Szevasztok!
Előbb felhívtam Barbikát, ***moderálva*** az óra és Szigetvárra kell utazni, vagy ő jön, de akkor + taxi.
Hát jót röhögtem a "művésznőn".
Sok sikert.
Ja, és szerintem a névváltozással együtt fiatalodott is 1-2 évet. 26 év körül volt, amikor Natiként hirdetett.... :D
Eddig Nati néven hirdetett.
Ingázik több város között.
Anno meg lett eméítve itt, a fórumon, hogy esetleg van benne egy vonóval. Utána kikerült a lapjára, hogy szolibarna lány... stb... :)
Mindenki döntse el maának. :D
De amúgy Én még egy pozitív véleményt sem olvastam róla. Kb. mindenki azt írta róla, hogy elhúzódik, nem szereti, ha hozzáérnek...
Üdv!
Szimonettről tudok nyilatkozni: fiatal vékony kis ork csajszi, testre nagyon szép! (már aki szereti a vékonyakat) Amúgy kedves meg aranyos, de túl fiatal h bármiben is tapasztalt legyen, arcra pedig hát hm érdekes :) ja és a fürdő totál leharcolt volt mikor ott voltam
Végül is azok is ugyanolyan vélemények, ugyanúgy forumozóktól... :)
Én közülük csak Kiaránál voltam, de Ő nagyon ott van minden szempontból. :)
Bátran merem ajánlani miden téren. A többiekről nem tudok nyilatkozni, de ha beírod jobboldalt a nevüket a keresőbe, akkor biztos dob ki véleményeket...
Vivienn fix pont a városban, mindig hozza a magas színvonalat.
Az alábbi három hölgyről kérnék információt, nehéz a döntés:
Anett, Szimmonet, Kimberly
Előre is köszönöm!
Egyáltalán nem vágyom 50 feletti hölgyekre, még mindig... :D