Ha tényleg annyira vágysz egy 50 felettire, akkor nézd meg a ***moderálva***Kitti 40+ hirdetését, aki "Igazi Hölgynek" tartja magát!:DDD Nemrég még 38 évesnek vallotta magát, de simán van 60 éves az öregasszony. :d
Ha tényleg annyira vágysz egy 50 felettire, akkor nézd meg a ***moderálva***Kitti 40+ hirdetését, aki "Igazi Hölgynek" tartja magát!:DDD Nemrég még 38 évesnek vallotta magát, de simán van 60 éves az öregasszony. :d
Már éppen kezdtelek hiányolni... :D
Amúgy nem úgy értettem, hogy most. Hanem majd ahogy öregszik az ember...
Bár, nem tudom mennyire aktív az ember már olyan korban. :D
Biztos, hogy van olyan 60as nő akit meglehetne csinálni, de az kb 25 mütéten már átesett...... :D :D :D :D :D
De ez Magyarország, nem az Usa...... :DDDDDDDDDDDD
Egyszer biztos..... :DDDDDDDD
Pincurnál már volt valaki?
üdv! priviben eltudná valaki küldeni nekem Hella42 számát? megköszönném! Megvolt nekem is,de elhagytam.
Urak ! Menjetek Katrinához . Sajnos én is csak most kaptam észbe , hogy távozik . Minden tekintetben megérte . Kedves , korrekt , és nem utolsó sorban a mellei imádnivalók .
Üdv! hella 42 számát eltudná valaki küldeni? nekem megvolt,de elhagytam:( megköszönném
Idővel majd ez is változik.... :D
Hát ja, én se szeretnék anyámmal egyidős nőkkel dugni.:DDD
Na, de kérem... Te is leszel még 50 feletti... :D :D :D
A mai nap kora este felkerestem Adrit és a nehezen induló találkozó mert kicsit megváratott nagyon jó vége lett, A megváratásomat nagyon korrekten kezelte. Adri aranyos kellemes lány ---nagyon csinos formás hölgyemény, és a szex az meg egyenesen csillagos tizes ötből----
Fene a gusztusod b*zdmeg! :DDDDD
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Sziasztok! :)
Én jártam Anett 24-nél,és meglepődtem! :)
Meg sem közelíti a leírtakat! :)
Kedves,aranyos hozzá teszem szép és igényes :)
Gondoltam meg próbálom,mit veszíthetek cimmel :D de részemről ajaánlott,én biztos vissza járó leszek :)
korinárol egykis infot kérnék. valaki járt már nála.
uraim egy kis informácio MAYÁROL máma elmentem hozzá. lepukkant lakás rothat fogsor semmi hozzáállás. egyszerüen undorito . nem ajállom senkinek
Háát! ugyan ott tartok mint pár napja Kamilla nem veszi fel nem tudom elérni pedig mennék hozzá!!!!!!
Nemrégen jártam Katrinánál, íme a tapasztalatok.
Korábban egy kicsit szkeptikus voltam, de gondoltam, hogy a sok jó vélemény nem lehet véletlen, és a sütemény próbája mégis csak az evés, és meglátogattam őt. Azt kell, hogy mondjam, hogy egy csöppet sem bántam meg a dolgot. A hely tuti, a csaj is nagyon tuti. A képekhez képest egy kicsit teltebb és izmosabb a hölgy, de ez egy csöppet sem hátrány, és ami még inkább nem látszik a képeken, azok kérem a cicik. Olyan szép, kerek, első olytályú cicik várnak nála, hogy a nyál összefut a számban, ha rá gondolok. Nagyon kedves volt, és nagyon korrektül beszélgettünk, végre nem egy tenyérnyi törülközőt kaptam, és tisztaság volt nála. Ami a többit illeti, kiváló volt a szex, és nagyon régen kaptam ilyen jó kis bőnyálas fr*nciát, mint amilyent ő adott nekem. A másodiknál (mert egy órára mentem) ugyan egy kicsit vehemensebben kezdett, mint ahogyan azt én szeretem, de amikor szóltam neki, és egy kicsit irányítgattam, tökéletesen beállt a dolog, és jöhetett a haddelhadd.
Összességében nagyon jól éreztem magamat, csak ajánlani tudom másnak is az élményt.
Ma elég sokat fennvolt a chaten. A hozzászólásai alapján normális lány lehet.
valaki 50 felett?