Azt se ártana kiírnod, hogy MELYIK Vanessáról van szó, mert KETTŐ IS VAN!!!
Azt se ártana kiírnod, hogy MELYIK Vanessáról van szó, mert KETTŐ IS VAN!!!
Linát és Sunnyt tudom ajánlani. Vanessát sztem hagyd ki. Nekem a hozzáállásával volt nem kevés bajom. De ha beírod a keresett témához a nevét, olvashatsz véleményt másoktól is. (hasonlót)
Lináról, Sunnyról, Vanessáról tapasztalatok??? Valakinek??
Hát az a tag egy igazi hulladék lehetett...
Szia!Nem látom a szám végét, leírnàd, mer ismerős a szám...
Tegnap este feljött hozzám egy harminc év körüli srác. Minden normálisan indult, majd negyed óra múlva bekattant, összevert , és kirabolt. 165 - 170 centi magas átlagos testalkatú, fekete göndör haj, felső fogsora kissé előre áll, az alsó fogsor hátra. A szám amiről hívott huszas 509***moderálva***. Megkérnék mindenkit ha van infója a szám használójáról, kérem ossza meg velem privátban. Köszönettel
Nem is értem mi a baj ezzel... :D
Kirekesztőek vagytok ! :D :D :D
Kösz az infót. Pont időben, mert a napokban akartam meglátogatni.
Az sz*r ügy....... :(
Zsani 21-ről egy kis info: lepukkant orkok fogadnak a helyszínen, aki nem erre vágyik annak nem ajánlott.
Ilko! Én nem a lányt védem..... :DDDDD
Gubás!
Csak az a probléma, hogy Anett h*rd*tő. Az, hogy egy vendég kinél hányszor próbálkozik, az az ő dolga, de ha egy lány átverős, az az összes vendégé...
Natinál volt már valaki, és ha igen akkor vélemény?? (Ő van a képen?? kedves??)
Üdv!
Moncsi ajánlott akár csak franciára is! Tehetséges e téren(is).
Mondjuk nekem Barby19 jött be nagyon szaxiban, pocsék volt vele a sex mindenért csak sírt, de a fraciája übercool volt.Gondoltam visszanézek majd még hozzá natur fr-ra, de aztán mindenki csak fikázta és ahogy nézem megunta és lelépett máshova :D
Ezt sem én kértem moderálásra, de tuti, megint vmi, nagy fenyegetést kaptam.... :D
Tudom! :DDDDDDDDDDDDDDD
Kellenek az ilyen önszórakoztató egyének is a fórumokba, akik megkísérlik felkavarni az álló vizet :)
Undok vagy, azé' !!! :D
Szerintem nem tudod,hogy miért jöttem haza...De leírom ha már ilyen módon kérdeztél rá....Nem azért mert nem kerestem,hanem azért mert iskolába járok itthon,ugyanis nem ebben a szakmába szeretnék megöregedni....
NEM! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD