Be kell hozni.....! :DDDDDDDDDDDDDDD
Be kell hozni.....! :DDDDDDDDDDDDDDD
Helláról írna valaki beszámolót bővebben?
Engem Moncsi francia tudása érdekelne.Megosztanátok a tapasztalataitokat? Francićja 10-es skálán?
Valaki elküldenénekem Hella számát privibe?
Szépen kiosztottál mindenkit, behozva ezzel 1-2 napos lemaradásodat... :D
Azért néma víztükrök ne legyetek, mert osztalak titeket :P :D
Ilko! Én csak annyit fűznék, hozzá, mint az elöbbi írásomnál, hogy ahol átb*sztak, oda nem megyke másodszor is madárnak..... Persze Anett sem volt éppen korrekt, de azért Batman is hülye, hogy másodszorra is próbálkozik......
1.: a Milyen az "ly" betű.....
2.: kammargán megpróbáltál megcsinálni egy tehenet!? :P :DDDDDDDDDDDDDDDDD Inkább menj el edzeni, mert elég f*sul nézel ki Dzsó......... :DDDDDDDDDDDDDDDD
3.: Adj magadra, és csionálj magadból minőséget, és ha már egy minőségtelen Munkás vagy, akkor ne reklámozd magad itt, hogy rajtad kacagjunk ördögien......
Hmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Mondjuk ebben, annyi jogos, hogy ha vhol átb*sztak,l oda nem megyek újra, hogy madár legyek! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ha én Munkás leányzó lennék, tuti, nem válalnék egy órát! Egy tapasztalt kedves mondta nekem, minek egy óra stb, fél óra és végezzen a paraszt...... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ebben a Csonka országunkban (sajnos csonka!!!!!!! :) ), sok munkáslány ismeri a Lord zenekartól, a Vándor cimű számot..... :DDDDDDDDDDDDDDDDD
A nagy beltenyészető, bevándorló, nigger Angilában, sokan nagy karrier csinálásba kezdtek, aztán hazajöttek.....
Köszönjük Attila! :DDDDDDDDDDDDD
Szerezz egy barátnőt! :DDDDD
Hát, de gyerekek mi történt itten megint!? :D Nah elolvasok mindent, azt b*sztatom a jónépet....! :D
Köszönöm a bókjaidat,újra itt vagyok Pécsett 27.-ig és már aktív a hirdetésem is ;)
Kedves Anett!
Biztos velem van a baj, de nem egészen értem, hogy jön ez ide!? Én (naívan) azt gondoltam, hogy ha már egyszer beírsz, akkor vagy megerősíted amit Badman írt (és akkor persze megindoklod, miért történt ami történt), vagy cáfolod, hogy ilyesmi megtörténhet. Ehhez képest elkezdtél másról beszélni, ami a szememben bizony azt jelenti, hogy igaz, amit írt. Innentől kezdve pedig szerintem nincs nagyon miről beszélni...
Üdv
ilko
Valaki tudja Hella 42 számát?
Esetleg elküldené privátban?
Köszönöm
mijen pulosak ezek a pécsi lányok hmm
Szerintem egy normális férfi,1 ora alatt jo ha 2x elmegy,és a 2. az már nem mindig olyan mint az első....Persze vannak gyorstuzelők....:)