Én itt nem olvastam róla túl sok jót.
Annyit max, hogy jól néz ki, de a hozzáállása bőven hagy kívánni valót maga után.
Illetve nem fogad fiatal pasikat... de hogy hány éves kortól fogad vendégeket, azt nem sikerült konkretizálni.
Én itt nem olvastam róla túl sok jót.
Annyit max, hogy jól néz ki, de a hozzáállása bőven hagy kívánni valót maga után.
Illetve nem fogad fiatal pasikat... de hogy hány éves kortól fogad vendégeket, azt nem sikerült konkretizálni.
Vanessáról infó van valakinek?
Igaz.... :)
Legalábbis részben... mert az eddigiek alapján benne van, hogy Pécs-Szombathely között ingázik majd.
Aztán ki tudja, lehet megnyertük"állandóra". Majd kiderül... :)
Sziasztok!
az apróban hirdető ginuska93-ról van infótok?
Hellósztok Kurafik!!
Lina(18)-ról valami infó?? Nagyon vozó baby megsunáznám!!! Valaki már megdögönyözte és tud róla jó dolgókat??? Köszi Lati loverek!! :)
Az Lehet,de legalább itt marad velünk!!! ;)
Ahogy látom egyre csak bővül a kisasszony rajongótábora... nem lesz ez így jó, mert egyre nehezebben lehet majd elérni. :( :D
Én is voltam Kiaránál, tényleg csodálatos leányzó, rendkívül korrekt, kedves, nálam 5*-ös!!! :)
Nagyon aranyosak vagytok :)
Sok puszi mindenkinek !
ÉÉÉÉÉn féltékeny ?
Dehogy !
Csak egyszerűen "haza vinném" legszíveebben :D :D :D
Viccet félretéve : Addig nincs probléma, amíg eltudok jutni hozzá... :)
Jó ez így, ahogy most van... ha nincs olyan messze, akkor akár most is utazgathatsz. :D
Ha anno voltál akkora fan, hogy Győrbe utazgattál az illető miatt, akkor most is megteheted... :D :D :D
Egyrészt az egy "egészen kicsit" messze van, másrészt itt volt először, aztán ment egy kis időre Szombathelyre.
Azt hiszem 2 indokkal több van amellett, hogy továbbra is itt legyen :D
Azt hiszem itt ütköznek az érdekeink... :D
Valahogy úgy.. :D
Tényleg aranyos, és végtelenül korrekt.
Ami mostanában elég ritka. Legalábbis pécsi viszonylatban...
Mint azt már említettem is anno, az első találkozásunk után vele kapcsolatban : A többi lány felkötheti a gatyáját..... :D :D :D
Nekem is volt már szerencsém hozzá.... :)
Pédé Voltam a Hölgynél már kétszer!! ;) Nem semmi a látvány ami fogad..... :D
Simán !
Milyen jó lenne akkor, ha sikerülne is eljutni hozzá... :D
Beszarok! :D :D :D :D :D :(
A lényeg, h néha én kérhetnék p*nzt a nőktől....! :DDDDDDDDDDDDDD
Sajnos a színtiszta igazság. :DDD Tényleg így történt. :D
Akkor már jó a heted! :DDDDDDDDDDDDDDDD