hihi.... :)
hihi.... :)
Nah ez jó! :D :D :D :D :D
Ma végre sikerült eljutnom Kiara (20)-hoz.
Nekem a képei alapján is bejött... élőben, meg az a tipikus "huuu bammeg". Egyszóval tökéletes.
Szóval történelmi pillanat ez, hogy nem értek egyet Gubás "kollégával" de így már pláne állíthatom, hogy most tévedett. Szép, szolibarna bőre van, iszonyatosan szép, kerek fenék. Konkrétan vonalzóval nem lehetne szebbet rajzolni. Cicik is pont méretesek és ehhez egy nagyon szép arc társul, ami a képen ki van takarva. A épeken is nagyon jól néz ki, de élőben még szebb. Uránvárosban fogadja a vendégeket. Először kicsit rossz helyre mentem, de utána még egy kis útbaigazítás és ott is voltam.
Én most busszal mentem, de kocsival is könnyen megközelíthető. Parkoló van bőven a környéken, azzal sem lesz gonnd.
Ilyen sem sokszor van, de most igazolhatom, hogy a bemutatkozó szövegének minden betűje igaz. Jó beszélgetőpartner, mindent megtesz azért, hogy jól érezze magát nála a vendég. Volt itt pár levélváltásunk, már itt is feltünt a korregtsége. Élőben meg pláne egy jókedvű, mosolygós, jófej lány. :) 2 menet közt volt masszázs is. Az is kellemes volt. Legalábbis nekem tökéletes. Nem túl gyenge, de nem is nagyon erős. Az együttlét is jó volt. Nem nagyon részletezném, de ott is minden tőle telhetőt megtett. Nem voltam a toppon, ezt kicsit sajnálom, de most magyarázkodni sem szeretnék. Na, meg nem mintha amúgy egy falu bikája lennék.... :D
Remélhetőleg legközeleb összeszedetebb leszek. Mert biztos, hogy lesz legközelebb.
Végre egy lány, aki nem csak vendégcsalógatónak írja ki a dolgokat a lapjára, hanem az tényleg úgy is van...
Szóval, maximálisan ajánlott kategória.
Tessék megbecsülni, vigyázni rá !
Elég magasra tette a mércét, egy ilyen találka után az ember nem is vágyik máshoz... legalábbis Én biztos nem.
Na jó, ott van még Édescsillag, Ő szintén Top kategória.
Remélem ezt a pozitív beszámolómat nem minősítik önreklámnak, mert menten fejreállok....
Üdv Jártam nála ,nekem nem jött be. Elég fura volt már a megközelíthetőség is. A kéró sem túl faja. A csaj sem volt a toppon. Fotók jók de a real world nem ua. :-)
Összességében.............nekem nem jött be . üdv
Sziasztok.
Az itt hírdető Bellusról van e valakinek infója??
Zarárol infót!Valai tud?
köszi az infót!
Aura nevezetű hölgyről mit illik tudni? külleme alapján mintha a szakmára született volna :D
Ez sem egy rossz szemlélet...... :DDDDD
Nem egyszerű itt az élet, az biztos... :D
Nézzük a jó oldalát. Van élet ! :D
Hát, jómagam, a maga a Milf kategória, mint a rendes Milfek(lásd igányes filmek, vagy az edzőteremben izzadó+plussz egy kis plasztika), azokat meg lehet csinálni, de az itthoniak, enyhén szólván, még olcsó utánzatnak sem mondanám, a sárga piacon, ahova szintén elvből be sem teszem a lábam, mint hogy ezekhez sem....... És erre van nagy arcuk......
Ébresztő! Ez nem Jud*pest, ahol akkor a piac, perverzó terén, hogy megéljetek és nagy arcotok legyen, napi5-6 vendég után......
Nah! Jah :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kezdődik megint...
Eddig Kimberly volt műsoron, most Anett jön ?
Tényleg erről kell szólnia a fórumnak ?
Vagyis, még erről sem fog szólni, mert megint ki lesz minden moderálva és már csak a moderált sablonszövegeket látja majd mindenki....
Kedve bossplayer!
Nem gondolod,hogy egy kicsit messzire mész? Mit képzelsz te magadról?Jobb szórkozásod nincs mint a lányok lejáratása?
Azért mert valaki magára tetováltat valakit az nem azt jelenti hogy rokoni kapcsolatban van vele!
A másik meg hogy ha ennyire unatkozol menj és játsz a f****dal :)
Undorító és sz*nalmas müsörod van és szerintem gondolkodj el hogy kinek mit írsz! :)
Főleg ha valamivel nem vagy tisztában! Na sziaa :)
anett az annyával dolgozik néha vivien 42 néven szokott hirdetni és rátetováltatta a képét a hátátra azért k*rv*lkodik,hogy el tudja tartani a kis emiliát... egyépként jo a müsora
Urak!!--Lola telószáma kellene sürgősen---köszi!!!!!
űdv!
Anett 23 jó a müsora érdemes meglátogatni pici vékony törékeny csajszi és imádja a gyikhúst !Dalma rendes csaj ,de az idöre nagyonfigyel semmi hang nekem nem jött be!
Sziasztok!
Anett cuppantása milyen? érdemes meglátogatni, ha igazából csak az lenne a lényeg? Egyébként milyen az ágyban?
Köszi.
tapasztaltabb kartársak!
a pécsi illetőségű Dalmáról (26) van valakinek valamilyen közérdekű információja?
szia, igazad is van ha meg sértettelek, bocsi, szép napot
Kedves Mery a bemutatkozo te is tudod hogy az enyém.Ám legyen tarsd meg.Az hogy a képeken te vagy,én nem kétlem hisz nem is vol az én üzenetembe erröl szo.Viszont mielött utalgatsz,gondold át arcos képpel vajon lenne e bárkinek is bátorsága hamiskodni:-)De én itt be is fejesztem.Nem gondolom hogy mélto a közönség vita.Üdv Nelli