Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
kovand · Újonc (18 hozzászólás) · 2015. július 15. 07:21

Üdv Makktársak!

Lili (20) nem az a lány aki annó valahol a Madách I. utcában r*nd*lt?

A képei alapján stimmelhet akár, és róla is akkoriban sokan panaszkodtak, hogy a higiéniára extrémül ad(ott) még nézte is a makkert, hogy rendesen mosdik-e meg ilyenek. :))

Mert annó én párszor voltam vele, és igazából nem volt rossz de kétségtelenül a toleránsaknak ajánlott akik a kedvességre annyira nem vágynak mert hideg profizmus van.

Almánál jártam nemrégiben, csak a legjobbakat mondhatom!!! Kamilla és Ő szerintem a város abszolút legjobbjai (a jelenlegi felhozatalból) nagyon ajánlott.

Nem ***moderálva*** de igen jó viszont IQ-light makkerek ne menjenek :) mert nem nekik való.

Johnny Rock · Kvázi-tag (160 hozzászólás) · 2015. július 15. 07:51

Tegnapelott voltam Masszazs nevu aprohirdetonel. XXXXXX-6751.

Vegyes erzelmekkel jottem el.

-  A hely atlagos, FEG nem teszi a dolgat. Bar csak masszazsra mentem, el kellett mennem furdeni, annak ellenere, hogy zuhanyoztam, mielott odaertem. 

Ezutan lefekhettem egy tisztanak nem mondhato agytakarora, lepedo nelkul, amin ki tudja eddig hanyan fekhettek. Eleg g*szt*stalan volt. Mindenfele szöszök ragadtak ram a masszazsolaj hatasara. A lakas pedig dohos, annak ellenere, hogy emeleten vagyunk. Az ajandek merteke nem rossz, egeszen addig amig vissza nem ersz a furdobol. Amikor ott allsz egyszal f@szban, akkor megkerdi, hogy levesse-e a ruhait, mert hogy az +2 viragszal. Belementem, mit tehettem. Megbantam. 

+ A masszazs jo. Ugyesen massziroz, eleg erosen, es a kezi levezetesben is ugyes, de egy kicsit elkapkodja.

Osszessegeben azonban nem ajalom, mert en tobb higieniat es tobb erotikat varok el egy ilyen helyzettol.

Törölt felhasználó · 2015. július 15. 15:43

Sziasztok!

Demóna(28)-ról és Barbyka(19)-ről tudunk valamit?

Törölt felhasználó · 2015. július 15. 15:45

Úgy látszik téged valaki itt nagyon nem szeret, a hozzászólásaid mindegyikét moderálják. Kíváncsi volnék miért...

just4fun · Kvázi-tag (104 hozzászólás) · 2015. július 15. 18:17

Üdv! 

Nem tudom ez előtt hol rendelt (Lili 20), de most a kistesco mellett van. Lehet h egyről beszélünk, mert a fürdőnek konrkétan nincs ajtaja, szal igencsak érdeklődik a fürdési szokásaid iránt :D ami sztem csak jó, ezzel igazolja h koszos tahókat nem fogad. Nekem a többivel volt gond, mert hideg profizmus helyett inkább hideg amatőrködés van.

Mindezek ellenére a testébe "szerelmes" vagyok :D

Ginababa · Lelkes újonc (52 hozzászólás) · 2015. július 15. 21:00

Nem tudom mi értelme van töröltetni de aki teszi biztos örül neki :D 

Törölt felhasználó · 2015. július 15. 21:42

Erősen gyanítom, hogy a látogatóknak való fórumba beírás hirdetőként erősen közrejátszik a dologban. Meg a tartalom is. Ez persze csak egy tipp... (Igazából kettő.)

(Persze, ha valaki mondjuk önmagát reklámozza saját néven, az se szernencsés. Van a hirdetőlnek is fórum, lehet oda írni, itt tessék minket békében hagyni. Ezt mondta előttem más is, de magam is teljesen jogosnak tartom.)

zs1987 · Őstag (378 hozzászólás) · 2015. július 15. 22:32

Ma délután én is voltam Veronika (20)-nál. Teljesen meg voltam vele elégedve. A képein egyértelműen ő látható. Annyi a különbség, hogy most szőkére van festve a haja és lehet, hogy egy kicsit rövidebb is (ebben nem vagyok biztos, csak tippelek), de alkatra most is pontosan ugyanolyan, az adatlapján megadott 65 kg-os súly teljesen reális. Tetőtől talpig bombajól néz ki, szép formás teste van és az arca is nagyon szép szerintem. A jellemét illetően pedig nekem abszolút átjött az együttlétünk alatt a barátnős érzés. Végig nagyon kedves volt velem. Értelmes lány és nagyon beszédes is, ennek köszönhetően a szex mellett jól el lehet vele társalogni is, ami nekem szintén fontos. De mindez természetesen csak akkor, ha mi is kedvesek vagyunk vele (amilyen a mosdó, olyan a törölköző). Vigyázzatok rá! Finoman és érzéssel bánjatok vele!
Egy apró negatívumot tudok csak írni, hogy a fürdőszobában a fürdőkád az átlagtól magasabb, ezért az alacsonyabbaknak szüksége lehet némi nyújtózkodásra a be- és kiszállásnál.

Alex27 · Újonc (6 hozzászólás) · 2015. július 16. 00:38

Sziasztok!

Van esetleg valakinek tapasztalata a "***moderálva***" Anasztázia40 -nel kapcsolatban, légyszi osszátok meg! Köszi! 

Alex27 · Újonc (6 hozzászólás) · 2015. július 16. 01:14

Most látom, h itt is megtalálható Anasztázia, de írtam is neki, azért megköszönném a véleményeket!

Törölt felhasználó · 2015. július 16. 06:31

Én ezzel csak részben értek egyet.

Igaz vendégfórum, de azért látszik, nem mások nevével visszaélve ír, mindenki számára egyértelműen beazonosítható hogy Ő az, ezzel mindenki tisztában van. És bár moderálták, a legtöbb hozzászólását moderálás előtt részben sikerült elolvasni, véleményem szerint legtöbbje nem hagyott olyan jellegű kivetni valót maga után, amiért minden írását moderálni kellene.

És az "önmagát reklámozza saját néven" nem szerencsés? Nem értem, talán nem pont az a lényeg, hogy ne éljenek vissza mások nevével és személyes jogaival? :)

Lehet nekem fura a dolog, de személy szerint engem nem zavarna, ha egy-két hirdető néha normális hozzászólásávál köztünk járna, sőt, kifejezetten tetszik ha néhány ízléseinknek megfelelő dögös csaj épp témába vágóan és az adott szituációkhoz, kívánságokhoz mérten jelzi nekünk, ha Ő bizonyos kéréseknek eleget téve magához invitálna. :)  Ha már privát üzenetben nem teszik...

Törölt felhasználó · 2015. július 16. 11:06

Van itt igazság.

Ellenben, mivel a szerkesztőség tőlünk függetlenül hozza a döntéseit, igazából mindegy, hogy a témában egyetértünk-e. :)

(Nem kötekedésből, csak a jókedv végett írtam. :D )

Viktord · Újonc (2 hozzászólás) · 2015. július 16. 12:16

Sziasztok!

Meryll mikor lesz elérhető újra? :) 

Törölt felhasználó · 2015. július 16. 16:53

Sajnos így van...

Folytatás ment priviben, mert nem ide való! ;)

zs1987 · Őstag (378 hozzászólás) · 2015. július 16. 22:30

El lehet érni, de próbálkozz máskor is, ha nem veszi fel. Nekem sikerült. Van neki is magánélete. Az is lehet, hogy akkor éppen aludt.

MILFHUNTER · Tag (290 hozzászólás) · 2015. július 16. 22:42

nem akarom védeni (mivel nem is ismerem semmilyen téren) de lehet a leszavazása a riválisok "jele"

Győrben is akiről általános vélemény hogy jó XY azt a kommentet le is szavazzák :)

kurvapecér12 · Újonc (15 hozzászólás) · 2015. július 17. 16:17

Tisztelt Vadásztársak!

A mai napon ismételtem elindultam vadászni. 

Bár ne tettem volna.

Először Szilvi 21-te hívtam fel. kitől érdeklődtem, és időpontot próbáltam egyeztetni. Nos a válasza mielőtt jönnél fél orával ismét hívjál. Én hívtam, a telefont felvette, de mikor kérdeztem, hogy áll-e  a megbeszélt időpont kinyomott, úgylátszik ő ilyen szolgláltató, ha lehet annak nevezni.

Utánna Lilla(23)-at hívtam. Ő felvette a telefont, s vele sikerült időpontot egyeztetni, de címet nem árult el csak környéket. Mondta, ha ott vagyok hívjam. Nos én hívtam ott és akkor amikor megbeszéltük, de arra nem volt hajlandó  hogy felvegye a telefont.

Mint két Nő személy abszlult NEM AJÁNLOTT kategoria. még az érdeklődést sem érik meg.

Ui. Nagyon Sajnálom, hogy egyik kedvencem most hosszabb időre eltávozik Pécsről, remélem hamarosam ujra láthatunk addig is minden jót Camilla.

Szilvi21 · Újonc (5 hozzászólás) · 2015. július 17. 17:00

Szia ne haragudj hogy nem tudtam fogadni a  hivásod, csak hivásvárakoztatáson van a telefonom és ha beszélek valakivel telefonon akkor automatikusan el utasitja a  bejövö hivást még egyszer ne haragudj    nem direkt nyomomki a telefont nekem abból semmi jó nem származik.

Törölt felhasználó · 2015. július 17. 17:40

Kamilla átment Veszprémbe:( Ugy néz ki valaki rosszul bánt itt vele.

Lecso12 · Lelkes újonc (57 hozzászólás) · 2015. július 17. 19:58

Veronika Sztem jelenleg az egyIk legjobb szolgáltató a napokban többször is voltam nála! Kiemelkedő figyelmet, kedvességet kaptam! Csak ajanlani tudom azoknak akik a tökéletes, kedves szerény nőre vágynak! Egy igazi ember akinek vannak érzései 

ő egy kincs :) 

Téma indítva: 2010.02.25., 8477 hozzászólás összesen