Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
lauri · Újonc (20 hozzászólás) · 2014. február 28. 19:33

miez ,hogy mindet kimoderálnak,nem kapott puncit a moderátor???  szüntessék meg a forumot ha mindent moderálnak...

robot róbert · Újonc (5 hozzászólás) · 2014. február 28. 19:28

Gyere öcsém és borulj a vállamra ,itt sírd ki magadat ne a különbözö fórumokon!

Téged mindenki "átvert?" ...gondoltál már arra,hogy egy szivárványos parádén elöl viszed a zászlócskát

és a fiucskák hátulról támogatnak ?  Különben nagyon nevetséges amiket mondasz,irogatsz!

TNS · Újonc (134 hozzászólás) · 2014. február 28. 15:12

Anett23 abbahagyta a szolgáltatást? Ehez képest jelenleg is él a hirdetése...

robot róbert · Újonc (5 hozzászólás) · 2014. február 28. 14:53

Nagyon nem vetted a lapot,persze fölösleges magyarázkodnom annak,aki esetleg "f*ttat" vagy havi

részletekben ....! Nem tudom ki vagy és fogalmam sincs ,hogy honnan van ennyi idöd ...

Természetesen a vendég is ember,föleg ha úgy viselkedik...

Itt sírdogálsz,hogy téged mindenki átvert...,esetleg nem benned van a hiba?

hajó · Tag (257 hozzászólás) · 2014. február 28. 13:31

Helló:

Anett23 abbahagyta a szolgáltatást 3 napja. Sajnos!

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2014. február 28. 13:24

És a vendégek nem emberek? Őket szabadon át lehet verni? Érdekesek, és igencsak egyoldalúak az efféle hozzászólások...

Erre amúgy azt tudom mondani, hogy mindenhol (így Pécsen is) vannak normális hölgyek, akik nem cserélgetik naponta a nevüket, nem járják be az országot. Ráadásul azt sokan elfelejtik, hogy nemcsak a vendégeknek, hanem a lányoknak is rossz 1-1 ilyen h*rdet*, mert ha én rosszul járok valakinél, akkor a normálisakhoz is eleve gyanakodva fogok menni! De én bízom benne, hogy előbb-utóbb itt is az lesz, mint ami máshol is van, hogy az efféle h*rdet*ket a többiek vetik ki maguk közül elsősorban és nem is a vendégek!

robot róbert · Újonc (5 hozzászólás) · 2014. február 28. 12:58

Csak gratulálni tudok a sok kanmalacnak akik naponta itt csurgatják a nyálukat ,de eszükbe sem jut

hogy itt EMBEREKRÖL van szó! ÖK adnak nektek valamit *** moderálva ***,amit ingyen sosem kapnátok !

Mit szólnátok hozzá,ha a Hölgyek fórumoznának rólatok...,hogy kinek volt büdös a lába ,szája,hónalj...stb.

Nevetséges,hogy ti akartok másoknak tanácsot adni,hogy "ki az érdemes" a "látogatásra"...,mert ha

úgy viselkedek...,akkor azt kapom amit adtam !

Lehet köpködni mindenkire ,mától kezdve rám is....

Törölt felhasználó · 2014. február 28. 11:20

Szia Dragam Orulok hogy megismerkedtunk es koszonom szepen a dicsero szavaidat! Varlak legkozelebb  is!! Millio pusz! ! Bellus

Vera · Újonc (23 hozzászólás) · 2014. február 28. 10:28

Részemről befejezettnek tekintem a témát!!!!

Szép napot mindenkinek!

Kimberly23 · Lelkes újonc (49 hozzászólás) · 2014. február 28. 10:27

:DDDDDDDDDDDDDDDDD

Csősztök!

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2014. február 28. 10:27

Ki az a mi kedves Vera? Tudod ezek szerint neked is le kell írnom, hogy ne keverd össze a vendégeket a sz*lg*ltatókkal!

Köszönöm

Üdv

ilko

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2014. február 28. 10:24

Kedves Kimberly!

Én próbáltam finoman fogalmazni, de sajnos egyet kell értsek az előttem szóló MTakkal! Te tényleg buta vagy!!! Ha nem az lennél, akkor nem írnád rólam, hogy lány vagyok, és nem azonosítanál olyasvalakivel, akit nem is ismerek! De sebaj, aki olvassa a hszaidat, jót fog nevetni rajtad!:))

Csak pár dolog (regisztráció dátuma, más oldalakon és itt is írt  beszik, talán tájékozódni és olvasgatni kéne, mielőtt leírsz valamit, nemde???)

Vera · Újonc (23 hozzászólás) · 2014. február 28. 10:21

Kedves Ilko!

Nem érdekel hogy milyen szolgáltató,nem velem dolgozik.

Az sem érdekel melyik városban mit csinált!

Ha már mi is marjuk, lejáratjuk egymást mi jót várhatunk a vendégektől???

Én személyszerint a magam üzletével foglalkozom,csak azért szóltam hozzá,mert sajnáltam a mocskolódást a az etnikai hovatartozása miatt.

Üdv Veronika

Kimberly23 · Lelkes újonc (49 hozzászólás) · 2014. február 28. 10:17

Szia Liza! :)

Látom, még mindig sz.rul megy sorsod!

Csináld csak, elmondom nem tudsz ártani a fórumozásoddal!

Még mindig mindenhol ugyan olyan jól *** moderálva ***!

Téged pedig sajnállak nagyon. Te voltál az egyetlen, akivel összevesztem melo miatt! Ha szeretnéd, beszélhetünk arról is, hogy miért. Vagy kérdezzük meg a többieket, akik megfordultak már a lakásodon? Hmmm??

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2014. február 28. 10:13

Plusz most már Pécs is!:)) Ehhez szerintem nem is kell több kommentár, ugye?

Kimberly23 · Lelkes újonc (49 hozzászólás) · 2014. február 28. 10:12

Köszönöm! :)

Tudom jól hogy ez a bajuk! ;)

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2014. február 28. 10:11

Ha esetleg nem értenéd miről beszélek: (részlet a szombathelyi fórumból, nekem címezve)

"

Szia Ilko!

Én megkaptam a választ arra, hogy Kimberly  miért  váltogatja oly sűrűn a városokat a nevével együtt!

Rengeteg levelet kaptam a közösségiben mint szolgáltatótól mint munkatárstól mint vendégtől.

Mindenhol balhét csinál és feszültséget, az sem számít, hogy nem ismeri az illetőt, csak nem tetszik neki, hogy az ott van. Sehol senkivel nemképes kijönni.

Ami fontos lehet egyaránt mindenkinek a későbbiekben azt csatolom : Ezeken a neveken futott már:  Jenifer Roxi Roxy Roxána Nicole Díva Dorka Alexa Kimberly Viki Vivien Kim Kira Kornélia Goldi Xénia Vanda Amanda Kirababa

Ezekben a városokban volt jelen:

Kecskemét Nyíregyháza Miskolc Veszprém Székesfehérvár Sopron Győr Pest....stb

Ennyi városban, ennyi néven!""

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2014. február 28. 10:08

Kedves Vera!

Ha valaki annyira tökéletes sz*lg*ltató, akkor miért az ezernyi név és városváltoztatás? Ne haragudj, de én speciel rühellem, ha h*lyének néznek!!!

Üdv ilko

PS: Én se irogatok ide 100 különböző nicken, és nem változtatgatom a lakhelyemet állandóan... Ha valaki ilyen, akkor ne csodálkozzon a reakciókon!

Vera · Újonc (23 hozzászólás) · 2014. február 28. 10:04

Drága!

Ne törődj velük szép lány vagy!

Kimberly23 · Lelkes újonc (49 hozzászólás) · 2014. február 28. 09:58

:DDDDDDDDDDDDDD haha méghogy *** moderálva *** :D

Téma indítva: 2010.02.25., 8477 hozzászólás összesen