hát elég soksn lehordtak kedves romai hercegnö de mit vár az ember 1 *** moderálva *** lánytol....
hát elég soksn lehordtak kedves romai hercegnö de mit vár az ember 1 *** moderálva *** lánytol....
:D Ennyit tudtok?
Primitív népség!
Sziasztok!
Minap Bellus20-nál jártam, és gondoltam leírom pármondatban a véleményem, tapasztalatom a fent említett hölgyről.
Előre leszögezném első alkalom, hogy számomra idegen vizekre eveztem.
Telefon beszélgetésünk alatt is éreztem valami megnyugtatót szavaiból, olyan mintha már régebb óta ismernénk egymást. A megbeszélt időpontra és címre érkeztem, / 160 pulzussal / és mikor kinyílt az ajtó szemem szám elállt, Bellus fekete necc harisnyában, harisnyatartóban, tanga bugyiban, melltartóban, vörös harisnyakötőben és ciklámen mini ruhában állt előttem. Bomba jó alakja és tündéri pofija fényként tündökölt. Felkiáltottam volna , hogy gyönyörű vagy, de nem sok hang jött ki a torkomból. Kedvesen beljebb invitált. A szobában sejtelmes gyertyafény halk zene fogadott. Látszik, hogy készült, és várta érkezésem. Látogatásom az esti órákban volt, így sajnos virágot nem, de egy kis bonbont vittem figyelmességem gyanánt, aminek Ő nagyon örült. Beszélgetésünk közben egyre közelebb kerültünk az ágyhoz, mivel jó hangulat alakult ki köztünk, én egyre bátrabban fedeztem fel testének minden porcikáját. Tündérkéről elmondhatom, mindenhol csodálatosan kerek, nagyon feszes, kellemesen szoláriumozott barnabőre van. Bőrének érintése, és illata nagyon izgató. Ő az a lány akinek a puszta látványától is kellemes érzések támadnak az emberben. Szeretkezésünk közben nagyon izgató volt nézni testének és arcának apró rezzenéseit, én úgy éreztem talán neki is jó volt , mer közben nagyon halkan, de észveszejtően izgatóan nyögdicsélt. Együtt létünk alatt segített feloldódni, ellazulni. Csodálatos időt tölthettem el vele, azért nem 1 órát írtam mert soha nem nézte az óráját, már a végén én kérdeztem meg mennyi időm van , ekkor már 15 perccel voltam túl a megbeszélt időponton, de nem siettetett, sőt még egy tusolás is belefért. A hölgy nagyon izgató teremtés csak úgy sugárzik belőle a szexualitás.
Visszajáró vendég leszek nála.
Üdv Cortex
Helló. Sok jót olvastam Anett(23) ról de nem látom a hirdetését. Hol találom?
De gonoszak vagytok!:) Nézzük a jó oldalát, ezúttal csak várost váltott, nevet nem...
dehogyis! ott kell bedobni a fém *** moderálva *** a fogai közti hézagba..
Üdvözletem a fórumnak!
Én új tagként érdeklődnék tapasztaltabb, mélyebb tanulmányokat végzett kollégáktól az alábbi hölgyekről szerzett jó rossz tapasztalatairól, véleményéről.
Moncsi, Bary ,Míra, Dzsenifer ,Bellus, Dalma, Sunny, Eliza, Brigi, Anett23, Vanessa24, Lola, Dórika, Noémi90
Fórumot olvastam, de nem sok információt sikerült összeszednem a kérdéses lányokról.
Előre is köszönöm.
Ezen a téren még kezdő kolléga: Félix
Vajon a fogai közti résen fütyül a levegő?
Csak haza húzza a szíve.....! :DDDDDDDDDDDDDDDD
Nocsak, most látom valóban! Eddig tartott a szombathelyi "karrier"?
Mondjuk felőlem aztán lehet Pécsen, kb ugyanannyit számít, mintha bárhol máshol lenne!:)
Kimberly nemrég még Szombathelyen volt, a szombathelyi fórumra elèg sokat írt, leszűrhető belőle ez-az, hogy milyen, ha mindet végigolvasod.
Sziasztok!
Kimberly-ről van valakinek infója? Járt már nála valaki? Ha igen, akkor kérem írja le mit tapasztalt (***moderálva***, a sz*lg*lt*tás színvonala, körülmények)! Akár privát üzenetben is! Köszi!
Helló!
Nagyjából igazad van, pár dologgal azért én speciel nem értek egyet (nyilván ez szubjektív, de azért)!:)
Először is, ha körültekintően (ami tényleg fontos) kiválasztok egy lányt, akkor megadom neki az esélyt, ami nálam nem fél órát jelent. Sose megyek fél órára senkihez (hanem minimum 1 órára), mert annyi idő pont semmire sem elég. Kis túlzással még két szót se tudtok váltani, tehát nem derül ki, hogy a lány milyen. Aztán az, hogy valaki elvileg nonstop, semmit nem jelent, pusztán azt, hogy ha épp ráér, bármikor tud fogadni vendégeket. Nem elsősorban ettől le***moderálva***/átverős egy hely, vagy egy lány. Mint ahogy délelőtt se megyek lányokhoz, mert akitől csodás élményt kapok, attól pont nem időfüggő, hogy mikor kapom. Vagyis aki jó, az este éppúgy jó, mint délelőtt, vagy akármikor. Aki csak reggelt tud felejthetetlent nyújtani, ahhoz nem érdemes menni!:)
Ami viszont tényleg nagyon fontos, az a telefonbeszélgetés. Abból sok mindent le lehet szűrni, illetve a képekből is. Eleve van olyan, hogy már a képekből rájössz, hogy több lány ugyanott r*nd*l, vagy hogy mennyire sok avagy kevés a retus. A többi megállapítással is egyetértek!:)
Üdv
ilko
Szép! :) Végre valaki normálisan leírja, hogy mit gondol és mik a tapasztalatai. Köszönet érte!
Ha már ennyire belelendültél, írhatnál mondjuk egy TOP 3-as kategóriát, hogy szerinted kik azok akik érdemesek arra, hogy felkeressék őket és kik esetleg azok, akik messziről elkerülendők.
Mert felsoroltad, majdnem az összes hírdetőt!? :DDDDD
Szerintem senki sem akkora adonisz, aki szolgáltatókhoz jár, hogy ajtónyitás után egyből elájuljon tőle az adott leányzó. Az idő pedig túl rövid, hogy megpróbáld magadra hangolni. Ráadásul az adott lányt valószínűleg előtte aznap már megdugták jobb esetben hatan. A nimfománia pedig nem egy szélesen elterjedt dolog. Szóval ne várj sokat.
De persze van 1-2 nagyon-nagyon jó, a kilétüket nem fedném fel, de írok pár iránymutatót, amiket kitapasztaltam, hogy találj jó, igényes szolgáltatót. Részemről már megtaláltam azt a kettőt, akikhez járok. Amíg ők vannak, eszembe se jutna máshova menni. Viszont előttük az alábbi szabályok szerint jártam lányokhoz:
- 0-24-es csajok kerülendők, ők aztán tényleg futószalag-szerűen tolják
- minél kisebb az elérhetőségi idő, annál valószínűbb, hogy jó az adott szolgáltató, mert az azt jelenti, hogy nem kipurcanásig tolja. Ha pedig korlátozza a napi vendégek számát (nyilván minél kevesebb, annál jobb), az a legjobb.
- telefonon nagyon sok mindent le lehet szűrni az adott lányról, figyelj oda, hogy miket és hogyan mond, valamint fülelj az esetleges háttérzajokra
- telefonon, időegyeztetésnél: ha mondasz egy időpontot és a csaj azt mondja, hogy az foglalt, akkor azt kérdezd, hogy utána mikor tud legkorábban fogadni. Ha a válaszul kapott idő az előző vendég távozásától számított 1 óránál korábban van, akkor passzolj. Ha pedig azt mondja, hogy utána egyből, akkor pláne passzolj.
- próbálj meg minél korábban menni, ha lehet délelőtt. Ekkor még frissek a hölgyemények.
- amikor belépsz az ajtón, bármi nem tetszik, lépj le. Sokan beleesnek a "*sóhaj*, ha már eljöttem, maradok" hibába. Nem szabad, le kell lépni, inkább menj haza és verd ki. Azért tudnak fennmaradni a sz*r szolgáltatók, mert az odacsalt vendégek ottmaradnak. Ha visít, hogy "há' de lefoglaltad az időt", vagy "hívom a Jóskát, Leonárdót, Andzselót, stb", sz*rd le, csak lépj le.
- ha a fürdőszobában, hálószobában bármi retek van, lépj le
- bizonytalan leányzónál ne kérj egyből 1 órát. Kérj felet és mond, hogy majd meglátjuk mennyire tetszik és mennyi van benned. Ez így őt is ösztönzi arra, hogy jó szolgáltatást nyújtson. Ha a fél óra alatt nem jött be annyira, akkor távozz "ennyi volt most bennem" kijelentéssel (megsérteni nem kell).
- ugyan én csak "all inclusive" lányokhoz járok, de régen voltam pár "extrás" csajnál is. Ahogy hallottam, mostanában nagy divatt lett az NF-et is extrának számolni. Ezt nyilván előre kéred. Ha több is kell (pl. KF, csók), azokat közben kérd, ha már sunyin megbizonyosodtál arról, hogy nem pöcegödörbe tartasz (a száját már belépéskor, puszinál érzed, ha nagyon vészes). Nem minden arany, ami fénylik...
- azt pedig gondolom nem kell említeni, hogy légy kedves, ápolt, tiszta...
Kb ennyi :)
Sok sikert!
A leányzónak biztos igaza van, hisz jónéhány lánynál megfordultam már és én mindig úgy bánok velük mintha a barátnőim lennének. Lehet, hogy régimódi vagyok, de én csak akkor élvezem a szexet ha a másik félen is azt érzem, hogy jó neki. Ha nem így van többször nem is megyek oda.
Szinte az összes lány erre panaszkodott, amit noemike is leírt. Persze ha úgy vesszük mi fizetünk és Ők a szolgáltatók. Hát nem vagyunk egyformák.
Szia,ahhoz, hogy élvezzen bárki bármit is olyn partner kell,de sajnos ilyen helyen a férfiak többsege semmit nem tud..vagy nem akarja megmutatni,mivel nem ezert jön hogy a lanynak is jó legyen.
Néha elgondolkozom, hogy otthon is ezt csinalják vajon?
És akkor utana elpanaszoljak,hogy elhagyták,megcsaltak stb..vajon miért?:/
Miert lenne? Ez nem egy olyan munka, amit azert valaszt az ember, mert szereti. A legtobbjuket a kenyszer viszi bele, de persze a vendegek erdekeben mindenki megprobalja eladni magat, hogy elvezi, stb.....
Ne legyenek illuzioid! De legy mindig kedves, es az talan meghozza az eredmenyt! Ha kedves vagy, tiszta, vicces, nem kovetelozo, akkor a lanynak is sokkal konnyebb feloldodni.
Helló!
2 hete még Viki volt. Amúgy meg lapozz vissza pár oldalt, szép önreklámot csinált saját magának!:)