Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Psion · Újonc (15 hozzászólás) · 2014. január 16. 21:00

Ha a neve a korára utal, akkor van még ideje tanulni. Ez most így sikerült.

Legközelebb stratégiát vált. Sajnos az ember a jóra gondol, aztán eldurvul a végére. És akkor mondják rá, hogy bunkó. Pedig csak az előzményeket kellene nézni.

Szerintem kedves, aranyos lányka lehet, bár már nem látható a hirdetése így nem tudom ki lehet ő.
Majd legközelebb okosabban dolgozik. Ez voilt a tanulópénze

Psion · Újonc (15 hozzászólás) · 2014. január 16. 20:57

Carmen 27-re gondolsz?

Tényleg! Melyik a legszűkebb lány a Pécsiek közül?

bossplayer · Újonc (47 hozzászólás) · 2014. január 16. 09:40

elég nagy madár vagy kedves ha ezt igy csináltad,ez azért lehet,mert sok élettapasztalatod van,az okos ember más kárán a buta sajátján tanul...

lehet nem volt megfelelö a szolgáltatás amit nyujtottál neki azért lépett le...addig mész füredeni amig ott a vendég itt is bejátszik hogy semmi tapasztalatod nincs az emberekkel..

odáig rendben lehet,hogy szereted a p*nzt és ezért bárkinek szétteszed a lábad ..

na de hogy ingyen ...

sok sikert a pályafutásodhoz...

Törölt felhasználó · 2014. január 16. 08:15

Szia!!!Én voltam Vivien22--nél először egy franciára,másodszor egy rendes félórára és olyan átlagosan ment le mind két alkalommal,én Carmennel sokkal jobban éreztem magam és még szűkebb is ráadásul

Törölt felhasználó · 2014. január 15. 21:54

Szerintem te kampányolsz...

Brigitta18 · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. január 15. 21:01

Lányok vigyázzatok mert van egy nem épp fehérbőrű ember, aki ma meglopott! Amit kért megkapott, ezután angolosan távozott a p*nzemmel együtt, amíg én fürödtem! Még a bejárati ajtóm is nyitva hagyta! Az ember kb. 165 cm magas 65 kiló normál testalkatú rövid fekete hajú és behízelgő modorú! Több órát vagy egész éjszakát kér és a p*nz nem számít neki! Kérlek hogy jól vigyázzatok az értékeitekre nehogy úgy járjatok mint én! Jó tanulópénz volt ez számomra!

feri169 · Újonc (6 hozzászólás) · 2014. január 15. 19:28

Hát igen ma megint olyat kaptam VIVIENNTÖL amit eddig még senki mástol nem, elvarázsolt a jelenlétével mosolyával mozdulataival itt is megszeretném neki köszönni köszi drága VIVIENN !!

Lovelace · Újonc (25 hozzászólás) · 2014. január 15. 13:55

Viky 30 egy nagyon kellemes hölgy. Ugyan teltebb, mint a képeken, de kedves,az *rai normálisak, a hozzáállása kitűnő és a cicijei hűha!

A barátnő feeling megvolt, jól éreztem magam minden szempontból!

casanovas · Újonc (8 hozzászólás) · 2014. január 13. 16:22

***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***

Én is jártam már hasonlóképpen Miával. Szerintem csak fantom és szórakozik, vagy valaki volt már nála esetleg?

béka20 · Lelkes újonc (64 hozzászólás) · 2014. január 12. 12:53

Mia 25 tegnap felhívom megbeszéltük hol találkozunk oda megyek és nem veszi fel a telefont egy potya ut volt

szabeee1987 · Újonc (25 hozzászólás) · 2014. január 12. 09:27

Sziasztok! Réka (25)-ről valakinek infoja aki esetleg járt már nála?

feri169 · Újonc (6 hozzászólás) · 2014. január 11. 16:59

szia hajó ! IGEN NAGYON JÓ VOLT  VIVIENNEL !!! DE SZERINTEM AZ HOGY KICSI VAGY NAGY BETÜVEL IRTAM AZ SEMMIT SE SZÁMIT AZ A LÉNYEG  HOGY ÉN MEGVAGYOK ELÉGEDVE VELE ÉS PERSZE TI IS ELTUDTÁTOK OLVASNI A VÉLEMÉNYEM VIVENRÖL !!!!  KÖSZI!!!

hajó · Tag (257 hozzászólás) · 2014. január 11. 09:03

Szia Feri!

Vivien valóban nagyon jó, de ha tényleg ilyen elégedett vagy vele ,legaláb nagy V-vel írhattad volna a nevét!

Bocsi.

feri169 · Újonc (6 hozzászólás) · 2014. január 10. 14:06

sziasztok! Ma voltam vivennél és olyat kaptam töle amit nem is hiszek el hogy ezt én megkaptam kedves aranyos és odaado volt az edigi legjobb lány szerintem !!!! 

hajó · Tag (257 hozzászólás) · 2014. január 09. 19:49

Hello!

Amit Just4fun írt teljesen fedi a valóságot. Sztem próbáld majd ki ha visszajön Szombathelyről és nem fogod megbánni.

Balázs92 · Újonc (12 hozzászólás) · 2014. január 09. 16:02

zsófinál én jártam... hát nem volt rossz, de nemtudom. volt már sokkal jobb is. időre megy nagyon az egész. látszik rajta, hogy nem élvezetből csinálja szóval unalmas. a képei pedig nem hasonlítanak önmagára

gubás · Őstag (884 hozzászólás) · 2014. január 09. 15:57

Ez egy komoly levél!?!?! :DDDDD

Pecs76 · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. január 09. 10:14

Keresek sex Pécs / Szentlőrinc...beszél magyarul kevés => telefont, és beszél egy kis probléma. írás nem jelent problémát, hogy lefordítja.I'm looking for sex and massage in Pecs. Understand very little. Speak English and German. Making calls is a problem. Please write me for a meet.

Thanks for help

Köszönöm a segítséget

just4fun · Kvázi-tag (104 hozzászólás) · 2014. január 08. 18:08

Üdv! 

Míráról: Külsőre jó csaj, de azért nem egy nivea reklám csaj.Egy babán is túl van már ha jól emlékszem, de ettől még jó alakja van, persze külsőre vannak sokkal jobbak is a városban. Viszont bírom a hozzáállását, nem az a savanyú arccal stopperolós fajta, van hangulat és ha kedves vagy akkor ő is az tényleg.

Bár most pont nem látom a hirdetését, de asszem több városban is rendel és ingázik v ilyesmi.

szazeves · Újonc (26 hozzászólás) · 2014. január 08. 10:01

köszi a részletes tájékoztatást!!!

Téma indítva: 2010.02.25., 8464 hozzászólás összesen