Szia!
Miért akarsz privátot? Ez nyilvános fórum.
Amúgy ha kicsit visszaolvasol találsz róla infót. Aki volt nála,dicsérte.
Szia!
Miért akarsz privátot? Ez nyilvános fórum.
Amúgy ha kicsit visszaolvasol találsz róla infót. Aki volt nála,dicsérte.
Bocs.
Meryll-ről vki* tudna nekem írni vmi infót privátba?
Köszi.
Szevasztok.
Meryll-ről tudna nekem vmi infót mondani privátba?
Előre is köszi.
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Sziasztok!
Most voltam egy Lyra nevű csajnál és még frissiben leírom az élményt. Külföldön melózok és az évek során már megszögeltem
néhány profit, de ez úgy volt kerek, ahogy kell ! A lány aranyos, van esze és humora is, így amíg újratöltődött a szerszám, addig is
tök jól el lehet vele lenni. A környezet ahol a műsor megy, bárhol a világon megállná a helyét. Nem mondom, hogy nem voltam már
fiatalabbal vagy sportosabbal, de ez a baba igazi NŐ. Az mondjuk már csak bonus, hogy baromian feldobó a jó kis szőrös pinája !
Megraktam elölről és hátulról is. Persze előtte betámadtam a rést nyelvvel is. Öreg róka vagyok, nehéz átverni, így meglepett, hogy mindegyiknél tutira elélvezett. Az is ritka, hogy ha a melleit jól megdolgoztam, akkor gerjedt piszkosul és ennek hangot is adott.
Ezek után inkább ráf*z*ttem még egy kicsit, hogy megnézzem milyen tele szájjal, de ezen sem bukott meg. Nyelte az anyagot !
Megdumáltam vele, hogy még amíg itthon vagyok, addig kipróbálunk néhány extrát, amit csinál. Van neki néhány !
Valaki meg tudná adni a komlói Patricia telefonszámát?Sajnos nem mentettem el és fel szeretném hivni,és jelenleg nincs a hirdetök közöt.
Sziasztok tud valaki infót Lily36-ról
Előre is köszi
Csak simán bejönnek a fogszabályzós csajok, nem sokkal másabb ez szerintem mint hogy valakinek a piercinges csajok jönnek be stb.
Miáról infot csak anyit tudok hogy hívtam különbözö napokon és mindig 1-órát mondot hogy ráér vissza hívtam 1-óra mulva akkor azt mondta 45-perc helhívom megint 45-perc mulva akkor meg azt mondta 30-perc na akkot többet nem is érdekelt!ő IS BÍZTOS FANTOM HIRDETŐ MINT A DÓRI 22.ILYENEK NE IS HIRDESÉK MAGUKAT!
:DDD Miért kellene neked fogszabályzós lány? :D Ez nálad valamilyen fétis? Még ilyenről se hallottam, hogy valakit felizgat a fogszabályzó.
Üdv emberek! :) Mia,Lina,Moncsi és Adri közül melyik a leginkább ajánlott kategória? illetve melyiküket érdemes meglátogatni? Aki volt már náluk kérem írja le a véleményét! :) Köszönöm!
sziasztok!
Míráról érdeklődnék, máshol nem látok hírdetést tőle, és ezen a fórumon is mindössze két bejegyzés említi, mint a kettő ugyan attól a felhasználótól!
Köszi előre is gyerekek!
sziasztok lányok.mi egy fiatal pár vagyunk.szeretnénk kipróbálni hármasban még egy lánnyal.leginkább a barátnőm örömére. de gondolom itt senki nem csinálja csak élvezetből.
Üdv! Maráról érdeklődnék, volt valaki már nála, nagyon csini a képek alapján? Vagy régebben hírdetett ő más néven?
van olyan csaj aki ma rendel?
Valamennyi itt hirdető kedves Hölgynek és fórumozó társaimnak nagyon boldog és sikeres Újévet kívánok!
Erdő szélén ezüstfenyő, havas ággal büszkélkedő, őz és nyuszi körbejárja, tekintetük megcsodálja.
Képzeld el, hogy ott állunk és a Piciny Birtokunkról Boldog Új Évet Kívánunk!
Elizáék :)
Vivienn (22) jó választás volt, nem bántam meg a vele töltött időt. Korrekt, tiszta, türelmes, figyelmes és szép csaj. A képek abszolút megfelelnek a valóságnak.
Üdv!
Viviennről már írtak, mosolygós, jófej, vékony alkatú gyönyörű cicik, falatnyi popó. Ajánlott ! :)
Jessikánál is voltam nemrég, ő is szép, korrekt. Nem szereti ha kicsúszol az időből és nála csak gumival van minden. Szerintem ő is jóó.
Ahhoz képest h milyen fiatalkák, ügyesek. Mondjuk Vivienn durván népszerű , szal sztem gyakorol eleget ;))
Fanny-nál még nem jártam.
Eliza! Elküldöd privátba amit kimoderáltak?
Boldog új évet kívánok minden kedves hölgynek itt a pécsi fórumon és minden makktársamnak,akikkel szorgalmasan látogatjuk ezeket a hölgyeket :) Jövőre is itt,veletek!