Engem Hella érdekelne...hova tűnt? Tényleg úgy néz ki élőben mint a képeken?
Tapasztalatok?
Engem Hella érdekelne...hova tűnt? Tényleg úgy néz ki élőben mint a képeken?
Tapasztalatok?
Részemről Lilu ajánlott, egyértelműen. A felsoroltaknak mind teljesen megfelel. Ebben a korosztályban csak nála volt igazán jó tapasztalatom, persze azok közül, akiknél eddig jártam és most is aktívak. Általánosítani nem akarok... :)
Na szép!
Sok városban, sok lánynál jártam már, de itt nállatok kicsit elbizonytalanodtam.
A sok hozzászólás miatt nem igazán találom azt a hölgyet akivel eltöltenék egy órácskát, ha már ennyit utazok.
Nem akarok csalódni - és pénzt kidobni az ablakon - de látom, hogy ebben a városban sok a bizonytalanság.
Ezért leírom, hogy mit-kit keresek és kérnélek titeket, tisztelt Makktársak, hogy javasoljatok valakit az alábbi feltételek alapján.
Remélem nem lehetetlen a kérésem:
- 18-28
- nincs TP
- kedves
- nem ver át
- megbízható, korrekt és jó szolgáltató
Azt hiszem, nem vagyok túl igényes, ezek minimális elvárások.
Van itt ilyen lány?
ui.: managerek ne írjanak!
Én ezt nem is értem. Nem tudja, hogy elfoglalt-e vagy sem? Ha nemet mond a találkára azt még mindig jobban elviselem, mitha átba..nak.
Szevasztok!
Merylll és Hella érdekelne. Tudna valaki írni néhány soros infót róluk privátban?!
Vivienn nekem nagyon nagyon bejön. Aranyos, mosolygós, szexi, odaadó, ügyes.
Anett adott időpontot, aztán mire mentem volna nem volt elérhező.
Sziasztok!
Emese (26)-ról milyen tapasztalataitok vannak?
Sziasztok!Mia 25-röl infótok van?
Szia! Köszi!
Helló!
Linánál már sokszor voltam és benne soha nem kellett csalódnom. Ha normálisan állsz hozzá, akkor szerintem te sem fogsz rosz szájízzel távozni.
Drága!!! mint 1 öreg roma nő ..bajusszal meg szétrobbant implantátummal... a nő az hosszú ő és nem rövid övel kell írni.... azt hogy kit hogy-hogyan pocskondiáztok az számomra nem érdekel,aki ismer az tudja milyen vagyok, és hogy nézek ki, evvel le is zárom..... jót nevetek ezeken a dolgokon, amit itt írkálsz ,és egésznap sodrom ,pödröm a bajusszomat is...:) További jó vadászatot és fikázást!!! Kellemes ídőtöltést kívánok itt minden rajongónak!!!! puszika. Klau36 :) :*
egyszer mindent ki kell probálni,akkro még fiatal voltam és bevállaltam dolgokat embereket,de ö már akkor is kb 45 lehetett mint 1 öreg roma nö bajusszal meg szétrobbant implantátummal....
Illetve Lina(18)-at kihagytam a felsorolásból. Ő is érdekelne.
Dóri (22), Stella (21),Mia(25),Fanny(21),Jessika(22),Korina(25) Ők érdekelnének aki volt már náluk melyik lányt/lányokat érdemes leginkább meglátogatni? Köszönöm előre is az esetleges válaszokat!
Urak Vivien 37 ről kéne nekem vélemény ! Előre is köszönöm !
Adri 20 egy kamus kis lotyó ! Igérget meg hazudozik meg kérdezi hogy feka vagy e mert fél tőlük ! De szerintem Adrika is fekabuksza ! Nem tudom ki jutott el közületek vele a házba és hol és milyen volt ???
Normális kedves nők amit nem szabad ki hagyni pécsen Hella , Viki 35 , Klaudia 36 !
Szia!
Köszi az infót! Azóta volt szerencsém Édescsillaghoz, nagyon vonzó, odaadó hölgy! Figyelmes, nem nézi az órát, Én megvoltam elégedve! Az biztos, hogy meg fogom még látogatni!
Jelentkezz be a szexpartner fórumba! Fórum-Városok-Pécs- jobb oldalon "Ugrás a pécsi lányokhoz" ablak-Keresés kulcsszóra (Katrina)-hatókör (Ez a téma)-Keresés. Ítt kb. 20 véleményt találsz!
Törpilla régen Dóri 23 volt,a kora legalább 30,átlagos telt nő!!!!!
Én voltam már Vivien 42-nél és nagyon szupi volt,bátran ajánlom ha szereted ezt a jó karban lévő korosztályt---jó a szex jó a francia,kedves közvetlen jó alakú nő!!!!!