Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Törölt felhasználó · 2013. november 29. 20:53

Sziasztok!

Pécs vagy környéki, megbízható, fiatal roma csajszit keresek. Tudtok ilyet? Akár PM-ben is.

Acer87 · Újonc (24 hozzászólás) · 2013. november 29. 18:48

Szevsztok!

Valaki tudna egy rövidebb beszámolót írni Meryll-ről és Hella-ról privátba?
Előre is kösz!

Pédé · Tag (327 hozzászólás) · 2013. november 29. 17:29

***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***

Kitti 25-náé jártam ma délután, és ezt egyszerűen muszáj megosztanom minden ide látogatóval...
Előljáróban csak annyit, hogy kemény kritika lesz, de egy hajszálnyival sem keményebb annál, amit nekem kellett átélnem.
Illetve megkérném a kedves szerkeztőket, hogy mielőtt ismét minden alap nélkül odabiggyesztenék a "kérjük egymás lejáratását" kis szöveget, azelőtt bizonyosodjanak meg a dolgokról !
A múltkori ilyen esert után is hiába kértem a tisztázásomat, senki nem tett semmit az ügy érdekében, csak pár látogató esett nekem...
Köszönöm !

Szóval felhívtam Kittit.  Mondta, hogy igen de csak x óra után Mondom oké. Erre megkérdezte, hogy mennyi időre szeretnék menni, illetve, hogy biztos megyek-e akkor.
Mondom mennyi időre, illetve, hogy biztos.
Erre minden kérdezés nélkül bejelenti, hogy akkor az mennyi is lesz. Ez már eleve kicsit unszimpatikus volt.
Volt bő egy órám a megbeszélt időig, de mivel Patacson rendel, Én meg Kertvárosban voltam el is indultam.
Pontos címet nem ad, csak az utca nevét. Házszám csak akkor, amikor már ott vagy az utcában.
Odaérek, rácsörgök, mondja a házszámot. Akkor már láttam, hogy családi házban lesz a találka. Nagynehezen felmászok (szó szerint ) odáig.
Megiont hívom, nyitja az ajtót. Lehetett tudni, hogy többen vannak, mert egy másik úriember is épp előttem ment be.
Ez így is van. Egy barátnőjével vannak a házban. És akkor most jön a feketeleves : Kitti egy tipikus ork lány.  Nem állítom, hogy nem ő van a képeken, de nem véletlenül mutat csak annyit magából, amennyit. Bemegyek, szólnak, hogy pont jött egy másik vendég is (ahogy azt említettem), ezért várni kell 10 percet kb a fürdőszobára..
Nem értem miért is maradtam, de mondom Oké. Kijött az illető Levettem a ruháimat, akkor elém állt és bejelentette, hogy kéne a pénz.
Mivel a lány maga csalódás volt, ezért a felére csökkent a találka időtartama, így hát rákérdeztem, hogy az az idő (30 perc) mennyi lenne. kis gondolkodás után mondott egy összeget, illetve az extráit ajánlgatta, de maradtunk az alapnál.
El zuhanyozni, jövök vissza Ő még mindig felöltözve.
Ekkor bejelenti, hogy a fél óra a belépésemtől számít ! Csak azért nem tettem szóvá, mert amúgysem ragadott el a dolog, hogy finoman fogalmazzak.
De amúgy ez mi ? Bejelentik, hogy a fürdőre várni kell és ezek után  képes azt mondani, hogy a belépéstől számolja a fél órát...
 Ez után előkészíti a szükséges cuccokat és úgy, ahogy van nekilát franciázni. Ez ment egy darabig, aztán miután megkérdezte, hogy jöhet-e a gumi Én meg bólintottam feltette és elkezdett lovagolni.
Vagy valami hasonlót.. Akkor már tudtam, hogy ebből élvezés nem lesz, ezért a szájával kezdett ismét "munkálkodni", besegítve néha a kezével.
Miután nagy nehezen sikerült összehozni a dolgot, minimális pihi után el is kezdtem öltözni.
Ekkor jött az, amit hála Istennek előtte nem vettem észre.
Bár lehet jobban jártam volna, mert akkor biztos sarkon fordulok. Villantott egy mosolyt és arra lettem figyelmes, hogy elől hiányzik neki minimum 1, de  lehet, hogy 2 foga is....
Na, ez csak nagyobb lendületet adott távozásomnak..
Itthon pedig egy gyors zuhany.
Szóval nem ajánlott kategória részemről. Tényleg nem tudom miért maradtam. Talán csak azért, mert gondltam talán még valami jó is kisülhet belőle, ha már eljöttem a világ végére.
Azt hiszem ez volt az egyik legnagyobb mellényúlásom.
A továbbiakban is megmaradok Édes Csillagnál.
Neki sajnos hirdetése nincs fent, mert ahogy én levettem csak "másodállásban" csinálja, de e-mailen keresztül mindent meglehet vele beszélni.
Nagyon szép, nagyon kedves, igazi barátnő feeling.
Benne még soha nem csalódtam, pedig már voltam vele pár alkalommal. Azt hiszem maradok is nála, most is csak a kalandvágy miatt kerestem fel más lányt is.
Nagy-nagy vesztemre.
Illetve ha mégis elmennék valakihez, akkor az Lina lesz.
Most csak azért nem Őt választottam, mert elég sok véleményt olvastam róla, hogy a megbeszélt időpontban nem veszi fel a telefont, nem lehet elérni.
Potyára meg nem volt kedvem utazgatni....

massfun · Újonc (48 hozzászólás) · 2013. november 29. 17:28

Voltam Reninél , itt az aproban hirdet masszázst .A képeken ö van . kedves , lány . sajnos csak kézi levezetés van , de igy is melegen ajánlom mindenkinek . 

köszönömattila · Lelkes újonc (50 hozzászólás) · 2013. november 28. 11:07

Helyesbítve: "talán csak"

köszönömattila · Lelkes újonc (50 hozzászólás) · 2013. november 28. 11:06

Sokat nem, talánycsak annyit, 5-6évvel ezelőtt 35 éves volt. :)

köszönömattila · Lelkes újonc (50 hozzászólás) · 2013. november 28. 11:02

Sunnyt bátran látogasd meg, nem fogsz benne csalódni. Erősen javallott.

bettyke69 · Újonc (1 hozzászólás) · 2013. november 28. 09:13

Szia!

Megosztanád ismét a számot a hírdetőknek létrehozott feketelistán.

Köszi

csemegéző · Újonc (39 hozzászólás) · 2013. november 28. 00:06

A szerencsés Te leszel, ha Sunnyt választod! Bátran ajánlom, biztosan nem fogsz csalódni.

Fati · Újonc (4 hozzászólás) · 2013. november 27. 22:33

ebben mi a lejáratás?

Acer87 · Újonc (24 hozzászólás) · 2013. november 27. 19:35

Jázmin (37)ről tudtok valami infót? 

Hanga · Újonc (5 hozzászólás) · 2013. november 27. 19:19

Sziasztok Kollégák!!Figyelmeteket hívnám fel Ne menjetek  hozzá Enikő 21 hez a telefonba nem mondja el az *rakat csak pár dolgot!Nem lehet hozzányulni vicc az egész!nesze szolgáltatás csak lebeszélni tudok mindenkitt Róla higgyétek el!!!!Ne költsétek a p*nzetek rá!!!

Fati · Újonc (4 hozzászólás) · 2013. november 27. 18:26

***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***

Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy Dóri(22) hirdetőt sikerült-e már valakinek elérnie?

Köszi

Han · Újonc (5 hozzászólás) · 2013. november 27. 17:22

Vagy talán még Sunny23 is érdekelne!

Han · Újonc (5 hozzászólás) · 2013. november 27. 17:20

Sziasztok!

Kit ajánlanátok: Dóri22, Mia25, Moncsi30, Katrina21, Mara34

Ki legyen a szerencsés, infók kellenének!

Köszi!

Törölt felhasználó · 2013. november 27. 16:52

Varlak maskor is Kincsem,koszonom a szavaid!!!!!!! Imadollak!!!!:-))

Darster · Újonc (19 hozzászólás) · 2013. november 27. 15:54

Babett(39) - tudna valaki szolgálni infóval?

Volt valaki nála? Ajánljátok?

mogyorókRém · Újonc (35 hozzászólás) · 2013. november 27. 15:31

Közülük csak Meryllnél voltam, benne viszont nem csalódtam, én őt választanám.

Jó szórakozást!

diaksrac · Újonc (11 hozzászólás) · 2013. november 26. 23:11

Üdv!!

Közülük kihez érdemes menni?:

Zsófi 22
Kingácska 25
Dóri 22
Meryll 39

Van tapasztalat velük kapcsolatban? Mit kell tudni róluk?
Mindenképpen csak magas csajok érdekelnek. :D
Köszi.  

Nyuszófül · Újonc (7 hozzászólás) · 2013. november 26. 13:07

Sziasztok Csajok 

Csalóra hívom fel figyelmetek a száma 20 411**** , bejelentekezik ,majd p*nz nincs nála ,ha azt mondja lemegy érte a kocsiba ne higgyetek neki !! 

Bevallom én voltam a hülye ,mert nem előre kértem a p*nzt, eddig nem volt ilyen tapasztalatom ,tanulópénznek tanulságos volt ...tanuljatok belöle Ti is !

Téma indítva: 2010.02.25., 8455 hozzászólás összesen