Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
köszönömattila · Lelkes újonc (50 hozzászólás) · 2013. november 14. 20:28

Hali. Jártam már Lexynél, csak jókat tudok róla mondani. Tiszta, kedves és odaadó lány. Nagyon jól csinálja a dolgát, de bár én kérdeztem rá, szerintem nem megy "tovább".

Én meg voltam vele elégedve, *r/érté arányt tekintve pedig pláne. Ajánlott.

mogyorókRém · Újonc (35 hozzászólás) · 2013. november 14. 19:43

Üdv MT-k!

Van valakinek infója Lexy(35)-ről? Esetleg többet is vállal masszázsnál?

Törölt felhasználó · 2013. november 14. 14:20

Hali fiúk!

Ki az aki Pécsen házhoz jön s.o.s választ lécci :)

snowman · Újonc (30 hozzászólás) · 2013. november 13. 19:45

Szevasztok!

Van valakinek tapasztalata az apróban Rita néven hirdető, Szekszárdon található hölgyről?

Törölt felhasználó · 2013. november 13. 18:36

Mindenképpen Lilut tudom ajánlani... bolond lennél,ha kihagynád!

Csapos · Újonc (26 hozzászólás) · 2013. november 13. 12:11

Lilunál voltam, nekem bejött.

Séf Bácsi · Újonc (6 hozzászólás) · 2013. november 13. 11:21

Sziasztok!

Pár napot leszek Pécsen és meglátogatnék egy lányt.Három közül segítsetek válsztani Lilu,Nelli,Andi.Lilu kinézetre nagyon bejön de a gyengém a nagy cicis nagy fenekű lányok .

Csapos · Újonc (26 hozzászólás) · 2013. november 12. 14:00

Uraim!

Ha valaki járt, vagy jár Enikőnél (21), kérem írjon egy kis infót. A képen nekem bejön, de kevés.

Csapos · Újonc (26 hozzászólás) · 2013. november 12. 13:57

Szia!

Én Jenny (20) kihagynám, nekem csalódás volt. Nem azt kaptam amit a képek alapján vártam, és a hozzáállás sem volt túl jó.

janibani · Újonc (2 hozzászólás) · 2013. november 12. 12:01

Üdv!

Jenny (20) és Dóri (22) - ről van valakinek tapasztalata? Elég dekoratív hölgyek, érdekelne róluk pár vélemény!
Előre is köszi! 

Törölt felhasználó · 2013. november 11. 19:43

Voltam Babettnél és nagyon jó érzéssel távoztam tőle.a hölgy teltkarcsú nagyon jó teste van,hatalmas mellei vannak és szereti ha foglalkozol vele,az orál kiváló nagyon élvezetes és szereti ő is, a dugás állati volt mert jó szűk és nagyon élvezi is--szóval George73 nyugodtan keresd fel mert ajánlom a hölgyet,ja és még azt nem is mondtam hogy szép arca van szépek a szemei!!

George73 · Újonc (3 hozzászólás) · 2013. november 11. 11:41

Sziasztok!

Babettről van valakinek infója?

köszönömattila · Lelkes újonc (50 hozzászólás) · 2013. november 08. 21:04

Bakker, még jó hogy nem Sanyit írtam. Természetesen Sunny.:)

99 · Újonc (18 hozzászólás) · 2013. november 08. 17:11

Uraim! Valaki! Csak látogatta már Őket!!! Lara (paksot adta meg címnek), Eliza ( szekszárdot), mit tudtok róluk???

köszönömattila · Lelkes újonc (50 hozzászólás) · 2013. november 08. 12:51

Sannyt szerintem minden képpen érdemes meglátogatni, én voltam már nála. Kedves, figyelmes és odaadó, tiszta lány.

Pont olyan jól néz ki mint a képeken. Szerintem nem fogsz csalódni.

sanfrancisco · Újonc (12 hozzászólás) · 2013. november 08. 11:55

Sziasztok!

Sunnyról, Kingácskáról, Jessikaról vagy Natiról tud valaki infot? Köszi előre is :)  

99 · Újonc (18 hozzászólás) · 2013. november 07. 22:45

Üdv!
Volt már valaki Lara nevű hirdetőnél?(aki paksot adta meg városnak, szekszárd irányában)

Ő tényleg pakson van? Egyedül dolgozik, mit válal?

köszönömattila · Lelkes újonc (50 hozzászólás) · 2013. november 07. 13:16

Hát barátom, megoszthatnád a megbízhatatlan szolgáltatók nevét, pusztán azért, hogy a többiek ne járjanak úgy, ahogyan Te és akkor Ők nem "sz@rhatnának" bele, mert ha híre megy a linkóciságuknak, akkor az meg kell hogy látszódon a forgalmikon is. Ez pedig tudvalavőleg nevelő hatású. :)

Csapos · Újonc (26 hozzászólás) · 2013. november 07. 10:24

Sajnos én már 3 olyan csajba futottam bele, aki a megbeszélt idő ellenére nem fogadott, és nem is lehetett elérni. Persze megértem hogy vannak törzsvendégei akiket előre vesz, de akkor mikor felhívom, legalább annyit tenne meg hogy azt mondja bocs, de vannak nálam. Az akit meg helyettem fogad, értse meg hogy fel kell vennie a telefont, mert más idejében van nála. Talán kibír 10-15 másodpercet az idejéből.

Ez is egyfajta üzlet, és ha valaki nem korrekt, annak a híre gyorsan terjed.

Neveket nem akarok írni, de ha ezt eljátszák velem legközelebb is akkor számomra kitörlődtek az oldalról.

Persze ebbe ők nem halnak bele, egy jót röhögnek és pont, de én inkább ahhoz viszem a pénzem akinek nem csak intelligenciája, de határidőnaplója is van ehhez a szolgáltatáshoz.

sztyui · Újonc (2 hozzászólás) · 2013. november 07. 09:32

Dinánál egyszer voltam. Nagyon-nagyon régen. Amilyen jólnéz ki a képeken, az ember azt gondolná, h szuper csaj, de a végeredmény lepukkant lakás, valóban koszos az az egész úgy ahogy van. Meg van itt még valaki, akit senkinek nem ajánlok. engem átvert. Lina a neve, csak apróban hírdeti magát, megbeszéltük a találkozót, azt mire odaértem, ki volt kapcsolva, hogy rohadjon meg. de ki is van írva mellé, hogy kétes hírdető. engem átvert.

Téma indítva: 2010.02.25., 8454 hozzászólás összesen