Hali. Jártam már Lexynél, csak jókat tudok róla mondani. Tiszta, kedves és odaadó lány. Nagyon jól csinálja a dolgát, de bár én kérdeztem rá, szerintem nem megy "tovább".
Én meg voltam vele elégedve, *r/érté arányt tekintve pedig pláne. Ajánlott.
Hali. Jártam már Lexynél, csak jókat tudok róla mondani. Tiszta, kedves és odaadó lány. Nagyon jól csinálja a dolgát, de bár én kérdeztem rá, szerintem nem megy "tovább".
Én meg voltam vele elégedve, *r/érté arányt tekintve pedig pláne. Ajánlott.
Üdv MT-k!
Van valakinek infója Lexy(35)-ről? Esetleg többet is vállal masszázsnál?
Hali fiúk!
Ki az aki Pécsen házhoz jön s.o.s választ lécci :)
Szevasztok!
Van valakinek tapasztalata az apróban Rita néven hirdető, Szekszárdon található hölgyről?
Mindenképpen Lilut tudom ajánlani... bolond lennél,ha kihagynád!
Lilunál voltam, nekem bejött.
Sziasztok!
Pár napot leszek Pécsen és meglátogatnék egy lányt.Három közül segítsetek válsztani Lilu,Nelli,Andi.Lilu kinézetre nagyon bejön de a gyengém a nagy cicis nagy fenekű lányok .
Uraim!
Ha valaki járt, vagy jár Enikőnél (21), kérem írjon egy kis infót. A képen nekem bejön, de kevés.
Szia!
Én Jenny (20) kihagynám, nekem csalódás volt. Nem azt kaptam amit a képek alapján vártam, és a hozzáállás sem volt túl jó.
Üdv!
Jenny (20) és Dóri (22) - ről van valakinek tapasztalata? Elég dekoratív hölgyek, érdekelne róluk pár vélemény!
Előre is köszi!
Voltam Babettnél és nagyon jó érzéssel távoztam tőle.a hölgy teltkarcsú nagyon jó teste van,hatalmas mellei vannak és szereti ha foglalkozol vele,az orál kiváló nagyon élvezetes és szereti ő is, a dugás állati volt mert jó szűk és nagyon élvezi is--szóval George73 nyugodtan keresd fel mert ajánlom a hölgyet,ja és még azt nem is mondtam hogy szép arca van szépek a szemei!!
Sziasztok!
Babettről van valakinek infója?
Bakker, még jó hogy nem Sanyit írtam. Természetesen Sunny.:)
Uraim! Valaki! Csak látogatta már Őket!!! Lara (paksot adta meg címnek), Eliza ( szekszárdot), mit tudtok róluk???
Sannyt szerintem minden képpen érdemes meglátogatni, én voltam már nála. Kedves, figyelmes és odaadó, tiszta lány.
Pont olyan jól néz ki mint a képeken. Szerintem nem fogsz csalódni.
Sziasztok!
Sunnyról, Kingácskáról, Jessikaról vagy Natiról tud valaki infot? Köszi előre is :)
Üdv!
Volt már valaki Lara nevű hirdetőnél?(aki paksot adta meg városnak, szekszárd irányában)
Ő tényleg pakson van? Egyedül dolgozik, mit válal?
Hát barátom, megoszthatnád a megbízhatatlan szolgáltatók nevét, pusztán azért, hogy a többiek ne járjanak úgy, ahogyan Te és akkor Ők nem "sz@rhatnának" bele, mert ha híre megy a linkóciságuknak, akkor az meg kell hogy látszódon a forgalmikon is. Ez pedig tudvalavőleg nevelő hatású. :)
Sajnos én már 3 olyan csajba futottam bele, aki a megbeszélt idő ellenére nem fogadott, és nem is lehetett elérni. Persze megértem hogy vannak törzsvendégei akiket előre vesz, de akkor mikor felhívom, legalább annyit tenne meg hogy azt mondja bocs, de vannak nálam. Az akit meg helyettem fogad, értse meg hogy fel kell vennie a telefont, mert más idejében van nála. Talán kibír 10-15 másodpercet az idejéből.
Ez is egyfajta üzlet, és ha valaki nem korrekt, annak a híre gyorsan terjed.
Neveket nem akarok írni, de ha ezt eljátszák velem legközelebb is akkor számomra kitörlődtek az oldalról.
Persze ebbe ők nem halnak bele, egy jót röhögnek és pont, de én inkább ahhoz viszem a pénzem akinek nem csak intelligenciája, de határidőnaplója is van ehhez a szolgáltatáshoz.
Dinánál egyszer voltam. Nagyon-nagyon régen. Amilyen jólnéz ki a képeken, az ember azt gondolná, h szuper csaj, de a végeredmény lepukkant lakás, valóban koszos az az egész úgy ahogy van. Meg van itt még valaki, akit senkinek nem ajánlok. engem átvert. Lina a neve, csak apróban hírdeti magát, megbeszéltük a találkozót, azt mire odaértem, ki volt kapcsolva, hogy rohadjon meg. de ki is van írva mellé, hogy kétes hírdető. engem átvert.