Korosztály hasonló, vörös, göndör haj, ő alul semmiben nyomja, molettebb, van mit fogni rajta. Ha szexxel együtt kéred, valamennyivel drágább lesz a mutatvány, de nem bánom, hogy nem így tettem :D
Korosztály hasonló, vörös, göndör haj, ő alul semmiben nyomja, molettebb, van mit fogni rajta. Ha szexxel együtt kéred, valamennyivel drágább lesz a mutatvány, de nem bánom, hogy nem így tettem :D
Telefonszám?Megköszönném!
Számodra Niki (45) erősen ajánlott. Szexi, jófej, jól dug. Ennél nem kellhet több.
Kedves Grátz!
Vannak lanyok akik megtehetik, hogy ne engedjenek meg dolgokat mivel van eleg v..degük.
Más meg kénytelen mindent bevállalni...
Majd ha coli-val fertözött lesz a torkod kétszer megggongolod, hogy mit nyalogassál..:)
Üdv
Van olyan pécsi hirdető lány aki szereti / engedi a popsinyalást?
A szolgáltató ha van esze engedi mert a vendég akkor azt mondja hogy tetszett neki és vissza megy,a vendégek pedig azért mennek hogy olyant kapjanak amit a hétköznapokban nem---különben nem értem hogy ezen mi a vissza taszító!!! ha egy vendég ezt kéri akkor a hölgyemény vegye ezt pozitívumnak,vissza jelzés hogy kívánatos a teste még!!!!!--Ennyi a popsi nyalásról kedves zs1987!!!!
Üdv! Sajnos nem valószínű, hogy arra járok mostanság, pusztán kíváncsiságból érdeklődöm, Lauráról van-e tapasztalata valakinek? A teste, az arca, és azok a tetkók a hátán hihetetlenül bejövősek!:)
Észre vettétek Carmenböl Fanni lett a hozzá álása is változott?
Béka,Lilu a legjobb szolgáltató Pécsen. Nincs nála jobb jelenleg és az utóbbi két évben nem is volt! Bátran merem ajánlani,ha a normál keretek között van kedved hancúrkodni. Ha kedves vagy meghálálja és az *rai is a földön járnak. Tiszta,igényes nő. Még nem találtam a környéken nála jobbat.
A popsinyalás az én erkölcsi normáimba se férne bele. Nem kívánom.
Mondjuk mell ügyileg ott van! :D
Szép mellei vannak a képek alapján! :D
Liluról tudtok infót?
Katrina igen roma és jó a csajszi,de még jobb lenne ha engedné a popsi nyalást is mert egy kis szint vinne bele a vele töltött időbe,azt mondja hogy neki nem fér bele az ő erkölcsi normáiba hááááát!! pedig az ilyen dolgok miatt megyünk el egy szolgáltató hölgyhöz!!!!
Az említett Katrina roma?
Katrina tiltott zónája a feneke!!!!
Egyszer meglátogattam Katrinát, és nekem is abszolút pozitívum volt a kishölgy. A képei nem retusáltak, így azt kapsz amit látsz. Szép arcú, velem közvetlen és kedves volt, de a cicik élőben még szebbek! Ami nem tetszett, hogy van egy terület, ami fixen tabu, de tudni kell tiszteletben tartani.
Akkor hasonló,mint Nati?
Majd ha visszajön Mia Szombathelyről, azt keresd fel. Hasonló teste van és a hozzáállása 5-ös.
Üdv MT-k!
Daniella(25) -nál járt már valaki, aki megosztaná tapasztalatait?