Köszi szépen, és arcra is rendben van?
Köszi szépen, és arcra is rendben van?
Én voltam már nála és meg voltam elégedve. Csak ne hétfő délelőtt keresd fel, mert akkor még nincs formában.
Sziastok!Sunny-nál volt már valaki?
Sziasztok!
Ha volt valaki Mara nevű lánynál, irjon pár szót róla! Köszi
Hali fiúk! Zsófiról vagy Grétáról tud valaki valamit?Előre is kösz!
Szia,Igen néha furcsa, de nem szertől, nem tudom....... elég nehéz összehozni egy jó szexet vele. egy recept: ha már ott vagy, minél előbb tedd be neki, mert később elsumákolja.Franciája is jó, a mellei eredetiek. üdv.
Köszönöm,akkor inkább kihagyom!
Urak!!--Szeretném tudni hogy Emese24-nél csak erotikus masszás van vagy lehet mást is??--jó lenne a vélasz minél elöbb--köszönöm!!
En multkor veletlenul felvettem. Stoppolt Pecs-Siklos viszonylatban. jol csinalta, egy OTP-s doszieval a kezeben.
A csaj tiszta gaz volt. Szotlan, a kerdesekre fura valaszokat adva. Sztem valami szeren van, de nagyon. En felnek vele felmenni a lakasara.
Sok szerencset!
Köszi.. én soha nem tudtam még felhívni :-(
Csak telefonig jutottam el , nem volt szimpatikus . Más forumokon eléggé lehuzták .
Sziasztok!Engem Eve érdekelne,esetleg valaki valami véleményt tud mondani róla?
Én egyszer beszéltem vele, de miután átvágott smsben, már nem is keresem...
Két külön lány . Nettivel csak telefonon beszeltem , de nem volt szimpatikus .
Jártál már nála ?
Lexy, Netti nem ugyan az a hirdető?
Az a nő szélhámos!!!!!
Augusztusban haza ment, és tudtommal ezzel befejezte a szolgáltató ipar eme ágának müvelését. Koléganőjétől tudom, hogy sokan kerestük azóta is. Tehát űrt hagyott maga mögött. Ha valaki talált már utódot, aki hasonlóan jó mint Bia volt, kérem ossza meg vagy írja meg privátba.
Köszi az infót.
Dalma (25) igényes, vékony, szép arcú, kedves pici lány profi és korrekt hozzáállással. Egyedül dolgozik a lakásban. Nagyon jól éreztem magam Vele, tudom ajánlani.
A cím könnyen megtalálható, a parkolás ingyenes, a hely korrekt.