Én nem! De kiről beszéltek! :DDDDD
Én nem! De kiről beszéltek! :DDDDD
Ti most kiröl beszéltek!? :DDDDD
Szerintem bármelyiket érdemes meglátogatni, ők azért értik a dolgukat. Korukat már többször vitatták, hát nem tudom...
Talán Szabinával kellene kezdened, bár az utóbbi időben a külseje kissé megváltozott, de ugyanolyan odaadó mint eddig is volt. És elég nyitott gondolkokású az ágyban.
Tudom ajánlani !
Szia!! Az *rfekvés a szokásos,de csak órásban vállal többet,délelött mehetsz hozzá délután már neked kell helyet biztosítani kicsit kéreti magát sokszor nem jó neki az időpont!!! Ja és szőrős neki ha így is jó neked!!!!
Lészy-ről és Szabina 39 ről kéne vélemény !
Screpy ! Viki nagyon jó ! Ház rendben sex vele szuper ém sűrűn látogatom ! Dinánál egy haverom volt a kégli elmegy a csaj meg jó !
Az igényes szolgáltató nem csinál S.O.S.-cumit! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Szerintem! :DDDDD
Ork! Ork! Ork! :D :D
Az egész Katrina témához én csak annyit írok hozzá, hogy nagyon szerettem volna Katrinával, vagy Dalmával találkozni, de mind a kettő olyan kelletlen hangon fogadta a hívásomat és olyan lekezelően válaszolgatott, és olyan fahangot produkált, hogy azután egyszerűen töröltem a számukat a telefonomból. Volt már dolgom nem egy csajszival, de ezek ketten nekem nem fognak hiányozni. Ha valaki jól járt velük, akkor gratula, de egyébként csáó!
Én így gondolom. :)
Szia kedves BÉKA......Ismersz engem? Honnan veszed hogy én hány éves vagyok valójában? A képek fele retusálatlan ha nem látnád a szemeiddel kedves....pusszantalak:LÉSZY
Lészy meg nem is 31-éves kb:38.képek meg nem ütik a valóságot!
Voltam Carmen-nél hát aranyos csaj vékony fiatal feszes testű de gyenge a fel hozatala!Együtt dolgozik Majával.
kedves nő nagyon jól tud orálisan kényeztetni érdemes elmenni hozzá !!!
Viki nagyon aranyos kedves és szerintem nagyon jó műsora van ja és nem stopper óra érdemes meglátogatni a másik lányzónál még nem volt szerencsém!!!
Nem mindeki vállal ilyen programot...
Lemaradt a nem, az előbbi hsz-ből...
A SOS francia, amint az a nevében is benne van csak egy gyors "szaxi" :D
Általában 15-20 perc az egész. Az meg a lánytól függ, hogy az utódok hol landolhatnak a végén...
De mindenki vállal ilyen rövid programot. Érdemes megkérdezni a kiszemelt lányt, hogy vállal-e ilyet.
SELÉNA 20,VIKI 35 MILYEN CSAJOK?
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
A aaa ugy láttam hogy Molly már Móni lett.
Mi történt Mollykám nem megy az üzlet?!?!?!
Azt hiszem részemről is lezárva.
Nem azért mert 2 ember egy negatív véleményt látva azóta is verte a nyálát, hanem azért, mert a szerkeztősék nagy ívben sz...k az egészre !
Én az ominózus figyelmeztetést követően megkerestem őket a megfelelő fórum topicban, de ők nem voltak hajlandóak x nap alatt egy betűt sem reagálni.
Sem azt megígérni, hogy utánanéznek a dolognek, sem indokolni a moderálást.
Ezek után azt hiszem nincs miről beszélni !
Viszont örülnék, hogyha a továbbiakban kerülnék ezeket a figyelmeztetéseket, moderálásokat, amíg azt nem tudják bizonyítani !
Én tiszta lelkiismerettel zárom le a témát...
Részemről ennyi !
Illetve köszönöm a szerkeztőségnek a nagy semmit, csak így tovább !
Mivan mogyifiú ? Tán, csak nem r*ma vér csörgedezik ereidbe, hogy ennyire felkaptad a vizet ?
Én is szimplán leírtam a tapasztalatomat vele kapcsolatban EGYSZER. Csak te meg a haverod elkezdtetek ugrálni és leragadtunk itt.
Pár véleményt írtam már, ennél jobban kidolgozott oldalakon és egyiket sem jelölték gyanúsnak.
Szóval nem akarom lejáratni, menjen aki úgy gondolja, aztán majd eldönti megérte-e.
Nekem egyre inkább kezd úgytünni, hogy neked van érdekedben ennyire védeni őt. Talán nem csak vendég-szolgáltató kapcsolat van köztetek ? Én pedig azért lennék fajgyűlölő, mert merészkedtem egy nem teljesen pozitív beszámolót írni róla ?
Ha nem fröcsögtél volna annyit és nem csak a negatív részeket emeled ki belőle, akkor észevetted volna, hogy azt is megírtam, hogy pl. a hozzáállásával semmi baj nem volt. Mondjuk ahhoz tudni kéne szöveget értelmezni, ami nem nagyon megy ahogy látom.... :D Az első mondatod kérdő mondat, a kérdőmondatok után pedig nem pontot, hanem kérdőjelet szoktak írni... ; )