Te Pédé! Azért vannak ott sonkák, narancsbőr, és egy picike fölösleges zsír......! Én amúgy, se hívtam volna fel! Nem, hogy belerakjam.....! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Te Pédé! Azért vannak ott sonkák, narancsbőr, és egy picike fölösleges zsír......! Én amúgy, se hívtam volna fel! Nem, hogy belerakjam.....! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Tudom, mi a MILF, ne taníccsatok már! :-) Csak a helyzetet akartam kicsit kipoentírozni. Annál is inkább tudom, mert magam is többnyire ún. MILF-ekhez járok. Kevésszer megfordultam huszon egynéhány éveseknél is - hát zongorázni lehetne a különbséget a 30+ -osok javára. A 25+ -osok már kezdenek belejönni. Tudom, nem ildomos általánosítani, ezek az én tapasztalataim.
Még mielőtt elkezdenétek okoskodni, a ccs-t is csak viccnek szántam.
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
A minap Vanessa(24)-hez szerettem volna eljutni, de végül is nem jött össze a következő miatt :
Amikor felvette a telefont megkérdeztem, hogy tudunk-e még a mai napra időpontot egyeztetni ?
Először azt mondta, persze... aztán megkérdezte hová kell mennie, pécsi vagyok vagy vidéki ?
Visszakérdeztem, hogy csak házhoz jön akkor ezek szerint ?
Azt mondta általában igen... Ezután pedig rákérdezett a koromra, és amikor mondtam mennyi az annyi (22), azt mondta az az igazság, hogy nem csípi a fiatal srácokat.
Ezek után elköszöntem tőle és ennyi.
Csak azt nem értem, hogy akkor miért nem írja ki a bemutatkozó szövegébe ? Vagy miért nem kezdte egyből ezzel ?
Na mindegy, ezt is túléltem valahogy... :D
Szóval Vanessa esetében az idősebb generáció előnyben !
Te noémike...... Se kép, se semmi, de folyton ide írogatsz! Hogy is van ez!? :DDDDD
A Milf az már olyan korú hölgyek akiknek már tini korúak vagy kamaszok a gyerekei!!!!!---meg kell nézni a hírdetéseket,ott nem nagyon vannak 23 éves lányok a Milfek között!!!!!
Ebben teljesen igazad van, a kor nem számít. Ha egy 14 éves kislány szül egy gyereket és megtartja, akkor technikailag ő is MILF-nek számít.
Bocsi,de a MIlf szót idösebb hölgyekre hasznaljak,akinek kamasz gyereke van,és idösebb az adott férfinal.
Tehat nem huszonévesre értendő,akinek van gyereke.
Azt a mindenit, ennyire összebarátkoztál vele, hogy megmondta, mikor született pontosan? :))) A személyi igazolványát is megmutatta?
Ork és kész! :DDDDD
MILF = Mother I'd Like to Fuck.
Tehát ha már van egy gyereke, akkor milf :-D
hogy lenne már milf? 1990. január 19. születésü kiscsaj.tényleg elég nyüzüge pici roma beütéssel..
Van egy olyan kérdésem hogy Korina és Nikol véletlenül nem egy és ugyan az????Felhívtam mind a két lányt külön külön,és ugyan az a hang beszélt mind a két esetben,azon kívül hajszál pontosan ugyan azt vállalják és ***moderálva***!!!!!!!!!!--Üdv
Na és Anett23 mitől lenne Milf,egy fiatal nyüzige lány aki már szült egy gyereket,én voltam nála nagyon picike vékony és átlagos talán ha nagyon jó indulatúak akarunk lenni!!!
Ez vagy nagyon szolis, aki bent ragadt pár hétre, vagy Ork..... :DDDDD
Most tervezem, szerintem 1 gyerek után ritka az a Milf ki ilyen jó tartja magá!
önreklám gyanus
Hali!
Anett (23) ról tud valaki valamit? volt már valaki nála? Merre találhatom?
Előre is köszi :)
NICOL 25-RÖL INFÓT TUDTOK ADNI?
Sziszi(37)-ről van valakinek tapasztalata, élménye? Egész tetszetős. :)
Köszi az infot.