Anett23-ról valódiak a képei, úgyan olyan valóságban mint a képeken. Nagyon kedves türelmes barátnö feeling bátran ajánlom...
Anett23-ról valódiak a képei, úgyan olyan valóságban mint a képeken. Nagyon kedves türelmes barátnö feeling bátran ajánlom...
Üdv
Anett 23-ról tud valaki infot, ő van a képen és milyen volt?
Köszi
Köszi ! (ha jól sejtem akkor Uránváros... :D )
Elviileg a "Radioaktív" városrészben.
Kyra(25)-ről nem tudja valaki, hogy a város melyik részén "rendel" ?
szia Kertvárosi vagyok:)
Helló mindenkinek!Kertvárosban tudtok lányokat?
Sziasztok!
Az alábbi hölgyekről szeretnék infókat ha lehet,privátban.Köszönöm
Zsófi 22,Gréta 21,Katrina 21,Gabriella 22,Dóri 22,
reyo köszi :)
Ja, és ha lesz telószámod, beszélünk róla. Puszi
csak egy gondolatom van, szex, hosszan érzékien.
Szia!
Nekem eddig nem volt gondom. Persze ehhez kell a józan ész is: felméred a hölgyön, hogy milyen szolgáltató. Összefekszik minden baktériumtenyészettel, aki belép az ajtaján? Vagy válogat és ügyel a saját egészségére? Van városunkban ilyen is, olyan is. Fontos, hogy az ajtón való belépés után ezeket felmérd (a hölgy külseje, stílusa, intelligenciája, ápoltsága, illata, valamint környezete, lakása sokat elárul) és bármi fellépő gebasznál azonnal lelépsz, bárhogy is rinyál emiatt.
Az sem árt ha sportolsz, erősebb az immunrendszer.
És persze egy kis szerencse sem árt néha. :D
A józan ész a legfontosabb és nem lesz baj. Egy jó, igényes szolgáltatónál kisebb az esélye, hogy elkapsz valamit, mint ha elmész egy diszkóba és hazaviszel egy csajt.
Üdv!
Sziasztok engem csak az érdekelne óvszer használat melözése okozott e gondot e már valakinek,ha csak orális szex-röl vol szó.Én szeretek óvatos lenni,de nem az igazi ugye értitek. :)
Az ilyen menjek péknek! :DDDDDDDDDDD
szia milyen célból keresed??
Nem csodálkozom sajnos!:( Pedig alakra nagyon bejön a hölgy, de a sok negatív tapasztalat miatt ennél azért több kell, hogy meglátogassak valakit...
Én pár napja jártam Dinánál. Több, negatív véleményt is olvastam róla és ehez képest kellemes csalódás ért.Teljesen normális, kedves lány, egyáltalán nem érzed rajta, hogy "nyűgnek" tartaná a veled való foglalkozást.Közvetlen a stílusa, tényleg sokat beszél, de még jól is áll neki!Nem az a fapofa hozzáállást érzed, hogy "add a p*nzt és már alig várom, hogy távozz"... Ami pedig a szexet illeti: a franciája első osztályú, ilyenben még nem volt részem, nagyon jól csinál mindent, igazi vérprofi!:) Én tuti, hogy meg fogom még látogatni!Korrekt szolgáltató!
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Egy kis beszámolo.Minap jártam Nelli néven hirdetö lánynál,gondoltam énis megosztom veletek,hisz a ti beszámolotok már nem egyszer segitett nekem is a döntésbe.Nagyon kedvesen fogadott,ami engem meglepett mert a képein a mosoly szikra gyanuja nemjött át.Lakás kicsi,de igényes hangulatos és ami nekem fontos csendes.A képeken ő van apro retuval,és még amit kiemelnék hogy az arca valoságban szebb mint a képein.A látogatásom addig tartott ameddig kif*zettem,idöt nem nézte,az együttlét kelemes és kielégitő volt.Franciája kimondottan jo,punci illatos.Korlátai vannak,amit én megis értek.Tehát összességében én nagyon jol éreztem magam vele,amit értékelek és köszönöm neki.
Köszönöm a tippet! Alapvetően hasonló erotikus masszázs témában ejártam már a várost, de még sehol sem ragadtam meg... Virág ügyes, de valami extra hiányzik. Nicole kedves, aranyos, hihetetlenül jól masszíroz is, de a testalkata nem a legkedvencebb nálam. Netti egyelőre még kimaradt, Roxynál egyszer voltam, és a hely elriasztott - pedig hozzáállásban ő is kedves, ügyes lenne, de nála is csak kézi befejezés volt. Szóval, körbe kell még nézni, akkor megnézem elsőnek Évit, aztán szerintem érdeklődök a másik hölgynél is majd az apróból. Tapasztalatokat pedig megosztom, ahogy illik! ;)
Szia, Évi a Zsolnay negyedben rendel...van más is a kézi mellett, hívd fel, nagyon készséges...