Nem tudom,,De gondolom nem *** moderálva ***,az már nem fér bele a szolgáltatásba...amúgy nem értem a kipontozást és hogy mi értelme,,,Had lehesen már szabadszűjúan beszélni és kérdezni,ha valakinek úgy jó
Nem tudom,,De gondolom nem *** moderálva ***,az már nem fér bele a szolgáltatásba...amúgy nem értem a kipontozást és hogy mi értelme,,,Had lehesen már szabadszűjúan beszélni és kérdezni,ha valakinek úgy jó
Masszázs esetén tudok ilyesmiről itt Pécsen is (NAV). Asszem elsőre k*tsz*z a büntetés, mert nem kapott számlát az illető!
Tisztelt Szerkesztőség!
Csak annyi hozzáfűznivalóm lenne ehhez, hogy olyan oldalak is vannak, ahol viszont nagyon szigorúak, és sok dolgot szankcionálnak. A véleményem az, hogy még ha esetleg rövid távon ez nem is tűnik hasznosnak, már akár középtávon is sokat használna. De valószínűleg csak úgy, ha mindkét oldalt szankcionálják, nemcsak a vendégek, hanem a hirdetők részéről sem lehet(ne) bármit megtenni. Pl más hirdetőket gyalázni álnickeken, vagy saját magukról beszámolót írni, stb...
Üdv
ilko
Köszönöm a T.Szerkesztőségnek a gyors,mindenre kiterjedő válaszát!
és olyan kurvára kíváncsi lennék,hogy mit írt set_pohar kolléga a 33. hsz-ében,amit megint sikerült faszán moderálnotok.
Javaslatom:indítsatok egy előfizetéses szolgáltatást,hogy akit érdekel a kipontozott rész,annak privát üzenetben megkülditek.
Igen.Nem értem,miért nem csillagozták ki a kérdésed???
Pontosan. Ez engem is eléggé zavar. Ha nem is városokra, de legalább megyékre kellene bontani a pozitív/negatív véleményeket.
F.G.
látod ebben kurvára egyet értek veled.
úgyanúgy rá jöhet egy rendőrre, és egy NAV ellenőrre is a kangörcs. :)
Más... tök jó, hogy ugyan van olyan része is a fórumnak , hogy pozítív-negatív vélemények, de *** moderálva *** meg szemezzgessünk a kismillió hírdető 19 megye x városának több ezer hírdetőjének beszámolójából??? csak utánatok kedves szerk. És ugyan ki a fasznak mondjuk el a véleményeinket ha nem az adott város fórumán??? itt látják a Pécsiek. talán még a lányok is, és a szerk. is. Ha lehet akkor visszont az tök jó lenne ha városokra lehetne osztani a "pozítiv-negatív részt" mert a jelenlegi formában el veszik a "rengetegben"..... "nem kivántok változtatni" pedig talán nem ártana!!!! lehet , hogy egy két "reform" megtérülne. és nem csak nektek....
Drága-Jó-Szerkesztőség!
Én próbáltam egy valós képet festeni az állapotokról,de ha minden fontos részt moderáltok,kipontoztok,akkor az értelmesebb emberek sem értik meg!
Mi a fasznak (na ezt pöttyözzétek,ha akarjátok! ) kell ez az álszemérmesség?Jól tudja a rendőrség,a NAV,meg más szervek is,hogy miért van ez az oldal.Onnan is vannak "felhasználók".
Tisztelt Fórumozók!
Kérjük hagyják abba azt, hogy senkiben nem lehet megbízni, senkitől nem azt kapják... Leírhatják amennyiszer szeretnék, lehet lejárató kampányt kezdeményezni bárki ellen, azonban nézzenek be más városok fórumaiba is, ahol azt is leírják, hogy bizony a vendégekről is ugyan ezek elmondhatók... Ez szerintünk senkinek nem jó, ami jelenleg megy. A fórumot azért indítottuk, hogy a pozitív és negatív észrevételeket megosszák... Vannak más oldalakon is fórumok, ahol ezeket a látogatottság miatt megengedik, mi szankcionálni fogjuk.
A vélemények írását nem mi engedélyezzük, hanem a hirdetők. Ez anno így lett kitalálva és nem is kívánunk rajta változtatni
Kérjük, hogy úgy használják a fórumot, hogy az hasznos legyen mindenkinek és ne lejáratás, vita... színtere
személy szerint én fg-t egy hü..e p..snek tartom. mert számomra annyira alap , hogy mielött tiszteletemet teszem a választott lánynál a "randevúnkra" alap hogy gondoskodom a személyes higéniámról, és a borotválkozásról arcon, és másutt is! És ugyanakkor a találka helyen is alap , hogy elmegy az ember az action kezdette elött le tusolni. A hölgyek viszont van , hogy már kissé borostásak, és az ízük is már "bepállott"! Persze mint mindig most is vannak kivételek pro-kontra...És , hogy nem lehet a lányoknál beszámoót írni.... nézzetek már szét egy kicsit más oldalakon!!! hiába javaslom a badgrils-t úgyis kimoderálják. Szerintem maximum a "személy és vagyonőrök ennyire ostobák , hogy kamú beszámolókat írjanak más lányoknak. És még napestig moroghatnék de mind hiába..... :)
FG-nek üzenem,üsse be a googülbe ,beszámolók,és olvasón,majd tegye valóvá ami megtecet,nem fog csalódottan távozni!
Egy szó mint száz,ha valaki szolgáltató,végezze a dolgát úgy, hogy ne csak önző mód ő járjon jól!Mert evvel azt is lejáratja,aki tisztességesen végzi a dolgát,és mi
férfiak nem tudunk kiben megbízni,igenis fontos,hogy a hölgyek profilján lehessen véleményt mondani!Aki ezt nem Vállaja,az nem gondolja komolyan a munkáját se!A SZERKESZTŐKET PEDIG ISMÉT ARRA KÉREM,HOGY TEGYÉK EZT LEHETŐVÉ,MERT KÜLÖNBEN ÖNÖK SE VÉGZIK KOMOLYAN A MUNKÁLYUKAT!!!!ha vissza olvastok akkor azt írtam hogy a Szőkecica nevű hölgy mennyire átvert--nos a hölgy a lánykereső oldalról is törölte magát ezt követően!
Érdekelne viszont az ***moderálva*** hírdető Szexicica nevű hölgy---van valakinek valami információja a hölgyről---mert a lapján nincs tel szám ha valaki többet tudna megköszönném!!
Ma megint voltam Lily35-nél,piszok jó volt vele ,mindent megcsinál bármit kérhetsz a popon kívül--!!!!!!--nem részletezem!!!
Szia--Ha adsz egy email címet elküldön ---de a tudod milyen sz*n****moderálva*** apróban megtalálod dóri 25 számát---Ja és valamit rosszul írtam le---Lily35--ez a pontos neve a harmadik hölgynek----elnézést kérek tőle!!!
Mara jó.Aktív.Kertváros.***moderálva***.P*pó nem.Más dolgok normál kereteken belül mehetnek.Telefonon elmondja és azt tartja is.Üdv.
Hali..MARA33-rol tudnál nekem infot adni??Mikben va benne és mikbe nem és persze amúgy milyen a nő,,Mert képek alapján nagyon jól néz ki:-)) Előre is köszi a válaszod..
Tisztelt grátz!
Dóri25 elérhetőségét hol találhatom meg?
Ennyi nem is tudom milyen dumát--minek ezt csűrni csavarni--mindenki azt amit választott még ha nem is szereti mert tudna jobbat is elképzelni csinálni kell--ha nem tud jobbat akkor igen--nincs olyan hogy most nem dolgozok a munkahelyemen vagy nem csinálom meg amit rám bíznak mert azt a részét nem szeretem--igen is meg kell csinálni mert vállaltam---ha nem!!- akkor arra az időre arányosan kifizetnek és kirugnak,nem mondhatom hogy hé-hé-nekem jár az egész havi --nos így van ez a lányokkal is--ha vállalta akkor hogyan képzeli az hogy nem csinálja meg amiben megegyeztünk--***moderálva***--***moderálva***!!--nem kell hogy kedveljen,de azt mondom hogy ápolt vagyok és mégse úgy van akkor rendben van hogy bomlik az***moderálva***---ha viszont minden rendben van akkor tegye oda magát annak megfelelően ahogy megbeszélték---ő nem pék -nem fodrász meg stb.stb***moderálva***--***moderálva***-- egy fodrász egész napi haszna és szegénynek egész nap jópofizni kell--és ez nagy külömbség !!--szóval ha ezt választotta akkor igen is nyújtsa a legjobbat---ja igen a fogatlan korosabb kuncsaftok--biztos van ilyen is de nem lehet azt mondani hogy ez a jellemző--azért nagyon sok koros férfi jár a nőkhőz---ugyanis a 40-60-ig korosztály részéről sokkal többen mennek a sz*lg*lt*tó**hoz mint a fiatalabbak--Ezeket az információkat azért tudom mert megfordultam pár helyen és szoktam beszélgetni velük--mondok példákat--Mara33--Lili35--Dóri25--max szeretik a korosabbakat is és oda teszik magukat ugyan úgy mint egy 40-es vagy 30-as ***moderálva***---nagyon jó a sz*lg*lt*tásuk---de van még pár ilyen hölgy a városban---megfigyeltem hogy mindig azokkal van a legtöbb baj akik nem tisztelik a v*nd*get----pedig azt nagyon kell mert ***moderálva***---akinek nem inge ne vegye magára de bizony van akivel beszélni sem lehet olyan ideg bajos nő--annyi türelme nincs hogy végig halgasson---akkor ilyenhez menjen el az ember??--az okos ***moderálva*** ,erre is van példa csak olvassátok a hírdetéseket---egy szónak is száz a vége,***moderálva***!!
Kaphatsz ***moderálva***,,Amúgy meg vannak bunkó fodrászok és eladok is,,Én találkoztam már mindkét szakmán belűl ilyennel és szerintem más is,,,Mindenhól azért ugrálnak körbe,hogy oda menj vissza,,Ha ezt***moderálva*** nő nem teszik meg,az magával szúr ki és nem fogsz hozzá többet v*ssz* m*nn*,,Tehát ki is veszít többet hosszú távon??Nem te ha nem ő,,,,,Akkor miért is a reklamáció??!!!