Sziasztok!
Egy kedvező tapasztalatomat szeretném megosztani veletek!
Tanrtikus masszázs! Pécs.
Természetesen egy mas.százsról van szó! :-) A bejelentkezés után időre fogadott. Tényleg a belső egy szép nyugodt környezet, lágy zene, illatok stb...
A hölgy egy helyes, szép alakú, kellmes modorú! Éppen mint a fényképen. A lazító masszázs első osztályú volt, minden tekintetben megteremtette a hangulatot. A tantra masszázs pedig egyenesen fenomenális.... szinte szóhoz sem jutottam, kapkodtam a levegőért mikor egy kicsit hagyott magamhoztérni! A vége meg aztán na.... inkább próbáljátok ki! HA össze kellne hasonlítani ( amit nem lehet ) egy "fél/ egy" orás cicus kalanddal, nos akkor én inkább Őt ajánlom!
Az egy óra az garantált! Készülni kell rá, nem csak beugrani egy körre...... az élmény sokáig elkísér!
Az órát nem nézi, nem zavarja ki az embert, és egyáltalán nem éreztem magam futószalagon! A kezei aranyat érnek! Lágyak, érzékiek, és tudja minen pillanatban hogy mit csinál!
Aki nem AZÉRT megy oda amit máshol is megkaphat, hanem "csak" egy masszázst szeretne és remekül szeretné érezni magát annak tényleg ajánlom!!
Úgy gondolom a környéken hasonlót még hirből sem kapsz.
Ja és parkolni a korház tér alatt az udvarban lehet olcsón...... onnan nincs messze!
Köszönettel tartozok! Egy világ nyílott meg bennem! Jól éreztem magam!