Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Törölt felhasználó · 2012. április 06. 17:38

Virág ( 44 ) A napokban megfordultam nála. Valami csoda az a nő...gyönyörű,feszes test és az a közvetlenség,kedvesség,ami belőle árad,egyszerűen lenyűgöző. Ilyet egy fiatalnál sem tapasztaltam még,belőlük ez valahogy hiányzik. Forró a masszázsa és isteni a keze :) Csak ajánlani tudom minden kedves makktársnak,és kérem vigyázni rá,hogy még sokáig  ilyen kedves és odaadó szolgáltató legyen.

Eliza · Újonc (17 hozzászólás) · 2012. április 06. 06:42

Élvezettel teli szép húsvétot kívánunk Minden Kedves Férfi Látogatónak !

A koleszterinre vigyázzatok, a szexet meg majd kihámozzuk ünnepek után....

Kis Eliza, Tündérke és Eliza

.....és Nektek is Lányok !

Törölt felhasználó · 2012. március 31. 16:43

Nem kételkedem csak én voltam már nála és én nem tapsztaltam ilyesmit,velem nagyon kedves volt és ajánlkozó

set_pohar · Újonc (27 hozzászólás) · 2012. március 31. 10:58

de mint hogy az 1% is esély tényleg igazad van .most emőke pár hete még evelynne, izabella volt. kinek hogy. meg néztem a telefon számot abból jöttem rá hogy igazad volt.

set_pohar · Újonc (27 hozzászólás) · 2012. március 31. 09:59

99%-ig biztos vagyok benne hogy NEM. a badgrils-sen is ugyan azok a képei mint kb egy évvel ezelött.

Basszus, már majdnem végeztem a tusolással, és ki vettem a táskámból a deomat parfümöt és uram bocsá egy tiszta polót, erre rám ront hogy mit turkálok a holmijai közt! köpni nyelni nem tudtam hirtelen , öltözzek fel és azzonal távozzak! távozás után felhívtam hogy , ugyan adjom már valami magyarázatota viselkedésére, erre ő: Hagyjál már békén te drogos köcsög! *** moderálva ***. S nem mintha bármiért magyarázkodnom kéne azt hiszem de a szemem az az alergiaától volt vörös és duzzadt, gondolom a *** moderálva *** már orvosi diplomát is szerezett a drága... Schmitt Pál után szabadon be szerezhető mondjuk....  :-) De én az biztos hogy Erősen nem ajánlom SENKINEK!

Törölt felhasználó · 2012. március 31. 09:10

Szia--Nem tudom de nem kevered őket-----most Emőke a neve!!!!!

set_pohar · Újonc (27 hozzászólás) · 2012. március 30. 21:33

Minden kedves makktársamnak!!!!!

Soha senki nem menjen el Evelynne-hez ótvaros *** moderálva *** aljsas némber! vagy ahogy régebben hirdetett Izabellához! a 'hivatása szégyene ez a némber. további info kicsit később...

Dogman · Újonc (1 hozzászólás) · 2012. március 30. 10:14

Sziasztok! 

Tudnátok olyan jófajta szolgáltatót ajánlani, aki vállal popószexet. Életkor max negyvenig, és molett testalkaton kívül jöhet bármi.  

Törölt felhasználó · 2012. március 28. 12:52

Kati ( 39 )  Végre odaértem hozzá....egyszerűen fantasztikus NŐ. Így nagybetűvel..  A kedvessége,a közvetlensége...teljesen barátnő feeling...és ahogy ránéz az emberre azokkal a csodaszép szemeivel...fantasztikus.. szóval kérem vigyázni rá és finoman bánni vele! Köszönöm neked kedves Kati,még visszatérek.

xyt · Lelkes újonc (58 hozzászólás) · 2012. március 25. 10:49

Köszi,olvastam a képek alapján nagyon tetszik a lány!

Törölt felhasználó · 2012. március 25. 10:44

Épp az érdeklődésedet megelőzően írtam Szépségről egy véleményt. Csak ajánlani tudom.

xyt · Lelkes újonc (58 hozzászólás) · 2012. március 24. 20:20

Sziasztok!

Nikol vagy Szépség érdekelne!Tapasztalat?

Törölt felhasználó · 2012. március 24. 07:31

Üdv!

Én nemrégiben Szépséget látogattam meg. Kisebb kellemetlenségek voltak csak, melyekre nem is kell szót pazarolni. Az időhöz úgy állt hozzá, hogy az óra az óra, de azért rászámolt némi időt a zuhanyra, meg még egy kicsit, hogy kerek legyen a dolog. Viszont nem nézte az időt minden második percben, nem siettetetett, sőt, kellemesen elbeszéltünk, még az esemény után is, amikor a türelmesebbik fajta lány is már egy kicsit sürgetne. A műsor teljesen rendben volt: isteni frabciája volt, amivel elsőre nagyon gyorsan el is vitt, de ugyanez a tehetsége alig 10 perc múlva már be is keményített újra. Utána isteni kis szűk rése áldozata lettem, de sebaj, ezért mentem.

Jól éreztem magamat nála, csak ajánlani tudom!

ilko · Őstag (787 hozzászólás) · 2012. március 23. 08:23

Helló!

Kössz a tippet!:)

zolika55 · Újonc (14 hozzászólás) · 2012. március 23. 07:55

ilko.

én csillat/30/ tudnám ajánlani.általában többen vannak a lakásban,van amikor 3-4 lány is ott van.

korrektek,nem basznak át,ha hívod és lebeszéled,h mész garantáltan nem lessz más rajta xD.

cicik kemények,szaxi jó,illata jó,és jól kefél.

én ha megyek,vagy ajánlok havernak,mindíg oda küldöm őket,és még nem hallottam vissza azt,h szar volt.

azt szeretem,h mindíg van vmi új lány,és általában jók.sok fennt sincs it a vl en.

ilko · Őstag (787 hozzászólás) · 2012. március 23. 07:50

Szia!:)

Hogyne tudnám, csak az embert idegesíti, ha folyamatosan csesztetik. Persze, nem kéne felvenni, de néha nehéz megállni, Te is tudod!

Pussz

Kicsi Laura · Újonc (24 hozzászólás) · 2012. március 22. 19:57

Ilko! :)

Csak futólag olvasgattam bele a fórumba.

Már párszor átdumáltuk ezt a témát, de  még mindig ugyanaz a nóta... :)

Szerintem pontosan tudod, hogy mire is gondolok, ugye?

Egyébként ma érkeztem vissza Pécsre, holnaptól ismét vagyok!

Szép estét mindenkinek!

ilko · Őstag (787 hozzászólás) · 2012. március 22. 13:08

Én is megmondtam, mit gondolok rólad, nem volt érthető? Vagy nem tudsz olvasni? Inkább ajánlj valakit, ha már itt koptatod a billentyűket! Vagy abból talán kiderülne a "kötődésed"?

De ez volt az ucsó hszom a témával kapcsolatban, mert nem erről kéne itt írni, hanem a pécsi lányokról!:)

Nekem amúgy továbbra is Nicol (az idősebb), Kicsi Laura (épp Pesten van, ha jól tudom), Zoora és Mendi (őróla én sem tudom, hogy hova lett, megköszönném, ha valaki leírná, tán visszament olaszba?) a kedvenceim, a sok kritika ellenére is!:) Sőt még úgy is, hogy tkp egyiknél sem jártam!:DDDDD

ilko · Őstag (787 hozzászólás) · 2012. március 22. 12:04

Még mindig nem bácsi, hanem néni! A stílus önmagáért beszél!:)

ilko · Őstag (787 hozzászólás) · 2012. március 22. 12:03

Persze, hogy nem, mert olyan hülyeségeket írkálsz, amire felesleges reagálni. Ha csak kicsit is vennéd a fáradtságot, hogy utánanézz dolgoknak, már régen rájöhettél volna, hogy valójában te vagy az, aki röhejes, és sajnos az oldal hibája, hogy ilyen egyedek egyáltalán beírhatnak a fórumba. Én minimum 2-3 beszhoz kötném ezt, aminek a hitelességét persze nem noném idióták döntik el, hanem arra illetékes személyek (mondjuk a modi), adott esetben a szóban forgó hölgyekkel való konzultáció alapján, illetve a leírás milyensége után, és az efféle fikázó alakok már meg is buktak!:) Pont.

Amíg ezt nem küszöbölik ki, addig ez nemcsak velem, hanem bárkivel előfordulhat!:(

Téma indítva: 2010.02.25., 8417 hozzászólás összesen