:)))
Arra még sosem gondoltál, hogy egy hsz azt minősíti aki írja, és nem azt akiről szól? Én nem csináltam mást veled kapcsolatosan sem, csak leírtam, ami egyébként evidens, és mindenki rájöhet, nemcsak én. Tudod már kezdem unni, hogy mindig ugyanaz van, és ugyanúgy. Már csak az a rész van vissza, hogy megfenyegetsz, mert egy ilyen oldalon talán a polisszal nem jönnek elő!:) Máshol már az is előfordult, mint végső stádium, de ebben az esetben csak még nevetségesebbé tennéd magad vele, ha lehet ezt még egyáltalán fokozni, és ennyi.
Legyen annyira vidám napod, mint nekem, mert (de most komolyan) rég röhögtem annyit, mint ezen a kis párbeszédünkön!:D
De talán majd idővel csiszolod a technikád, és ha le akarsz járatni valakit, nem fordítva fog elsülni, (vagy legalábbis nem ennyire egyértelműen) mint jelen esetben. Lehet ezt profibban is csinálni, és miután rájöttem az értelmére, már nem is csodálkozom különösebben rajta, hogy próbálkozol. De túl átlátszó, és hidd el nekem (már ha egyáltalán elhiszel bármit is, ha én írom mert ugye a soksok kamu:DDD), sokkal többet vesztesz vele, mint amennyit nyersz...