Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
ilko · Őstag (787 hozzászólás) · 2012. március 22. 11:48

Helló!

Igazad van! Tőlem olvashattál már nem egy beszit, de ettől a "kedves" nicktől egyet sem. De kérdezz rá, írjon már valakiről valamit, és ne engem szapuljon állandóan!

Olvasd el az eddigi hszait, semmi infó, csak a kötekedés, aminek én vagyok a célpontja. Nem furcsa?

jó vadászatot!

Üdv

ilko

zolika55 · Újonc (14 hozzászólás) · 2012. március 22. 11:18

öcsém h tudtok veszekedni a buta ***moderálva*** .....

nagyon ráértek nem is dolgoztok vagy mi???

az általános iskolában van ilyen szintű vita kb.

nethuszár meg babám fasza....

szép egy életetek lehet.

mindegy megyek helyetetek nézni a bulákat 1-2 deres üveg sör mellett.

mondjuk vetkőzhetnének már jobban is.

F.G. · Újonc (26 hozzászólás) · 2012. március 22. 11:13

Mellé beszélsz kisfiú.És megint osztod az észt,hogy mi jöhet most és mit ne tegyek.Gyerekes. Ezek a jeleid :))),:D és hasonló jeleid,mint a tinédzsereknél.
Délután,amikor tologatod vissza a kocsikat a parkolóban és épp söprűvel a kezedben próbálod tisztán tartani a teszkó festői környezetét,beszélgethetünk.

De inkább ne is,mert be van kamerázva és ott is lebuksz és kirúgnak.

Talán majd ha szabadnapos leszel.

Védd az állításaid és az irhád.

Amit én írok,azon legalább nevetsz.Amit te írsz,azon sírni lehet.Korán reggel már ( :)))) ) ilyen jelet raksz a csevegésbe.Nem írsz semmit,csak egy óvodás jel.Neked állandóan szerepelned kell.

De amiket állítottam rólad,nem próbáltad bebizonyítani az ellenkezőjét.Figyelmes olvasónak nem is tudod.Csak a semmitmondó,gyerekes idiótaságaiddal árasztod el a fórumokat,mert szerepelned kell.Más is megírta,hogy függő vagy.Vagy Guinness rekordra törsz.

Ábrándozol,hogy de jó volna elmenned egy lányhoz.

ilko · Őstag (787 hozzászólás) · 2012. március 22. 10:16

:)))

Arra még sosem gondoltál, hogy egy hsz azt minősíti aki írja, és nem azt akiről szól? Én nem csináltam mást veled kapcsolatosan sem, csak leírtam, ami egyébként evidens, és mindenki rájöhet, nemcsak én. Tudod már kezdem unni, hogy mindig ugyanaz van, és ugyanúgy. Már csak az a rész van vissza, hogy megfenyegetsz, mert egy ilyen oldalon talán a polisszal nem jönnek elő!:) Máshol már az is előfordult, mint végső stádium, de ebben az esetben csak még nevetségesebbé tennéd magad vele, ha lehet ezt még egyáltalán fokozni, és ennyi.

Legyen annyira vidám napod, mint nekem, mert (de most komolyan) rég röhögtem annyit, mint ezen a kis párbeszédünkön!:D

De talán majd idővel csiszolod a technikád, és ha le akarsz járatni valakit, nem fordítva fog elsülni, (vagy legalábbis nem ennyire egyértelműen) mint jelen esetben. Lehet ezt profibban is csinálni, és miután rájöttem az értelmére, már nem is csodálkozom különösebben rajta, hogy próbálkozol. De túl átlátszó, és hidd el nekem (már ha egyáltalán elhiszel bármit is, ha én írom mert ugye a soksok kamu:DDD), sokkal többet vesztesz vele, mint amennyit nyersz...

ilko · Őstag (787 hozzászólás) · 2012. március 22. 09:34

Én buktam meg? Rólam sosem fog kiderülni, hogy a gyengébbik nemhez tartozom. Mindenesetre valahol jól esik az önérzetemnek, hogy valakit ennyire érdekel, miket írok!:) De egyvalamiben igazad van, elismerem, valóban lassulok, és visszaolvasva kicsit, nem is értem, hogy nem jöttem rá jóval előbb. Ez tényleg számonkérhető rajtam és jogos a reklamáció, hogy miért nem esett le előbb!:) 

F.G. · Újonc (26 hozzászólás) · 2012. március 22. 08:57

Tudtam,hogy nem vagy olyan tökös.Megint általánosságban beszélsz és semmit se mondasz.Csak ismételni tudod,amit más leírt.Igazán beismerhetnéd,hogy megbuktál.Más is észre vette már.

Lehet,hogy itt gyengéd vagyok és nőies.De te milyen vagy,ha nem mersz elém állni és vállalni magad?

Mondom:nem kell megvárni a Rockmaratont - oda már invitáltál valakit -,bárhol,bármikor.

Nekem akkor is jó,amikor a teszkónál tologatod vissza a bevásárló kocsikat.

Törölt felhasználó · 2012. március 22. 08:41

Halkan megjegyzem, én is elégedett voltam eddig Stellával. Előre egyeztettünk, engem még zrösebb körülmények között is, gyors előjegyzéssel is rugalmasan tudott fogadni, és kellemes élményekkel távoztam tőle. Pedig nem hiszem, hogy én lennék a zsáner típusa, de hát, ha bejött, akkor bejött. Sem óranézegetés, sem egyéb nem volt, a natúr franciát meg ***moderálva*** , és megérte...

ilko · Őstag (787 hozzászólás) · 2012. március 22. 07:59

És végezetül hadd áruljak el valamit, ha valaki jól teszi a dolgát, írhatok én amit akarok, meg mások is itt a fórumban, vagy akárhol, attól még a hölgynek annyi vendége lesz, hogy nem fogja győzni. Ha viszont valamiért nem megy hozzá a kutya sem, akkor nem engem (vagy mást) kell okolni, hanem változtatni kerll a hozzáálláson!:)

További jó mocskolódást!:)

ilko · Őstag (787 hozzászólás) · 2012. március 22. 07:55

Sajnálom, de nőkkel nem óhajtok eszmét cserélni lányokról! És nyugodtan fikázhatsz tovább, akár a végtelenségig is, de már elárultad magad, úh ez már a veszett fejsze nyele!:) Olyan stílusban ahogy írtál, férfi nem ír, tehát nincs miről beszélgetnünk tovább. És most már kb azt is sejtem, hogy kihez "tartozol"!:D

ilko · Őstag (787 hozzászólás) · 2012. március 22. 07:52

Szerinted nem teszik egymás között?:) Dehogynem, csak nem a nyílt fórumon. 

De amíg vannak olyan nők, akik a vendégeket fikázzák álnickeken (lásd lent), addig nem kell csodálkozni semmin sem...

zolika55 · Újonc (14 hozzászólás) · 2012. március 22. 04:28

fater te egy igazi ökör vagy az biztos.lehet az egyik csaj vagy,vagy a haverjuk,de nagyon szarul nyomod.

vagy arra is gondoltam,h egy***moderálva***  nyomod a showt.végképp leszarom.

csak egyet nem értek:

miért kell hülyíteni az embereket,meg hazudni,ha vmi szar akkor az szar.

többen is megírják,h ez ***moderálva*** .

lehet neked megteszi,de van sok akinek nem.

mondom a discobol elviszek különbet,akit egész éjjel ***moderálva*** .

ha már ***moderálva*** ,akkor az a minimum,h a vendég az első.

***moderálva*** 

de te honnan tudnád mi van a nagyvilágban barátom,hisz neked jó a szar műsor is.

ja és 11 éve kőkeményen járom az éjszakákat kihagyás nélkül,hidd el tudom miről beszélek.

Törölt felhasználó · 2012. március 22. 01:19

Sziasztok.joci1-nek.Hétfőn irtad,hogy voltál Natinál stb...most meg előjössz ,hogy kb 6 hónapja voltál...hogy van ez.Olvass vissza..Szerintem a barátod megijedt a pinátol..he,he.Feltéve,hogy tudjátok egyáltalán mi az,hogy is néz ki?!A "pöcsök" az pöcök,a szeméremajak az megint csak egy másik része a puncinak.Szóval mielőtt elkezdenéd írni a te kis beszámolóidat,azelőtt tájékozódj egy kicsit.Szia,kiviszem a kutyámat mert pisilnie kell:)

Törölt felhasználó · 2012. március 22. 00:22

Sziasztok.Jó lenne,ha legalább csak pár napig a szolgáltató lányok is csevegnének a fórumon "egymásközt".PL van egy faszi akinek milyen kis kukaca van ,de a pofája milyen nagy és esetleg részletes külső leírást adni.Csak így egymás közt...vagy milyen büdös még fürdés után is..és még sorolhatnám a megalázóbbnál megalázobb dolgokat némelyik puhapöcsü,lelkibeteg kis pitiáner seggfejről.

ilko · Őstag (787 hozzászólás) · 2012. március 21. 21:51

És végezetül MT, hadd hívjam fel a figyelmedet valamire! Figyeld meg a "kedves" nick stílusát, és rá fogsz jönni magadtól is, belátom eddig igen ügyesen csinálta, de az utolsó hszban bizony komoly hibákat vétett! Szeritned ki ír pl olyat, hogy "csörgetted te a nagy túróst" férfi, vagy nő?

ilko · Őstag (787 hozzászólás) · 2012. március 21. 21:38

Az nem partner, hanem MT akart lenni!:)

ilko · Őstag (787 hozzászólás) · 2012. március 21. 21:36

Ja és még egy apróság. Nem hinném, hogy rendben lennél agyilag, mert akkor nem azzal foglalkoznál, hogy másokat pocskondiázz, hanem arra használnád az oldalt, ami a célja. Hány beszámolót írtál ide? És máshova? Miért nem ajánlasz szolgáltatókat Pécsen, vagy más városban? Talán, mert abban merül ki minden tudásod, hogy engem csesztetsz? Igaz, ahhoz nem kell zsé, még szgép se, csak egy netkávézó!:) Ráadásul ha valaki nem tudja eldönteni egy beszról, hogy az valódi - e, akkor meg kell kérdőjeleznem az agyi kapacitását. Sorry, de ez van!:)

Tudod a helyzet az, hogy rossz emberrel kezdtél ki, mert vannak akik hagyják, én viszont nem tartozom ezek közé. Mindig a valóságot írom, és nem fikázok se lányokat, se vendégeket, csak leírom ami történt, úgy ahogyan történt. Ebből viszont az is következik, hogy nem fogom hagyni, hogy olyan nickek, akiknek nem lehet adni a szavára, állandóan fikázzanak!:)

ilko · Őstag (787 hozzászólás) · 2012. március 21. 21:25

Bár elárulom, ezzel lesz egy kis probléma, mert az az oldal olyan, hogy a hölgyek meg tudják erősíteni a besziket, és mivel ez megtörtént, az ilyen "érdekes" emberek elmehetnek oda, ahová valók...

ilko · Őstag (787 hozzászólás) · 2012. március 21. 21:23

Helló!

Pedig tényleg volt Pécsen is a hirdetése, és mivel Évi ki(vissza)költözött Sikondára, kipróbáltam volna, hogyan masszíroz! (Már ha ugyanarról beszélünk!:) )

ilko · Őstag (787 hozzászólás) · 2012. március 21. 21:20

Neked pedig csak annyit, hogy ha akkora istencsászár vagy, mint aminek beállítod magad, légy szíves regelni a beszra is,és érd már el hogy töröljék amiket írtam oda, merthogy azok is csupa kitaláció és képzelgés, tehát szabályellenes!:)))))

Nem veszed észre, hogy saját magad teszed nevetségessé???

ilko · Őstag (787 hozzászólás) · 2012. március 21. 21:18

Ugyan hagyd, az ilyen barmoknak annyi eszük sincsen, hogy ezzel pont az ellenkezőjét érik el annak, ami a céljuk volt! Aki elolvassa ezt a pár hszt, teljesen egyértelmű, hogy el fogja hinni amiket írok, még ha egyébként kételkedne is!:DDD

Téma indítva: 2010.02.25., 8416 hozzászólás összesen