Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Pizzás · Lelkes újonc (41 hozzászólás) · 2012. február 04. 23:08

Elég jó a szórás.... 21-  év.... nem egy kategória azért...  :-)

Edináról meg ne is beszéljünk rég volt sajnos megeik hogy mellényúl az ember, de  1 x elég volt bőven a stílusa miatt is de inkább nem mondok semmit, ennyi elég.....  mély nyomot nem szántott!  :-)

Egy jó tanács... járt utat járatlanért el ne cseréld....hacsak nem keresd az UTAT, a régit vagy az újat....  :-)

Pizzás · Lelkes újonc (41 hozzászólás) · 2012. február 04. 23:00

Sziasztok!

Egy véleményt osztanák meg veletek és nem utoljára... :-)

Lizzy....  Aranyos édes hölgy!  Kedves rég nem látott ismerősként fogadott sőt látszott rajta hogy nagyon örült.  Jól is esett nem tagadom! 

A környezet szép és tiszta, a tusoló is remek,a harcszintér meg hatalmas....  Egy kicsit nehezebb volt odatalálni mint gondoltam de megérte a keresgélést!

Ő külön kategória.....  olyan az érzése az embernek mintha barátnővel lenne de tényleg..... :-) Az alakja meg hát na ....  olyan amilyen a képeken... hosszú comb... vékony derék, izgató minden porcikája!   Inteligens és beszélgetni is lehet vele nem csak arról....  Csodálatos élmény nekem  mindenesetre.  Egy a probléma, és ez az én problémám , de lehet másé is..... hogy amennyit szeretnék eltölteni VELE annyit nem áll módomban... sajnos!  Pedig egy ÉLMÉNY minden perce! Az órát nem nézi nem vagy futószallagon sem... diszkréten intéz mindent!   :-) A hideg időjárás ellenére kellőképpen felmelegített! 

Kicsit siettem így italt nem kértem de ami késik nem múlik!  Csak vigyázzatok rá kérek mindenkit! Törékeny és lelke is van!   :-) 

Remléem mielöbb viszontláhatom.!!!!

Üdv R.G.    :-) 

kuksi · Újonc (38 hozzászólás) · 2012. február 04. 07:54

Szia, csak kis pontosítás!  Kati, a nyáron ***moderálva***volt, családi okok miatt egy darabig nem volt elérhető. Nem tapasztaltam ilyent, hogy irányítani kellett volna, lehet olyan napja volt. Próbáld meg újra, és a popót se hagyd ki, még hozzá úgy, hogy hanyatt fekszik. Fenomenális! Üdv.

vektor · Újonc (1 hozzászólás) · 2012. február 03. 15:02

Voltam nála valamikor a nyáron, akkor ***moderálva***. Nagyon kedves volt, bár érezni lehetett hogy nagyon nincs még képben, kicsit hangvezérelt droid volt, de megcsinált mindent amit kértem. Azóta már biztos beleszokott, és vannak egyéni ötletei is. A franciáról nem tudok érdemben nyilatkozni, azzal kezdtünk, de nem úgy fejeztük be, úgy emlékszem jó volt. Nem tudom hogy ***moderálva***e végig, bár szinte biztos vagyok benne hogy igen, mert nagyon pozitív a hozzáállása. Popót is ***moderálva***, de nem próbáltam.

Törölt felhasználó · 2012. február 03. 09:56

Én Nicky (43)-t vagy Edinacica (21)-t tudom ajánlani. Mindketten megcsinálják végig, gond nélkül. Bár nekem az utóbbi lány stílusával és modorával komoly bajaim voltak. Nicky nagyszerű társaság, irgalmatlanul jól oboázik. Próbáld csak ki. :)

Törölt felhasználó · 2012. február 02. 22:06

Patinho..kicsi laura istenien bánik az ajkaival és cseppmentesen elrendez :)

Törölt felhasználó · 2012. február 02. 22:03

Urak,egy kis segítség kellene. Kati (39) milyen ?? Volt már valaki nála,aki érdemben is tud infót adni róla? isteni a képeken és hát ha jó,szívesen kipróbálnám. A franciája érdekelne igazán :)

patinho · Újonc (35 hozzászólás) · 2012. február 02. 16:10

Sziasztok.

Olyan lányt keresek akinek nagyon jó a farnciája és vállal csak azt is.

Előre is köszi. 

Betraying · Újonc (1 hozzászólás) · 2012. február 01. 22:26

Sziasztok! Dóri 22 ről én is érdeklődnék.Nekem mindig az volt a tapasztalatom hogy a megbeszélt időpontot mindig lemondta,és ez nem egyszer történt meg.Érdekelne hogy mással is történt e hasonló,és hogy ha valaki járt nála az meg volt e vele elégedve? Előre is kössz a válaszokat

Silver · Újonc (12 hozzászólás) · 2012. február 01. 16:00

Sziasztok!

Két hónapja voltam a házaspárnál. Nagyon aranyosak és kedvesek. Mintha a barátaihoz menne az ember. Beszélgetés, ismerkedés, kávé, üdítő van az elején. Aztán elmész fürdeni és mindent megkapsz tőlük, amit akarsz. Jó volt velük, ajánlom őket!

Dóriról viszont én kérdeznék. Az érdekelne a belső tulajdonságain kívül, hogy fehér bőrű-e, olyan-e mint a képeken stb....

Köszi! 

Törölt felhasználó · 2012. február 01. 15:50

A házaspárról engem is érdekelnének a vélemények. Az előző hozzászólásomra sem érkeztek még válaszok az egy fórmhozzászólás kivételével. Legyetek kedvesek privátban, vagy e-mailben megosztani velem élményeket, tapasztalatokat, véleményeket az adott lányokkal kapcsolatban. Nagyon hálás lennék. Köszi!

bossplayer · Újonc (47 hozzászólás) · 2012. január 26. 20:22

anita = kinga

ö elöször a kenderföldbe majd a belvárosba és utánna uránba majd most keribe rendel..

egyépként érdemes felkeresni  bettyvel dolgozik amugy a képeken nem ö van, metr aki volt vele az biztos tanustani tudja hogy a mellbimboi atom sötétek és a képeken meg 1 világos mellbimbok vannak,valamint nem is ugy néz ki ! az elözö képeken amivel a mult héten hirdetett azok tükrözték a valoságot!

Törölt felhasználó · 2012. január 26. 10:47

Sziasztok srácok!

Érdekelne a véleményetek arról, hogy milyenek a következő lányok: Barby, Betty, Adrika, Nati.

Korábban volt egy lány, aki Anita, majd Szépség néven hirdetett. Róla nem tudtok valamit? Elköltözött, vagy más néven hirdet esetleg?

Köszi!

uros · Újonc (16 hozzászólás) · 2012. január 23. 17:17

Barby (19) lett. Itt hírdet.

Törölt felhasználó · 2012. január 23. 12:12

Maya masszázs: Ajánlani tudom. Egyszerűen teljes barátnő feeling. Kedves és beszédes. A technikája pedig egy csoda.

Törölt felhasználó · 2012. január 23. 06:54

Urak!!!   Dundika és Maya véletlenül nem egy és ugyan az?????????

patinho · Újonc (35 hozzászólás) · 2012. január 22. 19:55

Szia.

Én csak Stellánál voltam, de őt merem ajánlani, csillagos ötös.

rudy86 · Újonc (1 hozzászólás) · 2012. január 22. 14:11

Hello mindenki, Érdekelne hogy milyen tapasztalatok voltak ezekkel a lányokkal: Stella(25) Dóri(22) Nati(22) kösz az infokat előre is

Brigi_Pécs · Újonc (1 hozzászólás) · 2012. január 20. 18:29

Kedves Urak!

Előre láthatólag január 30-án ***moderálva***ujra! :)

Ha visszaérek a városba ujra megtalálható leszek a oldalon és várok majd szeretettel minden kedves régi és uj partneremet!

Puszi

Törölt felhasználó · 2012. január 18. 18:28

Sziasztok faroktársak. Tegnap jártam este Hellánál és valami csoda az a Nő! Elbűvölt,ahogy megláttam az ajtóban. Nem fűzök hozzá semmi mást,csak azt,hogy ki kell próbálni.Aki szereti az igazi,érett nőket,az ne hagyja ki.

Téma indítva: 2010.02.25., 8415 hozzászólás összesen