Háj!Itt a beszámoló izabelláról!:)
Telefonos egyeztetés:Kissé nehéz elérni, tudni kell mikor van bekapcsolva.Köszönni, bemutatkozni nem tud, egy "moggyad"-dal elintézi.Lehetőségeket elhadarja, időpont egyeztetésben rugalmatlan.
Helyszin: panel.hatvanas évekbeli dizájn:).Szörnyű rendetlenség.Fürdő leharcolt, én spec figyeltem mihez érek hozzá.Baszobában szörnyű ágy:), most már nem vagyok biztos benne, hogy a lepedő friss volt.
A leány:Kinézetre a fotók kissé csalnak, az utcán nem fordulnék utána.Kedvesség annyi van benne, mint egy minimálbéren lévő, kéküzletláncnál dolgozó, ingyen túlórázó pénztárosban este tíz körül.( csak izabella drága egy óra alatt majd egy heti bérét keresi meg). Beszélgetni nem igazán lehet vele, mondjuk nem is azért mentem.:)
Akció: Ha annyit írok, hogy a guminőm majdnem jobb (bár ha felengedem melegvízzel....:))azt hiszem mindent elmondtam. franciaája ugyan nem rossz, leküldi rendesen, de ennyi. Nyalakodásra semmi reakció,talán egyszer egyszer volt valami jel, de gyorsan visszavett a lendületből.Na itt adtam fel. Hátulról rámentem, ez sem egy nagy szám, durrr bele. Igaza volt a piroson a MT-nak. Nem törölközőbe csavarja magát,.... visszaveszi a képen látható munkaruhát!!!
Elszámolás: előre kéri(ami rendben is van)de a stílussal vannak problémák.A telefonban nem sokaltam az összeget, de a mutatványhoz képest már igen.
Az a helyzet, hogy itt pécsen ez már a második benyalásom volt. Ilyen környezetben, ilyen kinézettel, ilyen hozzáállással pesten a száraz kenyérre valót sem keresné meg.Tudom, hogy ez neki munka, de jobb lett volna neki is,ha tényleg abba hagyja és nem tér vissza öt nap után. Nála tényleg csak az számít, hogy a lóvét nyomjad,őt is gyorsan, aztán húzás.
Nálam kerülendő!