Hehe...
Épp az a vicc, hogy amikor vagy 3 éve Korinna volt (25 évvel hirdetve), már voltam nála. :D
Kontrollból elmentem hozzá kb egy éve, és valóban, jobb lett. Tényleg, örültem. Hozzáállás, test, stb. nem volt tökéletes, egynek elment. Aztán egyzser csak egy, aztán másfél, aztán 2 órára előre kellett bejelentkezni, és elkezdtem azon gondolkodni, hogy mi a fenének egy középszerű, a hirdetésével félrevezető csajhoz járni?
Ja, hogy MOST megcsináltatta a cickókat? Tök jó. Konda, te honnan tudtál erről? Közöd volt hozzá, vagy mi?
Csak mert amikor dumáltam a csajjal anno, bevallotta, hogy ő volt a leharcolt, kövér Korinna, amit most tagad, de a tetoválások nem hazudnak. (Ja, és elismerés a fogyásért.)
Ha most olyan tiptop, mint a képeken, akkor sorry, mindenkinek. De még a szlikon sem ül a nyakon, ezt csak úgy mellesleg mondom. A Photoshoppon viszont tud.
Na igen, azt írja, hogy ő 22 éves. Két éve is annyi volt. Előtte meg 25, csak nevet cserélt. Meg volt egy barátnője is, Lina, aki 22 évvel kezdett, és ahogy telt az idő, úgy lett 18. Mellesleg én is fiatalodok és egyre jobban hasonlítok Odin istenre, higgyétek már el. :D
Na ne vicceljünk egymással, haver.