Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Ginababa · Lelkes újonc (52 hozzászólás) · 2016. december 09. 12:05

Szia :) ha nekem szól koszonom :) de en február 15.-én tartom 😊

Tommyka · Újonc (28 hozzászólás) · 2016. december 09. 07:32

Boldog névnapot Gina !  :-)

garaimark · Újonc (41 hozzászólás) · 2016. december 08. 22:55

Pálmáról van szó. Valaki pár napja kért infót róla, de már eltűnt a komment, pedig arra válaszoltam.

hajó · Tag (257 hozzászólás) · 2016. december 08. 19:42

Kicsoda???

Janus · Újonc (5 hozzászólás) · 2016. december 08. 18:48

Mai élményem.Pincúrhoz mentem volna,mert láttam,hogy pár év elteltével újra elérhető.Annó franciára mentem,gondoltam most is megyek.Most a temető mellett rendel egy tizesben,csengetés után a lifthez érve látom,hogy gyalogol a lépcsőn lefelé két kredenc méretű nem éppen a napon barnult legény.Ők kimentek a hátsó bejáraton és mire leért a lift, úgy döntöttem én is távozok,de már a másik kapun,így nem vettek észre.Nem éppen bizalomgerjesztő volt a kinézetük és nekem ez így nem fér bele,hogy ilyen alakok várnak kinnt (jó esetben csak várnak),míg én fennt kikapcsolódni próbálok.Eltávozásom után sms-ben jeleztem Pincúrnak a tényállást (és ezért írom le a sztorit),mire ő úgy reagált,hogy azok csak a barátnője vendégei voltak,ő nem él ilyen alakokkal. Én meg helikopter vagyok,mert ugye a megfáradt vendégek akció után a 7.emeletről gyalog jönnek le,mert miért is ne.

Vandendale · Újonc (27 hozzászólás) · 2016. december 08. 15:03

Ma több telefon is a semmibe ment, vannak ilyen napok, pedig hidegben a legjobb csinálni:-)

Törölt felhasználó · 2016. december 07. 18:30

Amikor utoljára jártam nála, Babett nem úgy viselkedett, mint aki végleg visszavonul, szóval szerintem csak  egy kis "szabadságra" ment.

Mara pedig elérhető Kaposvárott, ha nem bánsz egy kis furikázást.

garaimark · Újonc (41 hozzászólás) · 2016. december 07. 12:49

Üdv, nagyon szép mellei vannak élőben is, engem csinosan, tisztán fogadott. Teljesítette, amit kértem. Egy baj volt vele, hogy kissé kedvetlenül állt a dolgokhoz. Lehet, hogy már fáradt volt.

1 próbát megér szerintem.

Bubus01 · Újonc (45 hozzászólás) · 2016. december 07. 12:21

Keress vissza fórumon ha jól emlékszem nem is olyan régen írt róla valaki. 

Bubus01 · Újonc (45 hozzászólás) · 2016. december 07. 05:49

Volt csak rövid ideig :)

Johnny Rock · Kvázi-tag (160 hozzászólás) · 2016. december 06. 17:26

Nincs is Roni nevu holgy..........

Ravensboy · Újonc (8 hozzászólás) · 2016. december 06. 17:13

Mire eljutotzam volna Babetthez eltunt, mire eljutottam volna Szilvihez eltunt.. mire eljutottam volna Marahoz eltunt... nemaar :(

wallace · Újonc (3 hozzászólás) · 2016. december 05. 22:52

Roni super  vad tigrisnő,tudni kel ki hozni belöle,super.nagyon kedves ,igazi érett dögös NŐ.

linde3 · Lelkes újonc (66 hozzászólás) · 2016. december 04. 12:08

Kedves, mosolygós, vékony fiatal lány. Megfelelő a környezet és könnyű megtalálni is. A nagy szerszám probléma neki. Ha többet akarsz tudni üsd be a nevét a Pécs fórum keresőjébe és kidobja a korábbi tapasztalatokat, illetve A konkurens oldalon is vannak róla értékelések.

zs1987 · Őstag (378 hozzászólás) · 2016. december 03. 20:11

Jah, Kiara túltengés volt a városban. :D Így is maradt még kettő. Az IGAZI Kiara és egy másolat. A harmadiknak így már jobb a Mercike név.

mogyorospele · Lelkes újonc (72 hozzászólás) · 2016. december 03. 19:51

Haha, úgy látszik, hogy túl sok Kiara volt Pécsett, így a 30-as már átment egy "németecske autómárkácskába"... XD Remélhetőleg jobb állapotú a "kasztnija", mint az ilyen korú "márkatársainak"... XD

garaimark · Újonc (41 hozzászólás) · 2016. december 03. 11:23

Voltam Juditnál(37), teljesen rendben van a hölgy :)

garaimark · Újonc (41 hozzászólás) · 2016. december 01. 09:55

Üdv, kettő pozitív és egy negatív élményem van. Bellus: kb 2 hete látogattam meg, a képeken ő van, minden rendben volt, azt kaptam amit kértem, de a végén kicsit siettetett, pedig volt még idő, lehet, hogy rossz napját fogtam ki. Ettől függetlenül ajánlott.

Fruzsina(RL): nem volt könnyű elérni, de tegnap eljutottam hozzá. A lakásban rend volt, élőben jobban néz ki, mint a képeken. Van rajta 1 nagyon kevés husi, de az kell szerintem. Barátnő feelinget kértem, megkaptam, rendben volt minden.Ajánlott.

Dori(19RL) kedves lány, de nem azt kaptam, amit megbeszéltünk, a helyszínen hirtelen több rózsát kért.. A helyet nekem kellett intézni.Vagy ápolatlan, vagy nem tudom, de kb 10p után elköszöntem tőle. Kár érte, mert kedves volt..csak a higiénia..

Pédé · Tag (328 hozzászólás) · 2016. november 29. 18:18

Bár,  Én eddig csak egy Kiaránál voltam, egyhez járok vissza, de ha egyre gondolunk, akkor csak helyeselni tudok... Még így, "félig vakon" is :) 

Lovelace · Újonc (25 hozzászólás) · 2016. november 29. 13:44

KIara csak egy  van! Az összes többi csak utánzat, jó, rossz............csak vissza kell olvasni!

Téma indítva: 2010.02.25., 8532 hozzászólás összesen