Nem egészen értem egyes újonnan a bizniszbe beszálló lányok "marketing stratégiáját".
1. Van pár ilyen hirdető oldal, és más-más néven vannak jelen. - kérdés: Miért? Nem gondolják, hogy ez már eleve riasztó lehet a leendő vendégek (egy jó) részére? Vagy a többszöri névváltások, akár.
2. Felvesz egy olyan nevet, ami már ugyanabban a városban hirdető másik lánynak is van. - kérdés ugyancsak: Miért? Eddig terjed a fantázia? Most komolyan, ha én csaj lennék, és elhatároznám, hogy belevágok ebbe a szakmába, legalább felderíteném a (legalább helyi) piacot, kínálatot. Ne szerepeljek már ugyanazzal a névvel, mint más. Főleg, ha ne adj isten olyan nevűvel azonos, akinek rossz a megítélése (a "kertvárosi" Kiara a *** moderálva *** Angelina néven szerepel, és bizony egy másik Angelina nevűvel már itt páran ráfáztak... szóval már a név is rosszul cseng jó pár vendég számára). Ennyire nehéz lenne egy kicsit körbenézni pár héttel, nappal a kezdés előtt? Szerintem senki nem úgy vág bele - egy akármilyen - bizniszbe, hogy vasárnap éjjel megálmodja és hétfőn már kezd is.
Na mindegy, lehet ez csak nekem furcsa.
Lánykereső Szerkesztőség