Pár észrevétel a témához:
- nem egy lánynál látom, hogy kiírja, hogy 18-tól meddig engedi a randevút
- sőt, a többség ugye felső határt szab, de nem egynél van olyan hogy csak 25 felett
- közép korosztály meg azért már nem az 50-es 60-as nagypapa vonalat jelenti :) (főleg ha a magyar átlag életkort veszem alapul akkor sajnos pláne nem)
- arra se árt gondolni hogy fordított esetben Te fiatalként milyen motivációval randiznál egy 60 feletti nagymamával akit előbb képzelsz el sütni, főzni, kötni mint egy dögös vadmacskának
Az meg, hogy a fiatal csajok szeretik az érett sármos korosztályt lehet igaz, na de feltehetőleg nem George Clooney karakterekről van szó. Ha jól tudom a nőknél ő a sármos idős pasi karakter megtestesítője azért hoztam példának a színészt :)
Mielőtt megkapnám, hogy nem tisztelem a kort stb. hozzátenném nem emiatt írtam. Nőkben nagyon is kedvelem az érett korosztályt de azért még a pasasoknál is van egy határ ami felett már nem akar randizgatni a nagyanyjával. Ez is mint minden dolog oda-vissza működik.
- sokkal korrektebb ha egy lány odaírja, nem randizik korban apja-nagyapja kaliberekkel mintha engedné és látnád az undort az arcán - majd lehet jönni VL-re panaszkodni, hogy XY-nál nem volt barátnő feeling, unott volt stb. szóval ha össze is jönne egy nagypapi fiatal lány találkozó az semelyik félnek nem lenne a jó a most leírtak alapján.
Adott lányról meg talán jó referencia is hogy nem akar mindenfélével találkozni mert megteheti, mert megvannak a körei ami azt is takarja, hogy valamit tud, mivel nincs szüksége az extrém dolgokra.
Gondolom nem csak én vagyok egyedül azzal hogy aki mindenben benne van azért eléggé visszás is tud lenni hogy ennyi mindennel kell tuningolni a boltot.