Gyönyörű Kiara sajnos jól eltűnt. Tud róla valaki?
astro · Újonc (21 hozzászólás) · 2014. október 06. 20:43
Goodness · Újonc (14 hozzászólás) · 2014. október 06. 20:37
Köszönöm zs, így akkor érthető. Hozzáteszem, én 2 perc után megbarátkoztam vele, a közvetlensége oldotta a hangulatot. Helyes és rendes csaj, nagyon jó szolgáltató!
zs1987 · Őstag (378 hozzászólás) · 2014. október 06. 19:17
Tavaly nyáron a szemével kapcsolatban már írta itt a chaten, hogy öröklött szembetegsége van.
Ezt írta:
"Az lesz a legjobb, ha az érintett válaszol...
Öröklött szemproblémám van és meg kellett ezzel tanulnom élni. Ez dobta nekem a gép! :)
A látvány, nem mindennapi, sőt olykor a nyugalom megzavarássára is alkalmas, de aki kedvel, az így fogad el, ahogy vagyok. :) Aki számára ez zavaró, az pedig nem tartja velem a kapcsolatot semmilyen formában!"
Goodness · Újonc (14 hozzászólás) · 2014. október 06. 14:24
Sziasztok! Újabb beszámolóval jelentkeznék. Nemrég Laura (31)-nél jártam. Telefonban kedves, de szűkszavú, óvatos, inkább veled mondatja ki, hogy mit szeretnél, és csak úgy mond *** moderálva ***. 10 emeletes panelban fogadott, a lakás tiszta, kissé szűkös, kopott fürdővel. Laura fiatalabbnak tűnik 31-nél, a teste kiváló, a tetoválásai gyönyörűek. Kommunikatív és nagyon kedves, előzékeny, mindent elmond, és látszik, hogy a vendég kényelmét tartja szem előtt. Amikor engem fogadott, a sminkje kicsit erős volt, és valóban valamiért furcsa a szeme, de nem tudtam megállapítani, hogy mitől. Emiatt azért elsőre kicsit ijesztő a kinézete, de a barátságos hozzáállása kompenzál. A franciája valóban a legjobbak közé tartozik. Az arca, a szeme, és a kissé vontatott beszédstílusa miatt (remélem nem drogoktól van) elsőre szokatlan látvány, de összességében erősen ajánlott kategória!
Törölt felhasználó · 2014. október 06. 09:19
Én jártam nála igaz régebben volt de nekem nagyon bejött,jó volt vele!!!
Jonathan49 · Lelkes újonc (57 hozzászólás) · 2014. október 06. 08:46
Zsófi19 szép kis csaj, gyönyörű mellekkel Nem éppen barátnő feeling, de mindent jól csinál. *** moderálva *** szokásosak.
tomfekete111 · Újonc (20 hozzászólás) · 2014. október 05. 18:42
Üdv mindenkinek
Kérdésem az lenne járt már valaki Sisi nél?
Képek alapján jóféle
Törölt felhasználó · 2014. október 05. 16:37
Kedves Vendégeim! Örülök hogy megtiszetltetek a látogatásotokkal, köszönöm mindenkinek a szép élményeket! CSÓK mindenkinek A TI BELLUSOTOK!!! :*
acdc · Újonc (12 hozzászólás) · 2014. október 04. 17:29
Véleményt szeretnék kérni Evelin és Cinci érdekelne?
gubás · Őstag (884 hozzászólás) · 2014. október 03. 22:53
Mondjuk, lehet elsőre nekem se jutott volna eszembe a sokkkkkkkktól..... :D
béka20 · Lelkes újonc (64 hozzászólás) · 2014. október 03. 17:55
ki volt a maször?
Pédé · Tag (328 hozzászólás) · 2014. október 03. 11:52
Hogy ez eddig miért nem jutott eszembe... :D
gubás · Őstag (884 hozzászólás) · 2014. október 02. 21:27
Lehet, hogy azért siet, mert kezdődik vmi szappanopera a tv-ben, erre nem gondolsz!? :( :DDDDDDDDDDD
LG · Újonc (15 hozzászólás) · 2014. október 02. 19:23
Kb. 2 hete jártam Anettánál. Nagyon kedves és jó a csaj.
Ákos_123 · Újonc (2 hozzászólás) · 2014. október 02. 13:09
Ez nem probléma, sőt talán inkább előny. Egy-két részlet?
TamTak · Újonc (22 hozzászólás) · 2014. október 02. 11:58
A nem rég megjelent Niki (22)-ről valakinek tapasztalat?
TamTak · Újonc (22 hozzászólás) · 2014. október 02. 11:57
Szia!
Kati abszolút ajánlott kategória. A fr*ncia tudása első osztályú, az egyik legjobb volt amit eddig tapasztaltam.
Egyedül azoknak nem ajánlott, akik azt szeretik ha a nő van felül, mert azt nem szereti.
Pédé · Tag (328 hozzászólás) · 2014. október 01. 11:55
Kicsit megkésve, de...
Én jártam Gloriánál, eddig 2 alkalommal.
Jól néz ki, tényleg csinos, a kertvárosi lakás is patent, ahol "r*nd*l". Viszont csak fél órára várja a vendégeket és az "étlap" is elég sovány.
Ennek ellenére jó vele a szex, Gloria is jó fej. Viszont kicsit futószalag feelingje van. Eldurrantod a patront és mehetsz is. Letörölget, vagy ad nedves törlőkendőt és elintézed magadnak, megkérdezi, hogy lesz-e zuhany, ha nem akkor még pár szót beszélget (amíg öltözöl), megkínál innivalócval és utadra ereszt. Eddig egyser sem sikerült kitölteni a fél órát. Ha harmadszorra is meglátogatom, figyelni fogok rá, hogy jobban elhúzzam a dolgot és ne legyek túl korán az utcán...
Johnny Rock · Kvázi-tag (160 hozzászólás) · 2014. szeptember 30. 19:24
Nehany hete voltam Masszazs-nal az aprobol. Telefonaltam, reggel volt, de azonnal tudott fogadni.
Vegyes erzelmeim vannak, ezert leirom.
Eddigi legjobb masszor, akivel talalkoztam. Fantasztikusan massziroz.
Sajnos a lingam reszere is maradtam, ami egy kicsit hiba volt. Fordulas utan elkezdte az erzedest kenyeztetni, nem mondom, hogy rossz volt, de voltam mar jobb lingam masszornel is.
Levette a polojat is, amit nagyon nem kellett volna.
Vegen fizettem, mivel az elejen nem allapodtunk meg a szolgaltatas dijazasaban, egy kicsit borsosnak talaltam, foleg, hogy a honlapjan kb a felet lehet olvasni.
Ennek ellenere visszamegyek hozza, mint masszorhoz, de az erotika felejtos.
Goodness · Újonc (14 hozzászólás) · 2014. szeptember 29. 20:46
A hét második felében Meryllhez készülök, de sajnos ő sajnos gyakran elfoglalt, illetve lehet, hogy csak az esti órákban tudok elszabadulni, ezért nem árt egy B terv. Ajánlanátok hasonlóan megbízható, garantáltan csalódásmentes szolgáltatót?
Lehet fiatalabb is!