Helló QCp! Hogy tecc? Én fordítottam jutalékért. :)))
Beszélgessünk...
Törölt felhasználó · 2011. március 09. 20:34
QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. március 09. 20:32
Helló Néne!
Ugye te azért nem ezt szeded?
Vagy esetleg jutalékot kapsza cégtől, hogy reklámozd őket?
Végül is működhet a dolog, ha elég erősen szorítod a 2 térded közé a pirulát...
"Értem én, hogy gőzmozdony, de mi hajcsa???"
;-)
Törölt felhasználó · 2011. március 09. 20:28
Szia! :))))))))))
QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. március 09. 20:26
'stét kívánok!
Szóval pircsi mi van a fából faragott szamárral, amelyiknek kitörték az egyik lábát?
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. március 09. 19:42
Szia Kató..
Igen ez nagyon figyelemfelkeltő..:))utasitás:))
Törölt felhasználó · 2011. március 09. 19:37
Kínai fogamzásgátló:
"
Köszöni a miénk cég hogy ön választja miénk által gyártódott fogamzódás gátlásos pirula.
Kérni hogy nagyon fontos ez a tájékoztató hogy Ön elolvasni és utasítások fenntartani. Nem fenntartja miénk cég nem tart felelősség de más esetben nem tart felelősség fenn szintén.
Pirula rendszerben nyelése naponként este vagy reggel meggátolódik hogy Ön belees a teherbe. Ha nem rendszerben nyelés, előfordulása Ön belees a teherbe növekedett valószínűséggel bír. A pirula evése vízet követéssel valósul meg, úgy jó. Pirulát megharapni nem kell, a maga teljességében nyelendő bele Önnek szervezetében.
Nem használ hashajtó rossz mert Ön teherbe lehet beleesve ha felszívódás előtti hasmegy.
Nem hány magatol, nem jó. Teherbe beleeshet ha hány magának ujjától. Van étel gátolja pirula effektus. Nem eszi ilyen etel pirula nyelésének előtte és után 2 óra minimum.
Beveszese pirulanak harom hetet egyszerre rendszeres, utana követőt vár, hogy Ön vére folyása kezdődik. Ez általánosságot megvéve egy hét.
Egy nap vére folyása követőt pirula ismét nyeldes. Összes idő négy hét ami menzesz ciklus és Ön nyeldes pirula három hét és nem nyeldes egy hét. Ha kihagy pirula nyelése nem csinál szexuális dolog egy hét.
Egyéb eshetőség Ön belees a teherbe. Ha kihagy kettő pirula nyelése nem csinál szexuális dolog következő ciklus kezdete egy hét után való.
Mellékes effektusokkal van: Ön elhány magát, első esetnél kivérezi magát nem megfelelő időpontnál (dátum), feje szédül, hasa fáj, érének dagadása, fájás Ön testének változatos pontokjai, extreme lehetségesség szőrszálnövekedés Ön testének helyein Önnek kényes és esztétitikátalan.
Fontos! Nem nyeldesi pirula annak esete alkalmával hogy Ön korábban beleesett a teherbe és teher állapot azóta fennáll Önnek!
Nem nyeldesi pirula annak esete fennforog hogy Ön hím: kizárólagos csak nőstény nyeldes pirula.
Nem nyeldesi pirula amikor Önnek mája elégtelen vagy Önnek szíve ritmusosan zavart.
Egyéb mellékes effektusokért és kockázat mértékekért kérdeződjön Önnek orvos vagy gyógyszert készítő szakember.
Reméljük jól használ. Köszönünk Önnen bizalom neki miénk cégnek, hogy miénk terméket Ön nyeli."
Törölt felhasználó · 2011. március 09. 09:39
Szia! :)
Majd írok ám, csak tegnap este nem értem rá. Ma megy a levél. :)
ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. március 09. 07:36
Üdv mindenkinek!:)
Pontosan. És még hozzátenném, hogy egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy ezek az axiómák feltétlenül igazak lennének. Mert ki tudja, hogy valójában hány olyan elmélet létezik, mint pl a relativitáselmélet, csak még nem jöttek rá?! Azt is képtelenségnek hitték jó darabig, míg végül kiderült, hogy bizony igaz...
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. március 09. 06:11
Baby .. a nők addig kivánjákca szexet. mig van kivel kiváni,,,, persze én a kivétel.... nekem a vibrim is szok kiváni:))))
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. március 09. 06:08
Madárdalos szép reggelt!!
Figyeletem ám a háttérből...de igazán. én enni adtam az élvezetnek...
Szüzesség az mi???vagy még megvan nekem.. ugye 16:))))vagy már mamóka...és nem emlékszem.....
de a tuti ez:
Lord kurogató..vagy Bush..... én késő vesztettem el. nagyon későn voltam már vagy 18....most probálom bepotolni......
Puszi nektek...
Törölt felhasználó · 2011. március 08. 22:07
Na látod QCp, megjött Katónéni, eltűnt Bush, tehát Katónéni=Bush (is) :))))
Törölt felhasználó · 2011. március 08. 22:05
Igen, már szűz vagyok.
Törölt felhasználó · 2011. március 08. 22:00
Hun vagy Bush? Megyünk aludni, vagy írok még magammal/veled?
Törölt felhasználó · 2011. március 08. 21:56
Nem figyeltél! Én vagyok Bush, Chuck, QCp, meg mindenki, aki rossz. Te mondjuk nem vagy rossz, de én vagy. Érted már???
Törölt felhasználó · 2011. március 08. 21:54
Ez pedig igaz. Minden új, személyi, lakcímkártya, tajkártya, adókártya, jogsi, mindösszesen 16 rongy volt.
Hívhatsz Lindának, Andreának (szerettem, de elkurták), Katónak, aminek teccik. Mindenre hallgatok.
Törölt felhasználó · 2011. március 08. 21:51
Ezt nem tudtam, de kösz. A vallásra nem sok időm jutott rövid 400 évem alatt. Én vagyok a hegylakó. :)
Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. március 08. 21:46
Szeva GK, bocsi, közbn elkalandoztam a neten, de a válaszod megint csillagos ötös!! És tényleg csajok, hány évesen ugrottatok fejest a vad életbe, mi?? Nem szégyellősködünk és nem hazudozunk, nyugodtan vajjátok be, hogy 13 nincs ezen mit vakolni, irígyek vagyunk és kész :)))) Hát igen, 18 alatti csajok, finom falatok.. :)) Te, QC én már eccer felvetettem, örökbe kéne fogadni egy jó kis bigét, nna? Nem kell hozzá közepes perverz humoristának lenni, az 5let nincs levédve :)))) Nna aluggy rá eggyet :))
QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. március 08. 21:31
Megyek én is aludni, viszlát holnap mindenkinek
'cakát!
QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. március 08. 21:22
P nem gyengén bealudt!
Tegnap este is elköszönt, aztán a háttérből figyelt sokáig, úgyhogy most pótolja be a lemaradást.
Vagy a lányok nagyon dolgoznak.
QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. március 08. 21:18
A lényeg, hogy tegnap múlt 18, tehát szabadon "élheti" az életét:)))))