QCpassed· Őstag (348 hozzászólás)· 2011. március 08. 21:16
Tehát sztem G K... jaj bocs, nem voltál genyó :(((
Mamóka valójában örök ifjú, tán még szűz is?
Pircsi is a lányunk lehetne gondolkodása alpján. Vajon hány évesen vesztette el a szüzességét? (remélem nem olvassa)
Mindjárt kiderül, hogy pedofilok vagyunk, de azért remélem, hogy az ehhez tartozó 14 éves korhatárt már mindkettő elérte :))))))))))))))))))))
Bush· Őstag (134 hozzászólás)· 2011. március 08. 21:01
Pircsi, van Hozzád egy nemi kérdésem: szted hány éves korig kívánják a nők a szexet?
Bush· Őstag (134 hozzászólás)· 2011. március 08. 20:58
Szasz, elfogadom, a nagy kondi tényleg gyak. tavat is jelenthet. Hogy mit nyertél, cimbi? Hát mit mást mint minden kvízben: lehetőséget a továbbjutásra!! Tehát ha jól viselkecc törheted megint a fejedet a kövekező kérdésen :))))))))))))))))) Nna ha genyó lennék azt kérdezném: kicsoda valójában GK ? :)))))))))))))))))))))))))))) De nem vagyok, ezér azt kérdezem: hány éves VALÓJÁBAN Kató? Figyelj a hangsúlyra! Nem a szem.ig.szerint, hanem ahogy él és gondolkodik és libidózik (húba' ez nagyon sokat levon :)))))))))))) vájjá, baj van, így Pircsi is 16! Mer amilyen igazi szexfantáziája van, az alapján tiszta tini, nem?
QCpassed· Őstag (348 hozzászólás)· 2011. március 08. 20:49
Helló
Igazából G K azonosított másokkal, Mamóka Katóka állította, hogy én nem a főnemest támadó martalóc csürhe egyik néven futó tagja vagyok.
A válszt meg tudtam!!!!!!: az én nyelvezetemen a gigantikus kondenzátor mesters. tavat jelent :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
Nade a lényeg: MIT NYERTEM?
Bush· Őstag (134 hozzászólás)· 2011. március 08. 20:47
Ja Kató, ez az új személyi azér nem komoly?! Minek csináltál volna ekkora felhajtást, Magyaro.-n úgysem lehet eltűnni...
Bush· Őstag (134 hozzászólás)· 2011. március 08. 20:45
Ja, Kató tudtad, hogy a vallásnak (miután hitre épül) egyetlen tutibiztos bizonyítéka van? És az a matek. Ugyanis kiderült, hogy a matek is hitre épül!! Nem vicc!! Ugyanis az összes mateklevezetés az axiomákon nyugszik, az axioma pedig ugye olyan tétel, ami annyira alap, hogy nem lehet bizonyítani. Elhisszük (!) hogy az axiomák igazak, és velük (!) bizonyítunk me mindent a matekban, TEHÁT ha a matek hit alapon működik, akkor a vallás is egyenértékű rencer....
Te Kató, ezzel az Andreával kiütöttél, mosmá Andikázzalak?! Inkább Lindáználak, de a KAtót imádom a legjobban... úgy megszerettem..........
Bush· Őstag (134 hozzászólás)· 2011. március 08. 20:40
Szevasztok, jó a hangulat látom, teljesen beződűtetek, hál' Istennek :)) Kicsi Katóm, nyugi, nem veszek el, és mással sem kell azonosítanod, elég, hogy QC-t beijesztetted, hogy több néven írogat :)) Ja figyu QC a villámot egy mesters. tóba próbálták belevezetni, hogy majd onnan töltik le... asszem nem jött be :(( De az első hely a Tied a kvízsóban, mint egyetlen indulóé :))
QCpassed· Őstag (348 hozzászólás)· 2011. március 08. 20:28
Világéletemben gyűlöltem a matekot meg a fizikát, bár velem született átlag feletti intelligenciám miatt könnyen boldogulok a számokkal, csak ne kelljen deriválni, meg ilyen fantasztikus és érthetetlen dolgok (meg még amit Bushsal értekeztetek) :)))))))
QCpassed· Őstag (348 hozzászólás)· 2011. március 08. 20:20
Biológiai tudásod hagy kívánnivalót maga után: a szamárnak nincs középső lába :)))))))
Bár lehet neki 8 is: 2 elől, 2 hátul, 2-2 meg jobb és bal oldalon.
Szóval segítek: az egyik elsőt törték ki, és ezért mindíg felborul...(a megfejtés egy kicsit később)
Törölt felhasználó· 2011. március 08. 17:57
Igen, nekem is volt egy matektanárom, aki levezette, hogy 2+2=5 :) Tényleg és sehol nem találtuk a bibit. Viszont nem arra gondoltam, hogy Hitler=Sztálin :)
Vendégek jönnek, lépek. Pusz QC-nek :)
pircsi· Őstag (29 hozzászólás)· 2011. március 08. 15:51
Ez is izgató..a szamár téma,, meglehetősen,,,, no és remélem.. nem a középsőt törték ki:))))
pircsi· Őstag (29 hozzászólás)· 2011. március 08. 15:49
Szia..Lord K.......:)) Mamoka az öreganyád térdekalácsa:))))Amugy 60 fölött azt mondják...hatvan és a halál közt:)))
QCpassed· Őstag (348 hozzászólás)· 2011. március 08. 15:44
És ha olyan vagyok, mint a fából faragott szamár, aminek kitörték az egyik lábát? (na ezt érti valaki?)
QCpassed· Őstag (348 hozzászólás)· 2011. március 08. 15:42
Helló Mamókáék ;-)
80 vagy 100 már teljesen mindegy.
Amúgy meg 80-tól már fölfelé kerekítünk!
ÉS most sajnos ellent kell mondanom: a matematika egy akkora oltári baromság, hogy bebizonyították, hogy 4=5-tel!!!
De te is nyílván ismered ezt a szimpatikus kis levezetést.
Akkor most lehet beledumálni, vagy sem? Olyan azért nincs a történelemben, hogy Hitler=Sztálin:)))))))))))))
Vagy G K=QCp.
Törölt felhasználó· 2011. március 08. 09:42
Szia Pircsi! Én a történelmet nem nagyon szeretem, mert abba azt magyaráznak bele, amit akarnak. Így vagyok az összehasonlító verselemzéssel is (már ott kezdődik, hogy nem is értem, mit akart mondani a költő:)). A MATEMATIKA, az szép!! Abba nem lehet beledumálni semmi hülyeséget.
Bush eltűnt. Mostmár elhiszitek, hogy az is én vagyok? Csak azért izgultam, mikor írta, hogy meglátogat, mert nem tudtam, mikor toppanok be magamhoz és felismerem-e magamat. :)
Törölt felhasználó· 2011. március 08. 09:38
Szép napot! Hát, te se vagy nagy matekos! :) Tegnap este azt írtam, hogy 35 évet tagadtam le a koromból.
Szerinted 45+35= 100??? Jól átvertelek benneteket. :)))
pircsi· Őstag (29 hozzászólás)· 2011. március 07. 22:24
Jó éjt!!
QCpassed· Őstag (348 hozzászólás)· 2011. március 07. 22:20
:)
Majd folytatjuk.
Üdv
pircsi· Őstag (29 hozzászólás)· 2011. március 07. 22:18
Ez még jobban felizgat.... világotlátott..tehát érdekes ember.... 156 cm.. nagyon jó mert ,ha belémhatolsz..pont a cickomig érsz:)))))
Történelem ez a legjobb, mert állitolag már a fáraok idején is volt müpénisz,, erről felvilágositol.....A fiukat szereted???ez is közös bennünk,, mert én is:))))))
QCpassed· Őstag (348 hozzászólás)· 2011. március 07. 22:17
Na ezt majd holnap bővebben kifejted. Üdv
Téma indítva: 2010.02.25., 10910 hozzászólás összesen