Beszélgessünk...

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. március 06. 15:27

Helló

Dehogynem!

Legalábbis a férfiaknak. A nők mások. Tudod: 5 napig vérzik, mégis túléli...:)

Amúgy ha az éjszakát én is egy 21 éves sráccal töltöttem volna, én se sexeltem volna :)))))))))))))))))

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. március 06. 15:23

Helló

Valóban zseniális magyarázatot rittyentett össze a földim:

- Hát veled meg mi történt?

- Megb@szott az áram, de jó volt..:)

Ahogy én is észrevettem, G K-t nem kell félteni, egyrészt van neki az arcán elég vastag bőr, másrészt én igazán nem akarom bántani, csak "pöckölgetem a pucáját", mert arra igazán jó partner. Elvégre ő a fórum nagy öregje, csak kicsit MEREV :))))))))

Hadd veszekedjen csak csakkal (Chuck), én nem fogok az anyázásig elmenni.

A legelső kérdésedre válaszolva meg igazán kevesen vagyunk, akik mindenhez értünk (ugye G K), de én egy vagyok abból a kevésből :))))))))))))))))))))

Az utolsó kérdésedre az első tippem: G K, mert télleg tele van feszkóval :))))))))))))))))))))))

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. március 06. 13:52

Skacok  90kg-os   cicababa..friss üde  közel az 50-hez:) ingyen szopna... igérem csak a fogaim használom.....:))))

Most már én is itt hirdetek:)))

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. március 06. 13:38

Katóka....Puszillak....  hagyd a  fenébe ifjonc  fiú barátot..  itt van annyi    jóképü  ördög...  csak lehet helyükbe kell menni:))))

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. március 06. 13:35

Bush.. telefonszex...  szoval, ez  nem kitalálom, tudom, teljes tudományos alapon:)))) adva van vonal egyik  végén,a  düledö szemü,, hatalmas  férfiaságát.. teljes erővel dolgozó ifjonc---másik vég....     háziasszony ,karján  épp alig éves csecsemő, mint serényen a konyhában tevékenykedik,, és  közben  bugóhangon   ömlengi..""még még. csináld...óhhhhh.de jó...igazi csödör vagy  dugj meg....""ennyi teljesen tudományos alapon:)))))

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. március 06. 13:29

Sziaszok....

Bush....  tudod én  erre már rég rákattantam,, hova  legyen a  felszabadult energia, nos én  hasznositás szempontjábol,,a nem hova, hanem kibe vezetést javasolnám....  némely..poltikus,, épp  valamelyik fapina..vagy önhibájukon kivüli inpotens emberek.. elképzelenő ,égenk álló hajuk, vagy egyéb ágaskodó nemesebb szervük..... :)))én ezt megoldandóként...  a pezsgőtablettával probálkozom....:))))gondoltam ,hogy szabadalmaztattom,  csak várom a jobb ajánlatokat..:)))

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. március 06. 11:47

Szia Kató, most legalább mindenki láthattya, hogy a cybersex többet ér egy supermennél az ágyadban :))))))))))))))))))))

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. március 06. 11:46

Háát skacok ez a telefonszex elég halovány dolog.... inkább a guminő, pedig az is nagyon hátul áll a sorban.... van akinek bejön? Láttam eccer egy jó paródiát: telószex egyik végén egy pasi, a másikon a szőke bombázó aki tk. egy kövér szakállas f aszi....

:))-t akartam írni, de inkább :((

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. március 06. 11:41

Szeva Kvalikonti, most tényleg nemtom miben utazol? Az orvostudományhoz vagy a fizikához értesz, vagy eccerűen csak bedobsz egy idézetet vhonnan? Mer nyitotak vagyunk bármilyen eszmecserére, és a gömbvillám is jó téma! DEAHOGY Pircsi lefordította neked, az óriási volt!! :)))) Pircsi, Benned egy szexhumorista veszett el, nagyon jókat röhögtem a hajdúdorogi pircsi-gömbvillámon! És elképzeltem, ahogy egy fizika-szakos hallgató kimegy Hozzád a helyszínre "megfigyelésre" és olyan gömbvillámélményben lesz része, hogy rogyadozó lábakkal megy haza: "húúvazze, hogy ez a gömbvillám valójában micsoda?!" és az ő beszámoló dolgozatát olvassa mindenki a suliban, még a tesi- meg az ének- meg a magyar, meg töritanár is mind azt bújja!, óriási poénklippet lehetne forgatni belőle jó metálos zenével, igaz Kató?! (Te figyu Kató a basszeros srácot azér eccer nyugodtan cserkészd be, és alkalmas pillanatban először suttogd, aztán sikítsd a fülébe, hogy Búúúúúúúúúúúúúúúsh :))) Gondolom kicsit bamba képet vágna, hogy mivan?! :))))))))))

Ja, visszatérve QC, sztem is jó ha az ember a humoránál marad, de GK tényleg komolyan veszi a "popszakmát" :)) bár néha nála is elő lehet csalni egy kis mosolyt. De annak örülök, hogy többen is írtok, hadd színesedjen a fórum, persze Gerófot sem kellene elijeszteni. Mongyuk nem ijedős, simán veszekszik ha szükséges, csak nem kellene idáig jutni. A lényeg, hogy jókat szokott írni és sok hasznos infója volt/van a csajokról is, cserébe én nem bánom, ha néha nem érti a viccet. De az igaz, hogy nagy pszichológ és ezért valósz. soxor túlkombinál - de ez is érdekes. Végül a villámhoz annyit, hogy állítólag megpróbálták már befogni a villám energiáját, csak azt volt nehéz megoldani, hogy hirtelen hova tároljanak akkora feszülcséget? Nem árulom el kapásból mit találtak ki, jöhetnek a tippek fijúk, jányok!

Törölt felhasználó · 2011. március 06. 10:55

Szia QCpassed! :) Nem lehet minden nap szexelni, meg tudod, a pének éjszakát egy 21 éves csinos sráccal töltöttem és nem cyber. Szex nem volt :(((

Törölt felhasználó · 2011. március 06. 10:51

Macikám, én megmasszíroználak csak, ahhoz tök mindegy mekkorák a melleim, utána mennél Pircsihez, őt megáldotta a természet, vagy a szülei. :)))

Törölt felhasználó · 2011. március 06. 07:37

Kató.Ez kedves..de én a teltebb nagymellű nőket kedvelem,Veszprém is messze van és nem "beszélve" Hajdúdorogról :DHA elhagynám a várost hamar kiderülne itthon ...lebukni meg nem szándékozom.Köszönöm.Amúgy én is masszirozok van pár vendégem...látszik hogy válság van:)

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. március 05. 22:41

Szia..

Ahogy én láttom,teljesen tudományos alapon:))):))):))))) Ha velem szexelsz,, akkora energia szabadul fel,, mint egy gömbvillám keletkezésekor.... ez a jellenség.15-20másodpercig tetőzik...     az ezt megelőző állapotban    fénykarikákat láttol...:))ill elveszited  önkontrolod.... különbség... hangjelenség kiséri:)))

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. március 05. 22:29

Helló

Na ilyen egy lájtos, cybersex-mentes szombatot.

Semmi négyzetre emelés, közös osztó, ÖSSZEADÁS :)))))?

Öregszetek fiatalok.

Na majd holnap hátha...

'cakát mindenkinek

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. március 05. 22:22

Helló

Nem szoktam kamuzni, ez tényleg komoly.

Amúgy szoktam, de télleg komoly.

Welcome!

Mi a gömbvillám?
Keletkezése és mibenléte még mindig rejtély a tudomány számára, habár már 150 éve próbálják megfejteni. A jelenség nem más, mint vattacukorszerű, izzó szilíciumgömb, amely akkor keletkezik, amikor egy villám belecsap a földbe. A hatalmas áramerősség és a keletkező hő hatására a föld szilícium-dioxid-tartalma alkotóelemeire bomlik, és a szilíciumionok ritkás gömb alakot vesznek föl. A több ezer beszámoló alapján a gömbvillám fehér vagy sárgás fényű, nem fényesebb egy 100 wattos izzónál, kiterjedése egy golflabda és egy strandlabda mérete között változik. A szemtanúk elmondása szerint átlagosan 15 másodpercig látható, és robbanásszerűen vagy fény- és hangjelenség nélkül tűnik el. A gömbvillám úszik a föld közelében, mozgásirányát látszólag nem befolyásolja a szél. Megfigyelték, hogy a földnek ütközve visszapattan, elektromos tér hatására pedig eltérül.

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. március 05. 22:15

Helló Vertigo

Lényeg az, tudjál róla, hogy G K szerint te én vagyok.

Hihetetlen üldözési mánia!

- Gróf, hogy tudsz te pisilni ennyi összeesküvéssel a hátad mögött?

- Nem szoktam pisilni. Csak nagy ritkán. Akkor is ülve :)

G K!

Szóval én nem mondom, hogy az összes lány rajtad röhög, mert nem jártam, csak kevésnél, és ott sem beszéltünk rólad.

De szerintem te valamiért nagyon rejtegeted az igazi énedet.

Nem hiszem, hogy egy savanyú, humortalan, sótlan értelmiségii lennél, aki kisebbségi érzésekkel telve billentyűzetet ragad, és már-már tudományos-fantasztikus levezetésekkel sokkolja-okítja a dolgozót. Neeeeeeeeeeem!

Te igenis egy férfi-Aphrodité vagy, csak álcázod magad.

Amúgy szoktál (egyáltalán tudsz) nevetni?

Mert ha van humorod, akkor lássak már belőle valamit, ne szívj mellre mindent.

Üdv

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. március 05. 21:42

Menj  pihenj..holnap beszélünk...Jó éjt neked!!

Törölt felhasználó · 2011. március 05. 21:41

Télleg elmentek, vagy még nem jöttek a pasik. Pircsi, én megyek szunyálni, mert holnap fittnek kell lennem. A srácokat élveztem, akármilyen fáradt vagyok. Imádom őket, akkor van élet, ha mindketten itt vannak.

Jó éjt! Puszi

Törölt felhasználó · 2011. március 05. 21:35

Szerintem később jönnek, de én ma nem maradok sokáig, majd holnap olvasgatok. Talán kipihenten kelek. Téged mindenki szeret, dehogy ijeszted el őket!!

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. március 05. 21:33

Ez az én formám,,ha nagy ritkán itt vagyok,,,tuti egy pasi  sincs.. elijjjjesztem őket??

Téma indítva: 2010.02.25., 10910 hozzászólás összesen