Én csak megkérdeztem, hogy melyikre gondolsz. Ez miért bántás??
Beszélgessünk...
Törölt felhasználó · 2011. március 04. 21:07
Törölt felhasználó · 2011. március 04. 20:44
Melyikét is? :)
Törölt felhasználó · 2011. március 04. 19:44
Nida! Gerófot előléptették őstaggá!! Na ehhez mit szólsz? A következő rang az őskövület? :)
Törölt felhasználó · 2011. március 04. 19:17
Neked nem tűnt fel, hogy Chuck nem így ír?? :)))
Törölt felhasználó · 2011. március 04. 19:12
Most akkor itt ki kicsoda? :DDD
Törölt felhasználó · 2011. március 04. 18:06
Így hajnali fél 9-kor a kávém mellett kezdett szárnyalni a képzeletem. Akkor dőlt volna belőlem, talán most is sikerül. :)
Lágyan indítasz, reciprok érték, koordinátarendszer, másodfokú egyenletek...mikor érzed, hogy kellőképpen felhúztál már, hátulról szorosan átölelsz és a fülembe búgod, hogy "Deriváljunk, édesem!"... és mi csak deriválunk, deriválunk egyre szenvedélyesebben, s amikor érzed, hogy már csak néhány másodpercem van vissza, hatalmas oroszlánüvöltéssel kiszakad Belőled a legszebb szó "PARALELEPIPEDON'! Aztán ájultan rogyunk össze, szívünk még hevesen dobog, utójátékra nincs is szükség, egyszerre mentünk el. :)))
Az élőzenét élveztem,mint mindig. Ma megint a basszerossal alszom, állítólag horkoltam a múltkor hajnalban, de úgy látszik, nem nagyon zavarja, pedig, ha fáradt vagyok, földrengést tudok produkálni állítólag. :DDD
Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. március 04. 16:47
Na milyen volt az élőzene matektantónéni? ....ahogy elképzelem, amint szigorú szemüveggel, pálcával, miniben ledöntesz, mert nem tok fejben törtet szorozni, és büntetésből meg se moccanhatok, amíg a tantónéni 3x azt nem mondja: "ez most jó volt!" :)))))) húúúúúúúúú :))
Írd le dióhéjban mit álmodtál, hadd jöjjenek tűzbe a többiek! :))
Törölt felhasználó · 2011. március 04. 11:58
Később jövök, most élőzene lesz, aztán horgolok kicsit. :)
Törölt felhasználó · 2011. március 04. 11:55
Drágám, a Szerkesztőség előléptetett, vedd megtiszteltetésnek! Aki sokat szól be, így jár. :)
Törölt felhasználó · 2011. március 04. 11:55
Én megmodtam, hogy nem akárkivel van dolgod! XD Reggel elképzeltem,ahogy szexelünk, ha azt leírnám! Tényleg matek versenyeket nyertem, de ez már régen volt. :)
Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. március 04. 11:30
VAZZE!!!! Mióta lettem kvázitag?! Óriási, Kató, Pircsi, miccótok?! Mosmár bérletem is lehet a csajokhoz??? Anyáááááám......
Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. március 04. 11:29
Koordinátarendszer, koordinátarendszer, koordinátaaaaaaaaaaaarendszer !! Jó volt?! :)))))))) Te azér ezt nem hiszem el, hogy tucc deriválni meg integrálni, ilyen nincs, hogy valakinek az agya fijú, te a teste és a lelke lány, hát ne etessé, most lebuktál, ezt kihagytad az integrálszámításból: csaj a köbön deriválva = fijúú!! Puszállak!!!
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. március 04. 10:02
Szia Drága....
Aludtam valamikor,, de tudod én még nem készülök a nyugdijas éveimre, nekem melozni kell..:))))))
No megyek főzni, most van csöpp szabadidőm, muszály a kölköket elátni rendesen...mert ők választják, ki a szociális otthont öregségemre:))))
Üdv a skacoknak .Puszillak téged...
Törölt felhasználó · 2011. március 04. 09:39
Szia, Te nem aludtál? :) Igen, készülök nyugdíjas koromra, ahogy békésen horgolgatom a csipketerítőket, jönnek a külföldiek, mert ilyet még nem láttak és veszik,mint a cukrot. Olvasószemüvegem már van, kontyom még nincs, inkább fejkendőben,mint Katónéni (lehet,hogy felteszek egy ilyen képet is, az lesz a nyitókép :)) és horgolgatás közben emlékezem a régi szép időkre.
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. március 04. 05:50
Szia Kató!!
Nagy buli csipketeritő bolt, el is képzelek mint szemüvegben, öszes kontyban horgolgatsz...és közben meséled,, hogy is volt,mikor rudtáncoltál:)))))))
Puszi Szép napot neked!!
Törölt felhasználó · 2011. március 03. 21:31
Szia Pircsi!
Én is belekezdek egy sikeres vállalkozásba. Mivel jól megy már a kézimunkázás, most két vendég között horgolni tanulok, csipketerítőket fogok gyártani. A láncszem már nagyon megy, kb. 150 métert horgoltam ma. Most a rövid és hosszúpálcát gyakorolom. Megyeget. Ráadásul nyugtatja az idegeket és mivel nagyon kell figyelni, nehogy mellébökjek, nincs időm gondolkodni. Amikor már gyorsan megy, nyitok egy csipketerítő boltot a Balaton partján és meggazdagszom, mert ilyen itt nincs. :)))
Bushba ma szerettem bele végzetesen, ebből már nincs kiút. Azt írta, koordinátarendszer. Istenem, ennél szebbet nem írhatott volna egy volt matekosnak!! Koordinátarendszer, s máris van libidóm. :) Még tudja fokozni, de az már feléregy orgazmussal!
Deriválás és kész vagyok! Integrál.... Többszörös orgazmus. Imádlak, Bush! Bár a fülembe búgnád ezeket a szavakat!
Törölt felhasználó · 2011. március 03. 21:22
Hali! Ami késik, nem múlik. :)))
QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. március 03. 21:12
Hát érdekes...
Na kedves "Welcome! G K", megint elkezdted kapni az ívet.
Az a kérdés, hogy objektívnek vagy szubjektívnek érzed magad?
De biztos vagyok benne, hogy egy harmadik lehetőség is van, csak azt még nem ismerjük.
Vertigo · Újonc (0 hozzászólás) · 2011. március 03. 20:05
Az elmélkedés alapja a logika, amit ő úgy látom mérsékelten használ. Értelmetlenül fecsegni pedig a nők szoktak többnyire, és mit mondunk egy férfira, ha nőies? Szóval én szubjektíven tartom b.u.z.iságnak az ő kis szubjektív gondolatmenetét. Objektíven azt is mondhatnám, hogy csak egy közlési kényszerben szenvedő, megkeseredett, magának magáról jókat bizonygatni akaró ember, de inkább maradok szubjektív. :)
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. március 03. 17:47
Sziasztok...
Ne már gyerekek, mi az hogy szerelem, egyszerü birtoklási és szexuális vágy...mondom most,, 25 éve nem ezt mondtam,...
Ujság,hogy a környék legnagyobb, legfelkapotabb klubját:)))) valositjuk meg itt...majd talizunk fiuk......
Hajrá melo van...
Puszi neketek.