Beszélgessünk...

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. február 24. 15:19

Ja, Pircsi Neked is akartam írni, hogy mennyire igazad van a szex közbeni hangeffektusok jelentőségéről! És azt is jól látod, hogy pár szóval mennyire fel lehet fokozni az élvezetet. Persze trágár szavakkal is, de egy kis gyönge tiltakozás az elején " jaj ne, jaj óvatosan" úgy beindítja a fickókat, hogy kő kövön nem marad! A másik meg ami iszonyúan rásegít ha már megy a parti, hogy "Úristen! Nem bírom! Elájulok!"  Nna, ha egy csávó erre se tépi el az istrángot, akkor kár is erőlködni vele. OK, van még az a verzió, amikor a csaj a vadmacska, és a fickó "hagyja magát" és a fülébe súgják, hogy "nyugi engedd el magad, ez jár neked, csak fínoman, szépen, ne ellenkezz..." szóval egy jó kis lassú halál!

Kató, melyiket szeretnéd kipróbálni? :)) Ki tudja mikor lesz rá alkalmad :)))))))))  Pezsgőt vihetek? Bakker, az nem jó, mer azonnal lebukom :))) Igazából azt várom a legjobban, hogy majd írsz a nap végén, hogy "te szemét, tuti, hogy ma itt voltál, valld be, de pofátlanul tagadtál! De élvezted, láttam rajtad! Ugye?! Mikor jössz megint!???!" :))))))))))))) Imádlak húzni Kató, de ettől lesz sokkal élvezetesebb meglásd!  Ja, figyú, tényleg kedvellek, túlszivatni nem akarlak, ha azt mondod, hogy játsszuk a fogadásunkat 2 hét múlva, nekem OK, mongyuk már ezt a hónapot terveztem, de akkor is járhatok arra ha neked úgy jobb.

Törölt felhasználó · 2011. február 24. 15:05

Szia bébi! :) Tegnap már szexeltem, majdnem azt hittem, Te vagy, de valami hiányzott. Nem Te voltál. :) Amúgy sose nem mindenkivel, ezt mindenki tudja, ki kell érdemelni!  Tudod mit? Gyere! Úgy lerendezlek, hogy nem tudsz lábra állni utána, úgyis felismerlek!! XD

Törölt felhasználó · 2011. február 24. 15:02

Szia! Köszi, olvastam, csak itt is akartalak. :) Este válaszolok.

Puszi

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. február 24. 14:55

Megtörtént a megbeszélés és nagyon fogok koncentrálni.

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. február 24. 14:46

Kapásból négy Alexa 25 hirdetést találtam a VL-en.

Ha ilyen kérdésed lenne, az adott városban talán választ is kapsz.

Nem tudható, melyiket szeretnéd! :)

tamasfabio · Újonc (6 hozzászólás) · 2011. február 24. 14:36

Sziasztok!Tudna valaki nekem véleményt mondani ALEXA 25-ről. A képei alapján rettentő csinos.

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. február 24. 13:51

PP, ahogy megbeszéltük! Gróffal dumáljátok meg a ráadást, hadd pezsegjen Veszprémben az élet! De vigyázz, el ne szóld magad!

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. február 24. 13:49

Szia Kató, sokat utazom, nem tudok gyakran netezni, és nem írtam biztosra, hogy péntekig megyek, nyugi, nyugi, tiszta 007-es szerep, teljesen fel vagyok dobva, DE MIAZHOGYNINCSSZEX?! Ez nem szép!!! Mindenkivel, csak velem nem?!

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. február 24. 13:44

Szia!:)

Én már írtam emailt is!:) Amúgy semmi extra, dolgozom meg lassan már megint zárunk!:( De különben meg:) Majd este látom, mit eagálsz rá az irományomra, van benne szerintem érdekes kérdés is!:)

Pussz

Törölt felhasználó · 2011. február 24. 13:18

Szép napot mindenkinek! Hol vagytok, kedveskéim? Sztrájk van? :) Pircsi ki se látszik a melóból, azt még megértem. De Ti, fiúk?

Gróf még Eszergomban, ilko nem tudom, hol, Bush most direkt nem ír, hogy ne tudjam, mikor támad. :)))

Figyu Bush, nekem jobb lenne a holnap, megy a mosógép, ma már csak egy vendéget fogadok, minden a szennyesben volt és nem tudok több lepedőt, meg törit beletuszkolni.

Tessék írni, kérem!!!

Törölt felhasználó · 2011. február 23. 21:23

Van itt valaki?

Törölt felhasználó · 2011. február 23. 20:24

De látod? Most eltűnt. Nem is jön szerintem, csak szívat. Szerencsére nem kellett rohangálnom masszázs közben, elmúlt.:)

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 23. 18:46

Elképzelem, amint  gyurod a  pasit,, közeben szólsz..hoppá  wc:)))))  No fiuk  ráhozzátok  Katóraa  hasmarsot,.. akkor mehetek szexelni:))))

Törölt felhasználó · 2011. február 23. 13:39

Na, legyél boldog, most már megy a hasam is. :) Alig egyóra és itt a vendég.

Törölt felhasználó · 2011. február 23. 13:18

Szia! Már kész vagyok. Az biztos, hogy Bush jó az ágyban, vagy mindegy hol. :) Ennyi átjött, de lehet, hogy akad még rajta kívülmás is, aki jó. Tiszta gyomorideg vagyok. Azért példát vehetne ilkoról, ő felvállalja magát! Mindegy, csak nem bírja ki, hogy elő ne jöjjön belőle valamihülyéskedés és akkor megvan. Gátlásos lettem most.

Törölt felhasználó · 2011. február 23. 13:15

Bush, menj a fenébe!! Nem tudok így dolgozni, jönnek új vendégek és azt lesem, hogy Te vagy-e. Most délután is lesz egy, állítólag pesti, de honnan tudjam?! Nem is jössz, csak szívatsz. Még két és fél napig stresszeljek? Hétvégén elvileg nem vagyok, de most lehet, hogy muszáj lesz. Bush, én megöllek!! Már megint izzad a tenyerem, így nem tudom elengedni magam. Te ezt direkt csinálod. Nem várhattál volna úgy két hétig? Elég stresszes időszakom van enélkül is. NINCS SZEXXX!

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 23. 11:28

Próbáltál már a hangoddal csábítani? Vagy félsz attól, hogy ami téged felizgat, attól a párod a hasát fogja a nevetéstől, esetleg meghökken a tőled szokatlan szavaktól? Az együttlét közbeni sóhajok és nyögések sokak számára hatnak izgatóan, a trágárságok már kevésbé. A hangulat tetőfokán olykor mégis előtör egy-egy „csúnyaság”. Ha megfelelően használod ezt a természetes segédeszközt, az a párodra is mély benyomást tesz majd.

Probáltátok  már?? Teszteletem  eszméletlen jó  kimondani,  nevén nevezni a  dolgokat...:)))

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 23. 11:19

No-No  Bush...   mire gondolsz???:)))

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. február 23. 11:12

Pircsi, Pircsi, ............ hm.......... hol is laksz.....? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 23. 10:45

Sziasztok!!

Katókám  nem irigyelek,,  bár lehet olyan élményben lesz részed...hogy irinylésre  méltó...

Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen