Ja, Pircsi Neked is akartam írni, hogy mennyire igazad van a szex közbeni hangeffektusok jelentőségéről! És azt is jól látod, hogy pár szóval mennyire fel lehet fokozni az élvezetet. Persze trágár szavakkal is, de egy kis gyönge tiltakozás az elején " jaj ne, jaj óvatosan" úgy beindítja a fickókat, hogy kő kövön nem marad! A másik meg ami iszonyúan rásegít ha már megy a parti, hogy "Úristen! Nem bírom! Elájulok!" Nna, ha egy csávó erre se tépi el az istrángot, akkor kár is erőlködni vele. OK, van még az a verzió, amikor a csaj a vadmacska, és a fickó "hagyja magát" és a fülébe súgják, hogy "nyugi engedd el magad, ez jár neked, csak fínoman, szépen, ne ellenkezz..." szóval egy jó kis lassú halál!
Kató, melyiket szeretnéd kipróbálni? :)) Ki tudja mikor lesz rá alkalmad :))))))))) Pezsgőt vihetek? Bakker, az nem jó, mer azonnal lebukom :))) Igazából azt várom a legjobban, hogy majd írsz a nap végén, hogy "te szemét, tuti, hogy ma itt voltál, valld be, de pofátlanul tagadtál! De élvezted, láttam rajtad! Ugye?! Mikor jössz megint!???!" :))))))))))))) Imádlak húzni Kató, de ettől lesz sokkal élvezetesebb meglásd! Ja, figyú, tényleg kedvellek, túlszivatni nem akarlak, ha azt mondod, hogy játsszuk a fogadásunkat 2 hét múlva, nekem OK, mongyuk már ezt a hónapot terveztem, de akkor is járhatok arra ha neked úgy jobb.