Beszélgessünk...

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. február 23. 10:44

Gyere PP, gyere!!!!!!! :))))))) mekkkora poén lesz, Kató, feldobjuk az üzletet!

Imááádni fogom, ahogy látom, hogy figyelsz majd a szemed sarkából, én meg masszázs közben finoman megsímogatlak, aztán amint lehet a nyakadba csókolok, ............vagy nemistom csak teszem az izgulós vendéget és hagyom, hogy kényeztess..........  a kezemet fínoman a tarkódra tenném .... :))))))))))))) előre röhögök, hogy nem fogom megállni és lebukok, de az se baj :))))) azér nagyon fogok vigyázni, tesztelem magam akaraterőből.

PP, Geróf, gyertek Ti is de inkognitóban, aztán Kató majd írhat, Úristen, Te voltál ma du?! vagy PP? vagy a Gróf?  Én majd visszaírom, igen, én voltam akivel a legjobb volt, a többieket Rád bízom :)))))))

PP ha mész, Te is símogasd meg, meg stb, hogy ne legyen túl könnyű!! Geróf ügyes legyél, bár sztem Te nem állod meg, hogy szóban is kibontakozz, és akkor lebuktál :)))))

Katóóóóóóóóóóó! Alig várom, hogy remegsz majd a karjaimban, hogy Jézusom melyik lehet ez az őrült!?

U.i.: már írtam, hogy nem Debrecenben lakom, csak gyakran járok oda!

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. február 23. 10:00

Hogy kissé bonyolódjon a helyzet, Geróf is arrafelé vadászik, nekem is van egy szabadnapom! :)

Pudling próbája az evés!? :)

Törölt felhasználó · 2011. február 23. 09:43

Nem, ez nem fair!!! Tessék bemutatkozni!

Törölt felhasználó · 2011. február 23. 09:41

Szia! Most kellett ez? Egész héten egy stresszben leszek. Komolyan, szexelni is akarsz? Akkor fogsz lebukni! :))) Már izzad a tenyerem, Te átok! Vendéget várok és nyugodtnak kéne lennem.

Ne már! Nem hiszem, hogy eljössz Debrecenből miattam! Ugye csak szekálsz megint? Bush, most félek.

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. február 23. 09:19

Na szeva Kató, most kapaszkodj: a napokban el fogok menni Hozzád, de nem fogom elárulni, hogy én vagyok, sőt nagyon-nagyon jól fogok színészkedni, de ha lehet azért becsempészem a lompost, legalábbis teszek majd rá kísérletet, muszááááj!! Nagyon izgi lesz, mert Te nem fogod tudni, hogy melyik vendég álarca mögött lapulok, én meg nagyon vigyázni fogok ... :)) Na ez már felnőtt játék lesz :))))))))))))) aztán majd írok Neked, hogy kicsi szivem, dejó volt, és hogy átvertelek, és hogy élveztem, hogy belül vigyorogtam, de Te nem vettél észre semmit :))))))))

Vigyázz!!! Ha véletlenül gyanús lennék és rám törnél, hogy Te vagy Bush! én megpróbálok majd tök élethűen tagadni!! Mehet a meccs? Te nyersz, ha leleplezel, én nyerek, ha el tudom titkolni a kilétemet, na miccósz!??? Aztán eccercsak majd írok Neked, hogy Te Tündér, egy hétig mindenkit kényeztettél, hallom a többiektől :)))))))))) de nem tuttad, hogy mikor tartottalak én a karjaimban!

Na, benne vagy?

Ha nem lennél benne, akkor is megtenném, úgyhogy máris meg vagy erőszakolva :))) imádom a szelíd erőszakot!!!!!! Reszkess és FIGYELJ!!!

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. február 23. 07:36

Üdv Geróf! Akár találkozhatunk is ma, én már tegnap óta itt vagyok, péntekig!

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. február 22. 22:26

Hogy ki a jó és képzett masszőr, azt mindig a "vevő", az áldozat dönti el és jutalmazza látogatásaival, esetleges véleményével.

A szerénység igen nagy erény, különösen ebben a szakmában. A tisztelet pedig jön magátol, de csak ezek után.

Törölt felhasználó · 2011. február 22. 21:59

Szia szerelmem! :) Igen, Bush az, aki megnevettet, de szerintem, ha találkoznánk és tudnám,hogy Te vagy Bush, akkor is ilyen állat lehetnél, mert én civilben is az vagyok.

Drágám, én minden éjjel már Rólad álmodom. :)))

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. február 22. 21:54

Kicsi Kató! Örülök, hogy szárnyal a biznisz, de érződik is, hogy fáracc, tudni kell a határt ha a bolt beindul (én pl. nagyon jól tudom, de még sosem tudtam megállni). A fickó háta nekem nem izgi (a minis képeket nézegettem inkább :)) de a masszőrtudás tényleg hasznos (ja, sztem PP nem akart bántani, csak nem jól sült el amit írt, felejtsd el), de amit írni akartam: itt  a névtelen neten skizofrének lehetünk: Bushként annyit hüjülhetek, amennyit akarok és flörtölhetek Veled meg szexparti, meg minden, de ha ÉN írnék Neked, vagy találkoznánk, kénytelen lennék úgy viselkedni, ahogy az életem 99 %-ban és az nem Bush lenne, és nem teccene Neked. A hüje Bush imád téged és pl. Gróffal filozofálni meg perverz baromságokon csemegézni, az igazi viszont unalmas lenne ezen a fórumon, nekem elhiheted.... Ezért ha Nálad találkoznánk szimpi lehetnék, de ha Nálam, akkor fapofa, ez a helyzet, nem a bizalomkérdés van a dolog mögött.

Geróf, köszi, hogy írtál, tényleg. De a vége csak az, hogy hacc sodródni, mindenféle kétes nőcske karjaiba :))) najóvan, ha kifogom a tutit azé megosztom Veled cserébe eddigi infóidért. Bocsi, szar napom volt, nemigazán értem, hogy mekkora szereped volt/van a fórumban, de azt látni, hoyg jól működik az egész oldal, szal hajrá!

Katóóóóóóóóóóó, Veled fogok álmodniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!

Törölt felhasználó · 2011. február 22. 21:33

Ja, és ez a különbség! :) Te levágtad, hogy mit akartam elérni.

Pussz, gondolom, meccset nézel. Holnap beszélünk?

Törölt felhasználó · 2011. február 22. 21:29

Szia!

Ahhoz képest, hogy február van, a megszokott, nem kevesebb, de tavasztól indul be a bolt igazán. Errefelé a nyár az igazi szezon, akkor ki se látszom, de most is hozom, ami kell. A tudás hatalom. :)

Törölt felhasználó · 2011. február 22. 21:27

Szia Grófom! :)

Igen, ez a svéd masszázs. Igazából 38 képet csinált fiam, tehát tudok néhány fogást és valóban arra akartam rámenni, hogy lássák, masszőr vagyok. A képek minősége, hát,olyan, amit mobillal lehet csinálni, közben mozog a kezem is, nincs könnyű dolga fiacskámnak. Nincs digitális fényképezőnk és mostanában nem is lesz, biztos érted.

Viszont! A hatást elértem, amit akartam. Hiszed-e, sokan magázva hívnak fel, normálisan érdeklődnek, most érzem a nekem kijáró tiszteletet is. A fotókon a vak is látja, hogy a tyúk tényleg masszőr, nem kamu. A minőséggel senki sem foglalkozik.

Most ment el az utolsó vendégem, dolgozgat a mosógép. Holnapra már ketten bejelentkeztek, úgy érzem, ez hiányzott.

Remélem, ennél még jobb lesz!

RepülőVándorkasza · Lelkes újonc (0 hozzászólás) · 2011. február 22. 20:40

Szia katókám..... mia pálya???

Ne haragudj,hogy edig nem írtam neked de igen elfoglalt voltam : ))))))

Tiszta stresszbe voltam,és le kelett hogy nyugodjak,de nehezen találtam meg a nekem valót ,) 60% os puertorikóit .de azért felhigítottam ccocca-cólával..)))

Hogy megy a biznisz??? itt halál van !!!Szióka maróóóóóóóóóóóka

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. február 22. 17:58

Írd meg légyszíves, mi bajod van velem.

pal-pusztai kukac freemail pont hu

Törölt felhasználó · 2011. február 22. 17:37

...és csak remélem, hogy most fejezted be! Hagyjál békén! Nehéz?

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. február 22. 17:34

Tündérem!

Én a képről írtam, ami azon látható, mint hirdetési felület.

Véletlen sem szeretnélek lejáratni, mert akkor nem ezt írtam volna.

Nem tudom mi bajod van velem, csupán leírtam gondolataimat egy nyitott fórumba.

Ha félreérthető volt, elnézést kérek, nem azért írtam.

Sok vendéget, dolgos hétköznapokat, pihenős hétvégét kívánok Neked.

Törölt felhasználó · 2011. február 22. 17:21

Szerintem sose jártál nálam. Gondolom ezt onnan, hogy nálam hiányzik az apvető higiénia is. Nem tudom, hallottál-e a fertőtlenítő sprayről??? A szoláriumban is ezt használják és én is. Minden vendéget megkérdezek, hogy kér-e a fejéhez valamit. Aki kér, kap, de van aki nem kér semmit. Minden vendég után fertőtlenítek. Tudod, a metálarcok nem finnyásak, srác alatt egy színterápiás lepedő van, ha nem tűnt volna fel, mások normál, mosott vasalt lepedőt kapnak.

Nézd Pál! Addig rendben, hogy nem kedveljük egymást, de ne próbálj meg lejáratni a fórumon addig, amíg az arcodat nem vállalod fel! Próbálj meg leszakadni rólam, csak ennyit kérek! Csöng a telefonom. Jönnek és visszajönnek.

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. február 22. 16:55

Köszönöm szépen, azért néha írok, mert szívesen látod soraimat.

A masszázzsal semmi bajom nem volt az ősszel! :)

Törölt felhasználó · 2011. február 22. 16:26

De nem Téged kérdeztelek. :)

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. február 22. 14:32

Kedves Katóka!

Építő jellegel írok pár sort a képekről.

Legnagyobb hiba, a fejrésznél nincs lepedő, sem vászon, de papír sem.

Higénia nem megfelelő, mindenki a műbőrön izzad? 

Nyolcadik éve járok masszázsra, ilyennel nem találkoztam eddig, Ázsiában meg pláne!

A fényképezés technikája:homályos, bemozdult, nincsenek fények, ORWO minőség, túl közeli képek.

Ha kapok eléhetőséget, email címet, küldök pár hivatkozást ahol látható, milyennek kellene lenni a képeknek. Elnézést az őszinteségért, én ezt láttam.

Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen