Nem igaz, volt már akivel végigröhögtük, qrva jó volt!
Beszélgessünk...
Törölt felhasználó · 2011. február 16. 17:17
Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. február 16. 17:15
ne röhögtess sex közben!!! Ropiharcos, beszarok, honnan szecc ennyi marhaságot? Nem tuttad, hogy a röhögéstől a legkeményebb fa szi is azonnal letörik?! :)))))) ez nem vicc!!, tényleg ezt észrvetted már a fickókon?
Törölt felhasználó · 2011. február 16. 17:15
Cigizek közben...
Törölt felhasználó · 2011. február 16. 17:14
megvan eddig, te hol tartasz, hogy nyalnám a makkodat, rágnám a zacskódat :)
Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. február 16. 17:14
.. a hegyével hűsd le a mellbimbódat.... egy golyóstollat, vmit vegyél a szádba mintha nyalóka lenne....
Törölt felhasználó · 2011. február 16. 17:13
Csak akkor hinnék el, hogy te vagy Gróf, ha 155 cm vagy és egy ropiharcos. :) Ezek a hírek terjengenek róla.
Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. február 16. 17:13
Szóval a fiad előtt akarsz velem sexelni! Mekkkora perverz!! Duppla borravaló!!!! ..........megvan a vibri?......finoman tegyél rá egy kis krémet...
Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. február 16. 17:11
ááá rohanáshoz vagyok szokva, nem bírom kivárni, míg írsz, addig mondom a többi hüjeségemet: nagy ötletet adott a Gróf: legközelebb ha lányhoz megyek, azt mondom majd ő vagyok! Hűű micsida extra jó dolgom lesz, hogy majd jókat írjak róla a fórumban!! Miccósz? (Jól van csak 5let, ennyire zizi nem vagyok, de poén lenne, nem Grófom?)
Törölt felhasználó · 2011. február 16. 17:11
Gyere már vissza, megfagyok!
Törölt felhasználó · 2011. február 16. 17:07
Már levettem, fiam szemei ugrálnak, hogy mit csinálok. Gombolom a pólómat :) Megyek, keresem a vibrit, addig játssz magaddal! :)
Törölt felhasználó · 2011. február 16. 17:05
Ez ilyen nem tudja mit akar vendég. Masszázsra jön,az tuti, közben egyfolytában azzal van elfoglalva, hogy mért nem veszem le a tangámat. Úgyse lát a szőnyegen kívül semmit, a lukban a feje!! Be nem áll a szája és olyan, tudod, vannak emberek, akik egyszerűen taszítanak, nem tudod, miért, de tolatsz tőle. Na, ő ilyen. két centi vastag a pénztárcája, nem ezresekkel tele, de mintha a fogát húznák, mikor fizetnie kell... JÁJJ! Na mindegy, túléltem, szerencsére ritka az ilyen.
Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. február 16. 17:05
Ez a csak tied vagyok óriási, próbáltad már a netsexet? ......... most szép lassan vedd le a bugyidat............. ülj át egy jó hideg székre............ lassan mozogj előre-hátra ............. én is lehúztam a sliccem .......... (Ilkoék a kukkolók, Pircsi csinálhatja ugyanazt, lopva az erotikát sokkal élvezetesebb) ..... hagyd nyitva az ajtót, hogy titokban kelljen csinálnod ......... gombold ki a blúzod .......
hol tartasz?
Törölt felhasználó · 2011. február 16. 17:01
Fiamtól kaptam engedélyt, most csak a tiéd vagyok, nincs vendég. :)
Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. február 16. 17:00
Kató, mi az, hoyg : "leszívta az agyamat egy vendég"? Ezt ÉN érzem néha :))))) de, hogy Te????? Keresztrejtvény fejtettetek vagy honfoglalóztatok?? Áá tudom már, versenyeztetek, ki tudja szó szerint bemagolni a GRóf legutolsó 3 levelét! :))
Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. február 16. 16:58
Már ki adta az engedélyt? A nagyfiad vagy a köv. vendég?
Törölt felhasználó · 2011. február 16. 16:56
Ok, maradhatok, engedélyt kaptam rá, de csak miattad, Bush. :)
Törölt felhasználó · 2011. február 16. 16:55
He-he-he! XD
Törölt felhasználó · 2011. február 16. 16:54
Szia drága Bushom! :) Cukkolj csak, jaj, nagyon örülök neked. Nem vagyok kényes, de muszáj térdelnem? A szerelővel hamar végeztünk, most én fizettem. Na, pont úgy jártam, mint egy-két maki írta,hogy valamelyik lány a telefonba ennyit mondott, aztán mire odaért a kuncsaft felment az ár. Ez is tegnap még 6-ot mondott, mára 8000 lett belőle, de működik! :)))
Most szívta le az agyam egy vendég, később visszajövök, kb. 10 perc, fiam eszik és akkor "Így jártam anyátokkal"-t kell néznie.
Addig csókollak a távolból.
Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. február 16. 16:49
Hahó Kató, van egy percem, erre nem vagy sehol! Hiányzol! Hiányzik a laza, sexi, értelmes csaj jó humorérzékkel (akár már férfi is lehetnél :))
Lécci, tedd oda a gépet az ágy mellé, és mondd meg a pasinak, aki most nem hagy csetelni, hogy Te arra gerjedsz, ha akció közben fórumozol! :)) tényleg, kipróbálhatnád... :)
Akartam kérdezni, az XD mit jelent?
Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. február 16. 16:46
Szevasztok Skacok, a helyzet az, hogy a hirdetésből soxor nem jön le, hogy milyen a környezet, és néha nagy csalódás éri az embert. A lényeg, hogy a legutóbbi savanyú alkalom után besokaltam és most kipróbálnám a topkínálatot pénznemszámítalapon! Tuttok ajánlani nagyon fiatal nagyon bomba luxuskérós csajszit? Gróf, Te biztos tucc! (de masszőrt ne ajánlj :) Köszi!!