Beszélgessünk...
Hipp-Hopp · Újonc (12 hozzászólás) · 2012. június 12. 09:57
Hipp-Hopp · Újonc (12 hozzászólás) · 2012. június 12. 11:20
Törölt felhasználó · 2012. június 12. 13:02
Olvasd szabályzatot, fogalmad sincs megint, hgoy mit beszélsz. Ha tudnád, nem írnád.
Törölt felhasználó · 2012. június 12. 13:08
A helyesírás programra neked lenne a legnagyobb szükséged, de az egód elveszi a irányt is a kereséstől.
Technokrata. Ezt sem tudod, mit jelent valójában.
firkász, kivetülés, publikum, szalajtatás, veretes, ráhajolva
A kedvenc értelem nélküli másolt kliséid. Az egyéniséges egy másolt másolat. Ebben aztán van mit tobzódni! :-)
Törölt felhasználó · 2012. június 12. 13:08
Csak hogy örülj, egy elütésnek. :-)
Törölt felhasználó · 2012. június 12. 13:11
Azt hiszed, hogy beszélsz egy nyelvet, de töröd, azt is nagyon rosszul. Fogalmad nincs semmilyen élő tájszólásról, mert amit tudsz, az "olvasáson" alapul, azt is csak hallomásból tudod.
A pohoskodik-od meg semmit nem ér.
Törölt felhasználó · 2012. június 12. 17:29
Alföldi. Helyesen: alföldi, de neked ez is magas lesz.
Herélt kos nem vezet nyájat! Ismét kicsúszott a lényeg az agyadból. Magtalan élőlény nem vezet semmit, így te sem! Az egy betanított jószág, aminek annyi a szerepe, hogy ha a juhász hívja, akkor megy. A többiek pedig azért követik, mert ez a genetikai kódjuk. De erre is csak addig volt szükség, amig nem volt kutyája a juhásznak.
A vezérürü szó külön írva nyelvtani "blaszfémia", de tőled másra nem telik, mert ahhoz ismerni kellene a szabályokat, hogy azt ésszel meg tudd szegni.
Törölt felhasználó · 2012. június 12. 17:31
És végül: a vézérürü külön írva valóban értelmet nyerhet a te esetedben, ismerve a ténykedésedet. Nevezetesen ha utána a LÉK hangsor követi. Na, sikerül összeraknod? Egyéb kérdés? Segíthetek még? De komolyan...
fustos · Őstag (459 hozzászólás) · 2012. június 12. 20:18
Azé' te is jól tucc guglizni!
Én hajdan parasztnak is tanultam és vót olyan tantárgy,hogy juhtenyésztés.
Bemásoljam ide neked a linket ahol olvastad,vagy elhiszed nekem,hogy nem hiszek neked?!
A helyesírásod meg valüszínü,hogy azért jobb az átlagosnál,mert az idősebb korosztály vagy már te is.Mi még kézben a ceruzával,utána pax tollal papiron tanultunk írni.Még nekem körmöst is adott a tanár,ha hülye voltam.Este meg,ha apámnak elpanaszoltam,hogy bántott a K,ö csög tanár még tóle is kaptam egy fülest.
Törölt felhasználó · 2012. június 12. 20:42
Legyél szíves, és tedd meg, hogy bemásolod ide a linket! Aztán összevetem a saját tapasztalatommal. Mivel te is a "szakrális vezető" holdudvarába tartozol (én is tudok címkét ragasztani olyan infókból, amiknek nem jártam utána), az előítéleten kívül mást nem vártam tőled.
Nem nagyon hat meg, hogy mg. szakközépbe jártál. Az, hogy mit tanultál, elég kevéssé állja meg a helyét a gyakorlat mellett. Ha azt írtad volna, hogy apámnak voltak juhai, még el is gondolkodtam volna, hogy igazat írsz-e, így viszont, ha nem haragszol, mintha pusztába kiáltanál.
kóborló · Újonc (40 hozzászólás) · 2012. június 12. 20:48
A méterrúdról meg ne is beszéljünk,igaz.Na meg a kokik....el se mertem otthon mondani,hogy bábtott a tancsi.Egyszer megtettem,de inkább kihagytam volna.
fustos · Őstag (459 hozzászólás) · 2012. június 12. 21:13
Mé' tán te juhász jánya vagy?Az első szöveg ami a vezérürüre bejött ua.volt,mint amit te írtál,csak gondolom átfogalmaztad.Csillogtasd már meg a tudásod pl atomfizikából,vagy csillagászat,vagy írjál vmi idegen nyelven!Csak lássuk milyen buták is vagyunk hozzád képest.
Törölt felhasználó · 2012. június 12. 21:25
Ha megpróbálnád nem mindig a groffikusz által leírt infókon keresztül nézni az írásaimat, akkor mást is észrevehetnél.
Az meg, hogy egy "konkrét" valamire máshol is találsz megerősítést, nem bizonyítja, hogy melyik a tapasztalat, és melyik "csak" a "kötelező" olvasmány.
Törölt felhasználó · 2012. június 12. 21:32
Éppen elég ennek a fórumnak az, ha a te tudásod csillog itt, a tévesztéseiddel, a belemagyarázásaiddal. A korona az volt, amikor az állomáshoz közeli madamban próbáltál "felfedezni". Az írásaimat jól átültetted a "gyakorlatba". Mindegy, milyen messze is volt tőle! :-)
fustos · Őstag (459 hozzászólás) · 2012. június 12. 21:58
Szinte szégyelem magam!Úgy beégettél most!
A vínQvába nem fedeztelek fel,hanem rákérdeztem,hogy te vagy-e?Grofikuszt meg csak kicsit vigasztalni akarom.Ne érezze már olyan szarul magát mielőtt kitiltják innen veled együtt!
Tudsz róla?Már folyamatban van állitólag. A füttyös kérte és az volt Admitól a válasz,hogy min.lefokozzák az őstagságát.
Hipp-Hopp · Újonc (12 hozzászólás) · 2012. június 13. 00:00
fustos · Őstag (459 hozzászólás) · 2012. június 13. 18:12
Amúgy nem vetted észre,hogy megszünt a Posztomusz Gráf Kuszátor?
fustos · Őstag (459 hozzászólás) · 2012. június 14. 23:19
Hogy miért?
Tudja a bánat!Vagy tényleg kidobta Admi,vagy feladta a jó öreg Gróf Kurátor ellen.
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2012. június 14. 23:32
..szabadok vagyunk, bátran elmondhatjuk gondolatainkat.
vhk · Újonc (0 hozzászólás) · 2012. június 15. 17:37
A kiváncsiabb természetűek figyelmébe ajánlom a miskolci hirdetéseket. :-)