Kicsi Katóm, megjött Bush bácsi, készítheted a kispárnát a térded alá, hogy kényelmesen kényeztethess :)))))))) cukkolhatlak megint egy kicsit?)))))))) Ne keserítsen el a hóesés, amint hallom a mosógépszerelővel elqrtad az egész napot :)))))))))))) óriási :))) a végén még ő fizetett, mi :)) Pircsi! van mit tanúni Katótól! Igazi spíler! Ha lejön Db.-be, tanfolyamot nyit, és mikor hazamegy, kezdhetünk gyűjteni elölről :))))
Beszélgessünk...
Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. február 16. 15:41
Törölt felhasználó · 2011. február 16. 09:54
Jó reggelt neked is papi!
Látom, az időjárásról fogunk beszélgetni, abból nem lesz baj. :) Itt se volt sok, kb.8-10 cm hó, most még kevesebb, de nagyon hideg van. Nem szeretem. Várom a mosógép szerelőt, de nagyon nem akar jelentkezni, pedig délelőttre beígérte. Azt hiszem, a mai napomat elkúrja, így nem tudok vendéget fogadni,még tusolni se mertem, meg hajat mosni, mert tegnap is váratlanul itt termett.Legalább hívna előtte.
Egyre ritkábban írsz,papikám. A csajokról valami élménybeszámoló? :)
Bélapapa · Tag (60 hozzászólás) · 2011. február 16. 08:55
Szép jó reggelt!
Jelentem, itt egy kis szállingózás van, de hó még nincs.
Törölt felhasználó · 2011. február 15. 21:20
Képzeljétek, Veszprém behavazott! Azt hittem, jön a tavasz és erre HÓ!! Debrecenben, Pécsen mi a helyzet?
Törölt felhasználó · 2011. február 15. 20:27
Bush, Bélapapi, Jampec kéretik vissza a csevegésbe!!
Törölt felhasználó · 2011. február 15. 20:17
Semmi gáz, remélem, nem foglalkozol a sértegetésekkel, vastagabb a te bőröd ennél. :) Legyen ez a béke szigete és beszélgessünk tényleg jókat! A többi nem számít. (Mondjuk én se hagytam volna a helyedben szó nélkül, ez már tényleg durva volt.)
Törölt felhasználó · 2011. február 15. 20:14
Szia!
Én is dolgozom, nem nagyon érek rá, meg mostanában minden elromlik, ami elromolhat, most épp a mosógép, csak holnap lesz kész (remélem!), hegyekben áll a mosnivaló. Valami szénkefék koptak el, elvitte a régit mintának a szerelő, holnap hozza az újakat. Csak remélem, hogy más baja nincs, nem forgott a dobja. Úgyhogy mivel fogytán voltak a lepedők, illetve a java a szennyesben, elmentem vásárolni. Kékeket vettem, nagyon baba, unom már a fehéret. Fehér a fal is, azt is unom, ráférne egy festés, akkor színesre festetném, de nagy munka ennyibútort behúzogatni a szoba közepére, aztán vissza. Ígyse lehet közlekedni a lakásban, túl zsúfolt. Ezek vannak, meg szerencsére a vendégek (hogy valaminek örülni is tudjak :))
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 15. 19:55
Sziasztok!
Szokta valaki nézni a való világot.... leszögezem én nem... sőt utálom... az elején azt mondtam .. nem az a való világ, hogy naphosszat csak cigizik, iszik, és fekszik valaki...(na jó a fekszik kényes téma)):)):))) most miről is szól már...hogy bántsunk, alázunk, egymást.. ill ők egymást... pont mint az életben.. vayis a való világban....Béke veletek..
Katókám mi ujs veled,, mostanában elhanyagoltalak... bocsánat érte!!
Törölt felhasználó · 2011. február 15. 16:52
Szia Gróf!
BÉKE VAN!! Így mindenki el fog tűnni a csevegésből. Tényleg, ne már! Beszélgessünk inkább jókat! Köszönöm.
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 15. 01:42
Sziasztok gyerekek...
Most értem haza,,..sajna ez van,, olvasgatlak benneteket,, probálom felfogni amit irtatok de nehéz...
Szép reggelt!!
ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. február 14. 21:17
Konkurenciaharc. Nagyon sok esetben azért írnak be csomó néven, hogy lejárassák egymást. De ha valaki tud olvasni a sorok között, és csak azokat a hszokat veszi figyelembe, amiket olyan nickek írtak, akiknek lehet adni a véleményére, akkor hasznos!:)
Szerintem hosszabb távon csak az lehet a megoldás, ha jóval szigorúbbak lesznek a moderátorok. Ehhez viszont olyan törvények is kellenek...
Törölt felhasználó · 2011. február 14. 16:27
No de hol lehet Bush? Drága lelkem, gyere már ide! :)
Törölt felhasználó · 2011. február 14. 16:26
Szia! Örülök, hogy te legalább hiszel nekem. :) Igen, én is olvasgatok másik fórumot, katasztrófa időnként. Mire ez a balhé? Elvileg beszámolókat (normálist) várnának az olvasgatók, fórumozok, ehelyett szájkarate, persze így könnyű, csak a normálisabbja megunja, aztán nem olvas, vagy ír, kivéve a régi fórumozókat.
Törölt felhasználó · 2011. február 14. 15:57
Szia!
Egy sima vasárnap volt, elmúlt. Grófot majd mi megvédjük, ugyan nem ismerjük, de majd írunk róla pozitív beszámolót. Igenis potens, 192 cm magas, erős és nagyon jó szexpartner. :)
ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. február 14. 14:30
Szia Neked is!:)
Nem erről volt szó, én csak azt írtam saját magamról, hogy a fórumbeli nevem és hszaim is vállalom, mert nem szoktam olyanokat irogatni sehova sem, amit később le kéne tagadnom bárki előtt is...
ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. február 14. 14:09
Amúgy meg vannak ennél jóval rosszabbak is, lásd pl egy másik fórum szintén debreceni topikját, ahol már a modinak kellett közbeavatkoznia, mert volt valaki, aki tök hülyének nézett mindenkit, és eléggé agyalágyultan írkált be mindenfélét több néven is...
ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. február 14. 14:05
Én is így gondoltam, a szmájli annak szólt, hogy örülök!:) Ha nem hittem volna ezt, akkor :DDD lett volna a mondat végén.
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 14. 12:54
SZIASZTOK...
Alig győzöm átolvasni amit irtatok,,,Katókám volt dűts ki borits ki??Megünnepeted a nevednapját??
Amugy nekem sem ugy jön ide a vendég, hogy ez vagyok én aki ezen a néven irogat a fórumon...
te Gróf... gyere már el hozzám, és én majd cáfolom, amit rolad irnak...
Törölt felhasználó · 2011. február 13. 20:33
Jó éjt midenkinek! Holnap várom Busht is, drága netes szerelmemet, majd hülyülünk. BUSH!! Hol vagy má?! :)
Törölt felhasználó · 2011. február 13. 20:32
Átkozott space, hiába ütöm,ha nem a közepét találom el, egybe írom a szavakat! :)