Beszélgessünk...

fustos · Őstag (459 hozzászólás) · 2012. június 15. 17:47

Mi a franc! Hexe Miskócra költözött!!

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2012. június 15. 22:01

Zsák esete, végre összejöhet.

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2012. június 15. 22:17

..mondom én, van aki figyel! :)

Hipp-Hopp · Újonc (12 hozzászólás) · 2012. június 18. 17:11
....és jó irányzottan mindig el lehet dobni!
Törölt felhasználó · 2012. június 19. 09:52

Tiszteletem, megjöttem.

Igen füstös, Miskolcon vagyok, sokat tudnék mesélni, de inkább asszem írok Somogyinak, azt majd a showder club... xd

Törölt felhasználó · 2012. június 19. 14:43

Miskolcról tudni kell, hogy itt is emberek laknak. A tulajtól megtudtam, hogy 240 ezren, de mindjárt rákeresek.

A kilátás nem mondom, hogy olyan, mint Fehérváron volt, de hiszitek, vagy sem, nem megszokhatatlan, és értelmes emberek is vannak szép számmal. Leírnám, engem a halálba rémisztgettek, hogy hova jövök, meg túl fehér vagyok ide, senki még nem bántott, és nem veszélyesebb hely, mint Fehérvár, vagy Budapest. Az ügyintézés lassú, inkább időutazáson érzem magam (visszafelé a 70-es évekbe), de már elintéztem szinte mindent, tehát a nehezén túl vagyok.

A látogatók meg jók, mert a nagy számok törvénye működik.

Most, hogy van net, igazán semmi bajom. Mondjuk Gárdony nyár végéig hiányzik, utána nem fog. Meg 2 ember pótolhatatlan nekem itt, de van vonat, meg lehet, autónk is lesz. Fiam remekül érzi magát a cégnél, jól keres, én se panaszkodhatom, és a miskolciak segítőkészek, tehát sok mindent megtudtam, hogy fordítva működik, mint nálunk. Röviden ennyi, vagy megszokom, vagy megszököm, de már semmi sem idegesít, mert tudom, hogy én vagyok túlpörögve (mondta a tulaj). Szerintem meg itt megy lassan minden.

Vannak vicces dolgok is, pl. kocsma, aminek a neve "Nekem8", oda az megy be, akinek már minden mindegy.

zufix · Kvázi-tag (88 hozzászólás) · 2012. június 19. 15:05

Szép hely az a Miskolc.Zsaluztam az uszodájukat....

Törölt felhasználó · 2012. június 19. 15:18

Még nem jártam be, mert akármit kérdek, mindig azt mondják, arra ne menjek, mert veszélyes.

A Fő utca hosszú, meg van villamos is.

Kérdeztem, miért van itt ennyi szolárium? Mind megél? Azt mondták, pénzmosoda. Nem tudom.

Ami zavar, 3 perc csend nincs, zúgnak a buszok, autók, meg egész nap szirénázik a mentő, hetente egyszer alszom végig

egy éjszakát altatóval, sörrel veszem be. Utána alszom jól. :)

Amondó! :) · Újonc (0 hozzászólás) · 2012. június 21. 15:25

Győzd le a kudarc fölött érzett félelmedet. Nem fogsz félni a kockázatvállalástól, ha rájössz, hogy a hibáidból tanulhatsz.

Törölt felhasználó · 2012. június 21. 16:24

te meg ki vagy? mi bajod??

Amondó! :) · Újonc (0 hozzászólás) · 2012. június 21. 16:50

Próbáld megérteni a helyzet tényeit mielőtt döntést hoznál. Nyitott elmével, előítéletek nélkül értékelj ki dolgokat, és légy kész meggondolni magad.

Törölt felhasználó · 2012. június 21. 20:13

Szia, na végre! :D

Ki ez az újabb régi idióta vajon? xd

Törölt felhasználó · 2012. június 21. 20:37

dehogynem :D

Törölt felhasználó · 2012. június 21. 20:53

Miskócra mikor jössz? xd

Törölt felhasználó · 2012. június 21. 20:58

26-28-ig nem lesz melegvíz, ez Miskóc, lehet, meglátogatlak.

Adj címet! :D

Amondó! :) · Újonc (0 hozzászólás) · 2012. június 22. 11:00

Bátorságra van szükség olyan dolgok megtételére, amelyet mások lehetetlennek tartanak. Ne aggódj, hogy mit gondolnak majd az emberek, ha te más vagy.

Törölt felhasználó · 2012. június 22. 13:17

nekem is ez volt, ez az út vezet felfelé :)

csak büdös sajt nem tudja

Amondó! :) · Újonc (0 hozzászólás) · 2012. június 22. 17:36

Ne ülj a fenekeden arra várva, hogy majd valami jó történik. Légy kész elérni, hogy az meg is történjen!

Törölt felhasználó · 2012. június 22. 20:47

Írjad még a hülyeségeidet, nélkülem meghalnál. Ki mással lennél elfoglalva?

De, majd állva írok. A saját tükrödbe néznél bele egyszer büdös sajt! 

Esetleg a 75 éves 150 centis anyámmal összehozhatlak, aztán fél mondatig nem jutsz el, a porba aláz.

Amondó! :) · Újonc (0 hozzászólás) · 2012. június 22. 22:49

Légy türelmes másokkal ha csak lehet, de magaddal szemben mindig légy türelmetlen. Várj el magadtól sokkal többet, mint másoktól.

Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen