Jó éjt!!
Megyek kurálom magam!!!
Jó éjt!!
Megyek kurálom magam!!!
Jó szórakozást, Kedves Kató!!
Szia! Megjött, holnap dumcsizunk. Puszi mindkettőtöknek!
Mond és te kivel,hol töltöd az ünnepeket??
Nem leszek egyedül,a gyerekekkel, meg családlátogatás,,,stb, majd emailban megirom ,hogy az éjjeleim kivel töltöm.... érdekes kapcsolat, vendégből, kedves...
Nekem egy, de ő már nagy.
Tudod én egyedül vagyok a 3 lurkómmal, most már munkahelyem sincs, pedig az biztos pont volt az életemben, és még sorolhatnám, de már megszoktam, ha magamon nem segitek senki nem segit, igy nme sirunk, mosolygunk, és a mosolyunkal mi teszünk boldoggá másokat, no most filozofikus hangulatban vagyok...Neked ugye egy fiad van??
Egyedül leszel karácsonykor?
Ez a cimbi nem olyan vendég. Ma nekem is laza napom volt, inkább ügyeket intéztem, meg vásároltam. A pénzből sose elég, főleg karácsony előtt. Ne búsulj, holnapra jobb lesz!
Nekem most Ko .. nem tudok dolgozni , besértődött vendég ven, levegőm nincs,pénz kellenne,kész káosz...most már hangom sincs...
Biztos jót csverésztek, majd holnap elolvasom. Azt nem tudom, a diótöréshez mit szól majd? XD
Már nemsoká itt van a kis szatyrával, rosszalkodunk egyet, kettőt, hármat... :)
Megpróbálak,helyetesitteni a Pálnál, csak nem tudom megfelelk-e neki,de majd kedvében járok, lehet török egy kis diót ,és elküldöm neki..
Neked kellemes colázást, és egyébb szemnek szájnak ingerét:))))
Kedves Pál! Ma sajnos nem beszélgetünk, nem hiszem, hogy hiányozni fogsz, csak úgy írtam. Nem jöttél, így jártál! :D
Ő is beteg most :( Nem baj, engem már nem lehet megfertőzni. Ja, és a tüszőm még mindig ragaszkodik, már lekurkászom valamivel a mandulámról!
Mert azt szoktunk iszogatni, ha hosszabb ideig marad, remélem, ma is így lesz! :)
No mond, miért wiisky-colás??
Pál itt is van, meg ott is van, vigyázz! A neten sose lehet tudni!
Köszi, én jól vagyok. Nem sokára egy kedves cimbi meglátogat, a whisky-colás :)))
Szóval, Pál csak kábít engem, nem is írtál neki. Majd én írok! :)
A robbanó cukorkára már végképp nem jön rá (én sem :))! Bár, szerintem a pezsgőtablettást se tudja. Másra gondol :)
Pál én nem irtam meg neked.. csak a Kató tudja, és egy fazon, de ő nem ezen az oldalon van.. Te lennél az is????
Szia Drága....
Nem irtam meg neki, vagyis én gondolkodom, de tutira nem mondtam el neki....Hogy vagy ???