Beszélgessünk...

Törölt felhasználó · 2010. december 01. 20:27

Szia!

Nem erőse dohányos vagyok és nem érződik rajtam. A kecó kicsit bevette a szagát, de sose áll a füst, a szoba meg mentes. :)

Örülök, hogy nem vette el a kedved. A rágót is kitalálták már, használ.

Törölt felhasználó · 2010. december 01. 20:24

Jó estét, drága papim!

Itt reggel Holle anyó jól megrázta a dunyháját, aztán valami talán ónos szemerkélésbe átment. Bizony hideg van és minden csúszik, vagy csupa hó.

Jaj, nagyon nagy sikerélményem volt ma, ebben az időben miattam Győrből elautózott valaki! Nagyon jól esett. Komolyan.

Mégse olyan rossz a hirdetésem, mint Grófom írta :)

RepülőVándorkasza · Lelkes újonc (0 hozzászólás) · 2010. december 01. 20:21

Forralt bor,FORRALT BOR,F  O  R  A  L  T     B  O  R,   F    O    R    R    A    L    T       B    O    R

Bélapapa · Tag (60 hozzászólás) · 2010. december 01. 17:59

Esős estét!

Köszönöm megvagyok, de esik, és hideg is van!!

Törölt felhasználó · 2010. december 01. 09:47

Most meg eszembe jutott, hova tűnt Bélapapi?? Ideje lenne lejelentkeznie legalább, hogy él!

Törölt felhasználó · 2010. december 01. 09:45

Szia Neked is!

Én még sose vizipipáztam, különösebben nem is vonz, fiam szokott néha, ha parti van. Tudatlan vagyok a drogokban is úgy általában. A gazra egyszer erőszakosan "rábeszélt" valaki, nem nagyon mertem vitatkozni (erőviszonyok:)), kb. 24 órát szenvedtem, aztán közöltem, ha megölnek se, semmit!

Én viszont imádom a jó dohány illatát, az nem büdös, a cigi általában igen, de más is büdös, pl. a pulutyka, mégis főzik, eszik.

Na, nekem az bántja az orromat, a cigi se büdösebb! Most lehet, hogy elveszem a kedved a látogatásomtól, én dohányzom.

Reggel lefőzöm az első kv-mat és rá kell gyújtani, addig hozzám se szóljon senki! :)

Törölt felhasználó · 2010. december 01. 09:38

Jó reggelt, szép napot!

Hány napig tartott a koncert? :) Agyon leszel művelve!

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. november 30. 23:29

Jelentem koncerten voltam, Ágnes Vanilla és csapata muzsikált nekünk! József Attila és Radnóti Miklós verseit énekelte. :)

Törölt felhasználó · 2010. november 30. 21:23

Gróf, Te dohányzol?

Törölt felhasználó · 2010. november 30. 21:13

Szia!

Jönnek azok maguktól :))) (vagy nem)

A víz nagy boldogság, én nem vettem lajtos kocsit azért, inkább elolvastam a bejárati ajtón, hogy mikor lesz víz. Jó, hogy utólag közlik, hogy nincs, mintha nem vennénk észre :) Megmostam a hajam, viszont bosszúból ma nem borotválkoztam!!

Törölt felhasználó · 2010. november 30. 15:32

Van víz!!! :-) Fürödjek, vagy már minek?

Törölt felhasználó · 2010. november 30. 14:38

A többiekkel mi lehet? Pál hiányzik még nagyon, pedig azonnal itt szokott teremni, ha szóba kerül. Gróf esti vendég általában :)

Mikor hívsz? Nem győztem ma halasztani a vendégeket a vízhiány miatt. Mindegy, még egy bő óra és folyik. Talán.

RepülőVándorkasza · Lelkes újonc (0 hozzászólás) · 2010. november 30. 13:15

Mi gond lenne katókám tudod azt csinálok amit ak............................ najó najd később csssssitt : )))

Törölt felhasználó · 2010. november 30. 13:03

Szia!

Na végre megjöttél! Láttam, hogy kerestél. Kb. 4-ig nem lesz víz, mert két utcával arrébb valamit berhelnek. Mi közünk nekünk ehhez?? Még tegnapi állapotomban vagyok, felháborító. Jó, majd hívj, ha tudsz, rég dumáltunk, csak nehogy gond legyen belőle! :)

RepülőVándorkasza · Lelkes újonc (0 hozzászólás) · 2010. november 30. 10:42

SZÓLÍTOTTÁL LEÁNYOM KÉRJ ÉS ADATIK

Szia katókám ne tarsd vissza .

Más, tegnap hívtalak volna úgy délelött tíz körül de kivoltál kapcsolva.

Majd kereslek.

Törölt felhasználó · 2010. november 30. 10:04

Még mindig nincs víz!!! Felháborító.

Törölt felhasználó · 2010. november 30. 09:37

Derűs napot mindenkinek! Igen nagy a csend már megint itt, kérem! Vándorkasza barátom pl. teljesen felszívódott.

Hírek, időjárás jelentés: Veszprém Cityben 3 fok van, imitt-amott hó, nagyon hideg van és marad is. Székhelyemen nem folyik a víz, csak egy kis cicamosdásra meg fogmosásra futotta, azóta levegőt köhög a csap (mindegyik :)). Hogy fogok így dolgozni?

Nálatok mi újság? Várom Pál Uramat, Grófot is. Jó tanácsokat szívesen veszek, de ne azt írjátok, hogy fúrjak kutat! :)

Nem merek kakilni, mert nem lehet lehúzni :))) Így meg el fog menni az ihlet előbb-utóbb, nagyon gáz!

Törölt felhasználó · 2010. november 28. 20:24

Csak beszélgetni, dragám? :)))

Törölt felhasználó · 2010. november 27. 21:14

Köszi :) Amúgy a legprofibb fotós is megszenvedne velem, utálom, ha fényképeznek, fiammal végig röhögjük az egészet, az más. A többiek fotóiról se a kisugárzásuk jön át nekem általában, csak hasonló pózolások. A célnak megfelel, aki kíváncsi, idejön, aztán megtapasztalja, ami a képeken nem megy át.

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. november 27. 17:19

Elmehetnél készíteni pár profi képet Katónénirő! Kár lenne erre pénzt kiadnia, ha van itt hozzáértő! Ráadásul akinek van elképzelése is. :)

Téma indítva: 2010.02.25., 10909 hozzászólás összesen