Már a francia krémest is kimoderálja a gép? Szabad wifi is van, na meg villany és fűtés is. ¤
Beszélgessünk...
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. október 11. 22:57
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. október 11. 22:54
Győrben a Bergman cukrászatot tudom ajánlani. A balatonfüredi Bergman cukrászat tulajdonosának testvére üzemelteti. A franciakrémest nagyon ajánlom, sehol nem készítenek jobbat, Nagymamám krémesére emlékeztet. ¤
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. október 11. 22:36
És "mimi" is én vagyok a hagymát is hagymával eszem.
Törölt felhasználó · 2010. október 11. 20:59
Fehérvárra szoktál járni? Tudom, laposnak tűnik, de ott a Bory vár, nem messze Tác, Gorsium, arrafelé volt egy "Gorsium" Étterem, csak vadat csináltak, az is bezárt. Fehérváron még a "Kiskakas" jó, degeszre eheted magad és naggyon finomakat főznek.
Gróf megint akkor jön, ha már léptem!
Törölt felhasználó · 2010. október 11. 20:55
Tudod, én fehérvári vagyok, igazi tősgyökeres, csukott szemmel bárhova, bár mióta eljöttünk, megváltozott, sokkal szebb.
Volt a Magyar Király Hotel, annak egy étterme, nekem meg életem nagy szerelme, német, itt dolgozott, a hotelban lakott, persze sokat vacsiztunk ott. A kedvencem a "borzas" volt, ha még ettél jót!! A Hotelt ledózerolták a 17-es szobával együtt :(
persze étterem sincs, porrá zúzták az egészet. Azóta keresek egy helyet, ahol olyan borzast, sőt, egyáltalán borzast sütnek.
A világ legjobb kajája (ahogy ők csinálták)!
Törölt felhasználó · 2010. október 11. 20:47
Mi is kajáltunk ma. Az Interspar fölött van egy önkiszolgáló étterem a kínai bolt mögött, az emeleten, mindig tömeg van, isteni a kajájuk és szintén olcsó. A Mackóban még akkor voltam, mikor csak cukrászda volt, meg talá pizzát lehetett enni.
Kedvesem, te veszprémi vagy?!
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. október 11. 19:56
Ma a "Mackóban" ebédeltem. Kellemes és olcsó hely.
Rakott brokkolit ettem, majd a kávézó-részlegében egy "országtortát" ettem. (szilvagombóc torta)
Hangulatos hely, kedves emberekkel. :-)
Törölt felhasználó · 2010. október 11. 14:14
Valószínű, az érintettek olvassák és fülig pirulnak szégyenükben. :D
Látod, én nem arborétumokban sétálgatok, hanem helyetted gyorsgyaloglok, lefutottam a várost, szerencsére kicsi, csak ne kéne sorba állni mindenhol, most értem haza délelőtt óta. Schluss für heute!! Várom a hívásokat, kérem tisztelettel! Még kettőt legyúrnék és nem kell kondibérlet :) Hehehehe...
Törölt felhasználó · 2010. október 11. 09:47
Szia Pál!
Te mikor jártál nálam? Képtelen vagyok beazonosítani, ilyen kizárásos alapon próbálkozom, ez így nem korrekt, kérem :)
Törölt felhasználó · 2010. október 11. 09:46
Ezt tényleg folytathatnád, de ne feledd! "A legkisebb a legnagyobb." Sokan értik, mások nem, ez állandóan visszatérő hibád, drágám!
Törölt felhasználó · 2010. október 11. 09:44
Jó reggelt Grófom!
Hát Istenem, mindenki úgy boldogul, ahogy tud. :)))
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. október 11. 07:54
" Folytatni roppant hosszú lenne,..bár lenne értelme:-)) "
Ezt az eszmefuttatást kérem szépen folytatni szíveskedjen, sokszor belekezdtél már, de nem folytattad.
Törölt felhasználó · 2010. október 10. 09:58
Jó reggelt Gróf!
A bűntetésedet kérem nem elfelejteni!! Itt a helyed, életfogytiglan. Vagy gyantáztatni voltál? :)))
Törölt felhasználó · 2010. október 10. 09:53
Jó reggelt!
Szerintem (majdnem) mindenki megértette és átérzi. Te a közelemben laksz? Vagy arrafelé?
Hol csavarogtál már megint tegnap?
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. október 09. 22:18
Tudjátok...?... ez most olyan.... mintha hozzá lennék láncolva egy sínhez és hallanám, egyre közeledik a vonat. Esélyem annyi, ha időben megtalálnak és visszavarrják amit levágott a mozdony? Ha marad belőlem valami? ..szörnyű a helyzet. (nem engem kell sajnálni, félreértés ne essék)
Törölt felhasználó · 2010. október 09. 13:21
Tegnap este volt egy vendégem, a 8-ason jött Ausztriából, mesélte, hogy Sümeg, Tapolca, Ajka... lezárva, minden vörös.
Az újságban Kolontárral foglalkoznak a legtöbbet, Somlójenő nálam kimaradt, vagy csak felületesen olvastam még, de mától alaposabban követem az eseményeket. Sajnálok mindenkit, de az a föld megérintett és élénk a fantáziám is, azt tudtam, hogy eladni lehetetlen, más terveim voltak vele. Ráadásul nagyapáé volt, ez csak úgy érzelmileg üt. Mindegy, majd meglátjuk, mi lesz.
Törölt felhasználó · 2010. október 09. 13:14
Szia!
Már vártam, arra van! Szuper! Nyáron voltam megnézni a birtokot, de a fekvéséből gondoltam, hogy ez se maradhat ki. Örököltünk vörösiszapot. Lehet, ha már lehet arra normálisan közlekedni, megnézem, mi maradt belőle. Talán az egyetlen diófa.
No, egyszer örököltem valamit egész életemben!
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. október 09. 09:12
Jöttek értem kocsival, azonnal mennem kell. További minden jót!
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. október 09. 08:16
Jó reggelt! Katóka, Jártál arra mostanában? Ismerősnek tünt a név az éjjel, ott nem jártam a héten.
" 12 óra 25-kor átszakadt a timföldgyár zagytározójának a gátja a Budapesttől mintegy 100 kilométerre Veszprém megyében található Ajka település mellett. A vörösiszap elérte Devecser, Kolontár, Somlóvásárhely, Somlójenő, Tüskevár, Apácatorna és Kisberzseny településeket. A legnagyobb pusztítást Devecseren és Kolontáron okozta. "
Törölt felhasználó · 2010. október 08. 23:56
Behúzott farokkal? :) Jó éjt!