Őzike-kút nagytestvére, amelyiknek agancsa is van. Valamiért kimoderálta a rendszer. Ez egy csodálatos szálloda, étterem, Zirctől 3,5 km. :)
Beszélgessünk...
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. október 08. 20:09
Törölt felhasználó · 2010. október 08. 19:04
Még később lehet, hogy visszajövök!!
Törölt felhasználó · 2010. október 08. 18:28
Mi az, hogy "szar megebédeltem" ??? :D
Törölt felhasználó · 2010. október 08. 18:25
Nekem meg csodás estém lesz már megint. (Rubint, ne irigykedj! :))
Az ítélet megszületett:
A bíróság az esküdtek egyetértésével Gróf Kurátor elsőrendű vádlottat életfogytiglani fórumozásra ítéli, mely jó magaviselettel 25 évre csökkenthető, mellékbűntetésként egyszeri teljestest-gyantázásra és egy Gyurcsány-tánc ellejtésére ítéli.
Pusztai Pál másodrendű vádlottat a bíróság megtévesztése miatt napi 5000 m gyorsgyaloglásra, két hétig napi 50 négyütemű fekvőtámaszra, mellékbűntetésként napi 3 Mi Atyánkra ítéli. (kalapács)
Az ítéletek ellen fellebbezésnek helye nincs!! Nem lesz másodfok. (kalapács) XD
Törölt felhasználó · 2010. október 08. 18:17
Szia!
Meg kell fellebbezni, másodfokon lehet, hogy csak 6 nap kutyagumiszedésre ítélnek :)))
Kösz a krampampulit előre is! Ha bármilyen jogi ügyed van, csak szólj! Segítek. XD
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. október 08. 17:52
Nagyon jól tudok akudni, de volt némi halaszthatatlan adminisztráció.
Vannak dolgok amelyeket papírrra kell vetni, másképp átértékelődik a késöbbi ingerek miatt. :)
Ma csodás idő volt, szabadnapot csináltam. Nagyot sétáltam Zircen az arborétumban, Szarvaskúton megebédeltem, Bakonyi Betyárleves bográcsban. A többit nem mesélem el, de csodás Napom volt. ¤
RepülőVándorkasza · Lelkes újonc (0 hozzászólás) · 2010. október 08. 15:32
Na szevasztok gyerekek.Pffffffff az hogy lehet ha az ember ellen megszüntetik bizonyitottság hiányában az eljárást(ügyészség) és ennek ellenére a szabálysértési hatóság (rendőrség) elkaszálja./ittas vezetés/.
Ez magas ,vagy ittamn vagy nem,vagy bizonyítható vagy nem?
Most mehetek és fizethetek 60 popit vagy söpröm a temetőt 12 napig.A jogsi meg a páncélban figyel még 3 hónapig.
Még jó hogy pár vodka után vagyok és nem különösebben érdekel,de majd holnap :( szét b@sz az ideg az ziher.
Kató ahogy megcsinálom küldök neked a krampanpulibó.de elötte leittasdom tőle,már csak a mminőségellenőrzés miatt is!!!!!!!!!!!!
Törölt felhasználó · 2010. október 08. 09:43
Jó reggelt!
Látom, te meg aludni nem tudsz, pedig jó, az egyik legjobb dolog az életben :)
Gróf ellen az ítélet megszületett, de majd este teszem közzé. Fellebbezésnek helye nincs!! :DDD
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. október 08. 00:19
Szép álmokat Mindenkinek. ¤
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. október 07. 22:20
Az utolsó szó a Grófé marad. Nem tud kimaradni, csak fennmaradni. De jól van ez így! :)
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. október 07. 22:15
Ismét rohan, vagy roham? :-)
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. október 07. 22:07
Osztom a véleményedet ez nem vita, csupán beszélgetés és némi morzsák és észrevételek felsorolása, meghintve némi "rizsával". :)
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. október 07. 22:03
Több igazságot is írtál a terelések között. Köszönöm. :-)
Törölt felhasználó · 2010. október 07. 22:02
A tied lesz az utolsó szó! Vagy nem. A bíróság előbb-utóbb dönt :)))
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. október 07. 21:59
Sötétben tapogaccc, látom tényleg nem ismersz, de ne aggódj, néma a nevem. :)
Törölt felhasználó · 2010. október 07. 21:59
Kedves Pál!
Vádlott hiányában a tárgyalást berekesztem. :DDD
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. október 07. 21:55
Drága Katóka!
Mikor mondtam vagy írtam azt, hogy baj ha kedveled? Én is kedvelem, mert lehet Vele beszélgetni értelmes dolgokról is. :) Tudom miről beszélsz Katónéni, ott voltam akkor, mindent láttam. :)
Törölt felhasználó · 2010. október 07. 21:28
Jóccak :(
Törölt felhasználó · 2010. október 07. 21:25
Ne mááá! Hova mész? Korán van. :(((
Törölt felhasználó · 2010. október 07. 21:24
A tanuk: rubint, repülő vándorkasza, zulu, a többieket elfelejtettem. Kéretem őket és egy üveg valamit! :)