Bocs,hogy nem írtam vissza egyből de nem nagyon érdekel az oldal meg ink a barátnőm töltöm az időt!De úgy látom van ak reagált a véleményemre!Először is nem úgy mentem,hogy szex a lánnyal hanem mert arra voltam kíváncsi,hogy miért csinálja egy olyan lány ezt a tevékenységet ak nem néz ki rosszúl és egyáltalán butának sem!Ja nincs szükségem dili dokira sem mert az a gond,hogy kint a katonaságnál ki képeztek nagyon jól ember ismeretből és pszichológiából egyaránt!Nem szent írás amit mond az ember de ha bele nézel a szemébe és figyeled a beszélgetés során a test beszédjét az sok mindent el árul.Egy kérdést fel lehet tenni úgy is hogy előre tudod a választ hogy mit fog rá válaszolni!Ezt a dolgot mind a magán és az üzleti életben nagyon jól ki tudtam használni és kamatoztatni egyaránt!És fizettem egy Szent Istvánt egy fél óráért de meg érte és még adtam 1 a végén de csak azért 1 mert gondoltam kártyával nem lehet fizetni.Az őszinteségéért és arra amiért csinálja jó szándékból mert ez csak számomra papír de lehet másnak nagy segítség!!